UKEN SOM GIKK

God søndag dere! Har ikke gitt så mye lyd ifra meg her, men håper det går bra!

Akkurat nå- Ikke så lenge siden kom jeg og mamma hjem fra en liten tur. Vi var nede i sentrum å spise litt is og luftet hundene. Det var oversakene mye folk her i! Jeg er foresten hjemme i Lom. Alle hotell og hytter her er helt fulle! Så tror det ikke kommer til å bli en rolig sommer.

Ukens tanke- At det er bare 3 uker igjen av skolen! Det er helt sjukt at skoleåret er snart ferdig. Blir nesten redd! Men nå er det ikke sånn kjempe lenge til jeg kan begynne å pakke til jeg skal flytte tilbake til Lom.

Ukens positive- Jeg reiste hjem til helga og det angrer jeg ikke på!

Mål for uken som kommer- Ta det heeelt med ro. Nå orker jeg faktisk ikke å stresse. Det er snart sommer og vi skal nyte været og ta det med ro. Skolen er heller ikke så hard nå også.

Ukens mest leste innlegg- HVORFOR SNAKKER DU SÅ STYGGT OM DEM UTEN Å KJENNE DEM?

Ukens irritasjon- Buster! Haha nei altså i dag har han ikke vært i det beste humøret, men jeg er selvfølgelig enda veldig glad i han <3

 

Det jeg er stolt av

  1. Jeg har blitt så psykisk sterk- Jeg har blitt en person som er vanskelig å knekke. Det gjør også at jeg automatisk får bedre selvtillit.
  2. Jeg har fått bedre selvtillit- Jeg er ikke helt på toppen men jeg er helt sikkert på god vei opp. Jeg har vært helt nede og ikke anet hvor jeg skulle ha gjort av meg. Men med hjelp av meg selv, som begynte med sosiale medier har det faktisk hjulpet. Jeg har fått myeee hat om alt om meg, men noen personer der ute gjør at det blir glemt fort. Jeg får også mange fine meldinger, kommentarer og folk som kommer bort til meg og skryter, det er noe jeg ikke glemmer!
  3. Jeg har aldri latt noen stoppe meg for å være meg selv- Jeg har alltid skillet meg ut på en eller anen måte og jeg har fått høre det også. Men det lot meg aldri stoppe, fordi jeg er meg og dette er mitt liv. Jeg er en barnslig person, jeg kler meg annerledes, jeg går med masse sminke og driver med sosiale medier. Vet dere hva, jeg er så glad at jeg ikke en gang prøver å være “normal”, og er heller den som får noen stygge blikk. DETTE ER MEG! Og om noen ikke respekterer meg og mine valg kan de faktisk bare gå fordi jeg er så utrolig mye mer verdt en det.
  4. Jeg lykkes- Alt det jeg har vært gjennom har ikke gjort at jeg sitter en dag i dag å hater livet mitt. Jeg har klart å jobbe meg igjennom det og en dag i dag er stolt av det. Jeg har ikke utslippet alt hat osv. Det vil jeg aldri gjøre, men jeg har psyka på min side. Det er jeg som kommer til å le til slutt.
  5. Mamma og pappa er stolte av meg- Det finnes ikke noen bedre følelse enn at foreldrene er stolte. Jeg har vært redd for at jeg ikke skulle gjøre det, men det har jeg klart.
  6. Jeg har tatt tak i livet- Jeg jobber meg mot drømmer sakte, men sikkert. Jeg har mål jeg vil nå og det lar seg ikke gjøre selv, det må jobbes for!
  7. Jeg har dere- At dere vil se meg vlogge hver dag på snap, at dere vil lese det jeg skriver og se på videoer jeg lager. Det gjør meg så utrolig glad.

“Hvorfor snakker du så stygt om dem uten å kjenne dem?”

En tanke som har gått i et i det siste er en kommentar jeg fikk for en stund siden. “Hvorfor snakker du så stygt om den gamle klassen din når du ikke kjente dem?” Jeg har ikke sakt noe stygt, men det jeg opplevde og jeg har rett på å fortelle min historie om jeg vil det.

Uansett, så tenkte jeg mer på det. Nei, jeg har aldri kjent dem, men de kjente ikke meg heller. Jeg er en person som er vanskelig å bli kjent med. Noen personen klikker sammen og noen ikke. Jeg har skrevet mye på bloggen min før hva jeg har opplevd, om dere vil vite og lese mer om det kan dere lese disse:

MINE FØRSTE ÅR PÅ SKOLE

NETTHAT OG POLITI

ER DETTE MOBBING?

Jeg har fått høre at det som har skjedd med meg er min egen feil. Jeg er kanskje ikke den beste personen her i verden, men jeg er ikke den værste heller. Så synes det er rart at jeg ikke skal få “lov” til å fortelle min historie bare fordi jeg ikke kjente dem, når noen behandlet meg dårlig uten å kjenne meg. Jeg har forandret meg så sykt mye gjennom årene at jeg nesten ikke er å kjenne igjen. Både med utsende og personlighet. Når noe dårlig har hendt meg så har jeg falt ned, men når jeg kommer opp igjen så er jeg høyere oppe enn før. Jeg har blitt sterk psykisk, jeg kan fort falle i gråt og ha det vondt, men det går ikke lenge så er jeg glad igjen.

Jeg har fått så mye skryt om hvem jeg har blitt og hva jeg jobber for. Jeg har blitt selvsikker og dermed ikke lett å knuse. At noen velger å behandle en person dårlig er ikke min feil. Jeg var rett og slett “den utvalgte” som skulle bli trykt ned, fordi jeg var meg. Det har vært så utrolig vanskelig for meg alt som har skjedd og det kommer til å være en stor del av meg for resten av livet. Ja jeg har måtte ha møtt noen konsekvenser som jeg alltid vil ha, men den eneste som personen som kan forandre det er meg.

 

UKEN SOM GIKK

God søndag! Håper dere har hatt en fin uke og får en neste uken igjen. Her er litt om min uke!

Akkurat nå- Nå har jeg trent og dusjet. Har ikke store planer for dagen sånn egentlig.

Ukens tanke- At jeg er utrolig glad for at jeg kan tenke på meg selv. Det høres kanskje veldig egoistisk ut, men jeg er en person som etter andre foran meg og ikke innser at jeg ikke har tenkt på meg selv.

Ukens positive- Komme hjem en liten tur! Herregud som jeg savner å være hjemme og gleder meg til å flytte tilbake hit. Jeg liker meg godt på hybelen og på Lillehammer, men jeg liker meg best hjemme.

Ukens favoritttplagg- Den hvite cardigenen jeg bruker på bildet! Den er fra Cubus og den er så myk! Har brukt den i hele helgen.

Mål for uken som kommer- Gjøre mitt beste på skolen, og lage noen antrekks innlegg til dere!

Ukens mest leste innlegg- VI FALT HELT FOR DEM

Ukens irritasjon- At noen skal erte meg for hobbyen min. Skjønner ikke hvorfor man skal erte noen etter hva de gjør på fritiden? Og uansett så er det jo meg som gjør det. Ikke gidd å blande seg i andre sitt liv sier jeg bare.

Ukens favoritt bilde- Se hvordan Buster sitter! Haha, han er så søt at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!

 

 

 

 

 

Endelig kan jeg tenke på meg

Jeg har ikke skrevet noe her på 4 dager, men det er ikke fordi jeg ikke har det bra fordi det har jeg! Jeg har bare hatt lite inspirasjon og på hybelen er ikke mitt favoritt sted å ta bilde akkurat. Men jeg skal prøve å gjøre det beste ut av det!

Nå er det også mindre enn en måned igjen til sommeren og dere kan gjette om jeg gleder meg. Synes også det er veldig rart at det har gått så fort, føler at jeg enda er en helt nye elev.  I de siste dagene så har jeg vært på visninger på hybel uten hel, men vi forsetter å lete enda mer! Jeg håper at jeg finner noe som er sentralt sånn at jeg ikke føler meg så innestengt og heller kan gå ut til byen. Nå er ikke jeg en fest person, men at jeg kan være med venner lenger på kvelden eller bare gå en tur i byen når det er rolig. Altså, så fint!

I de siste dagene har jeg egentlig hatt det veldig greit. Etter jeg ble singel klarer jeg å fokusere mer på meg selv og gjøre det jeg vil uten å måtte passe på noen andre samtidig. Vet også at nå til sommeren så kommer jeg til å gjøre mye mer innsats her på bloggen. Nå skal jeg også ned til sørlandet på førsten og da vil jeg også bruke tid til familien min, men jeg glemmer ikke dere! Jeg håper jeg får kjøpt meg et kamerastativ til da, for da kan jeg ta bilder mye lettere! Kommer helt sikkert til å vise dere mange bildedryss fra der etterhvert fordi det er så fint der nede!

Skal ikke utelukke det at jeg også har vært veldig stressa i det siste, det har vært noe styr med noen. Men jeg kan endelig si at jeg er glad. Jeg føler meg fri og endelig tenke på meg. Jeg er en person som gjerne setter andre foran meg, og det er ikke like bra hele tiden. Så nå har jeg bestemt meg at nå SKAL jeg bruke tid på meg selv, og gjøre det jeg vil.

Håper dere har hatt det fint de siste dagene og kommer til å gjøre de fremover også, og husk (hvis du går på skole) så er det bare mindre enn en måned til sommerferie, men uansett kommer jo sommeren for alle. Masse klem fra meg!

Vi falt helt for dem!

I går var jeg med en venninne og gikk nede på strandtoget. Vi begge falt helt for noen topper inne på Gina. De var så fine og vi kunne ikke gå fra dem! Så også noen shortser som var så fine, men de hadde jeg ikke penger til dessverre. Skal vise dere de toppene! De kom også i flere farger.

Sånn ser toppene ut og jeg skal vise dere hvordan hver av dem satt på!

Denne er kjempe fin i seg selv, men er kjempe smart å ha på under en genser som er gjennomsiktig!

Dere vet hvor glad jeg i blå, og denne blåfargen er så utrolig fin! Kunne ikke gå fra den.

Har ønsket meg en topp i denne fargen lenge. Har aldri hatt det før heller, men det er så fint!

Disse toppene finner dere på Gina og ligger bare rundt en 100 lapp! Shortsen er også fra der, og de er noen av de beste jeg vet om.

DETTE GLEDER JEG MEG TIL

Jeg prøver hele tiden å ha noe å glede meg til, hverdagen blir mye lettere. Tiden går også fortere når man vet at snart skjer det noe man har gledet seg til.

Sørlandet- Hvert år reiser vi nedover og møter familien igjen. Er det et sted som føles hjemme er det der. Jeg trives så utrolig mye og jeg har familien min rundt meg. Gleder meg til å se de igjen og finne på mye! Vi skal også være på en hytte vi ikke har vært på før, så det blir spennende! Kanskje jeg får meg noen nye venner i år også?

Flytte hjem- Jeg trives utrolig mye her på Lillehammer og det er en fin by uten tvil, men jeg gleder meg til å komme meg hjem igjen også og se familien min der igjen. Er ikke så gøy å sitte alene på hybelen, men er bare en telefon unna heldigvis! Tenkt at neste måned så kan jeg flytte hjem igjen, det er sjukt å tenkte på!

Sommer- Jeg er et sommer menneske. Å kunne være ute i varmen, grille osv er det beste som finnes! Håper jeg kan ta noen turer til Lillehammer i sommer også. Om ca en måned så får vi sommerferie!

Jobbe mer med bloggen- Dere merket sikkert at jeg jobbet mer med bloggen når jeg hadde hjemmeskole og når skolen startet igjen så ble det ikke like mye. Det er fordi jeg blir mer stresset og utslitt. Så å få fri fra skole til sommeren så kommer jeg til å klare å jobbe med det jeg egentlig vil!

Gi dere mer inspirasjon- Som nevnt over gleder jeg meg til å jobbe mer med det jeg vil, men også gi dere inspirasjon! Jeg kommer selv til å bla igjennom sider for å få inspirasjon til sommeren, så jeg kan gi dere god inspirasjon!

 

 

New in

Jeg hadde bestilt en pakke fra Nelly, og den kom i går! Det jeg bestilte var et skjørt og noen “belter” vet ikke helt hva jeg skal kalle de, men dere ser!

Jeg fant ut at jeg ville prøve meg på denne fargen! Har aldri tenkt å kjøpte det noen gang, men det er så fint!

Dere kan finne det HER

Hvor kule er ikke de? Det er så fint, og gjør så mye med et antrekk! Har ønsket meg sånne lenge, og nå fant jeg ut at kjøper jeg de ikke nå så kommer jeg ikke til å kjøpe de heller.

HVA JEG STÅR FOR

Jeg er en person som står veldig for ting. Og jeg vil dele det med dere!

Imot kroppspress- Det har dere sikkert skjønt! Når jeg tok antrekkbilder begynne jeg å tenkte på det, og jeg vil ikke skape noe! Jeg skal ærlig si at jeg elsker ikke kroppen min på grunn av kroppspress, men det jeg tenker om min egen betyr ikke det at alle tenker det samme. Jeg klarer å vise frem kroppen min fordi det er den jeg har og den burde jeg være stolt av. Hver dag prøver jeg å elske kroppen min mer og mer. Det jeg også tror er at vi er så opphengte i vår egen kropp at den skal se bra ut, at vi ikke en gang rekker å dømme andre.

Psykisk helse- Er så mange som ikke tar det seriøst og det er jeg dritt lei av. Folk er redde for å fortelle hva de føler og har det fordi da blir man “svak”. Jeg har fortalt en del av min historie her, og det gjør meg sterk!  Jeg synes også at skoler osv, skal ta ansvar når en person ikke har det bra. Min egen erfaring med det er veldig dårlig!

Imot mobbing- Jeg har selv blitt det og ønsker å stoppe det. Jeg vet å stoppe det må et mirakel skje… Men jeg ønsker å kunne minske det. Fordi det ødelegger så mange liv, uten at man vet det. Ikke bare offeret som får ødelagt liv, men også den som mobbet. Jeg kan ikke forestille meg å måtte leve med en tanke at du kan være en grunn til at noen har det vondt.

Kunne være seg selv- Jeg er så utrolig lei at man ikke kan være seg selv i denne verden. Jeg har skilt meg ut i alle år og jeg har fått hørt så utrolig mye dårlig av det. Hvorfor skal noen bestemmer over andre sitt liv? At noen kler seg i sin egen stil, at man elsker den man elsker osv. Hvorfor kan vi ikke bare tenkte på vårt egent liv uten å blande oss i noen andre sitt? Kommer ingen vei på å fokusere på hva som er “galt” med en person. Vi har alle våre egne meninger om alt.

Hva jeg fortjener- Når noen har behandlet meg galt, så kommer de ikke så lett unna. Jeg vet hva jeg selv fortjener, og jeg vet hvordan et menneske skal behandles. Jeg setter meg selv først når det kommer til sånt.

Tilbake til “hverdagen”

Vi fikk vite at vg1 på vår skole skulle få lov til å komme tilbake i dag. Jeg skal ikke før i morgen. Jeg reiste ned til hybelen mandag og har gjort meg så mye som det går an til å bli klar til “hverdagen”

Vi alle kan være enige om denne tiden har vært veldig rar for oss alle. Jeg vet ikke om jeg gleder meg eller ikke til hverdagen med tanke på hva som kan skje. Det er ikke så mange uker igjen av skolen, og plutselig kommer sommerferien.

Mine tanker om det er vel egentlig at jeg bare håper på at vi klarer å ikke gjøre smitten større. Jeg har veldig lyst til å reise hjem noen helger, men er nesten litt skummelt siden her er det smitte, men ikke hjemme. Jeg skal prøve å gjøre det beste jeg kan og gjøre mitt bidrag. Jeg håper på at dere også tar hensyn til dere selv og andre. Vi skal komme oss gjennom dette sammen.

Om noen synes det denne tiden er vanskelig eller gruer seg til skolen kan dere alltid snakke med meg!