Ikke så mye som skal til

Synes det alltid er så godt å gå tur med huden om kvelden, får slappet av og fått frisk luft. Har gått tur med han i en god stund nå, og jeg synes jeg har blitt tynnere. Jeg har gått mye i det siste. Jeg var ikke feit eller er det. Men det var fett på kroppen som er borte nå likevel. Og kondisen min har jo økt litt! Så er litt gøy å se! Og det får meg til å ville gå tur hver kveld. Godt fysisk og psykisk.

Er ikke så mye som skal til egentlig. Jeg har villet lenge begynne å trene, men er litt vanskelig her jeg bor. Men kan alltid ut å løpe, men vil Renee styrke også. Og da vil jeg helst være på et treningssenter! Men har trent styrke på rommet så lang. Har ikke gjort det på en stund nå, så må få meg selv til å begynne igjen!

Slutte å frykte på hva andre mener

Jeg tror jeg kommer til å begynne med YouTube. Har alltid hatt lyst til det, men aldri turt. Var alltid så redd for hva andre ville mene. Men nå skal jeg bare gi blaffen i hva de tenker om det, og gjøre det jeg vil. Jeg kan hvertfall prøve. Så får jeg se om jeg trives. Jeg må tørre å gjøre det jeg vil, uten å frykte fra hva andre tenker. Fordi dette er mitt liv, og jeg vil gjøre noe ut av det. Vil ikke bare sitte og ikke gjøre noe. Så nå skal jeg begynne. Det er snart sommerferie, så det blir mye tid til det også.

Så jeg skal slutte å bry meg, og bare tenke på meg selv. Kanskje jeg oppnår noe stort. Hvem vet.

YouTube??

Jeg tenkte at jeg kunne lage meg en YouTube kanal? Så får dere kjenne meg litt bedre! Synes selv det ser så gøy ut med å lage videoer! Jeg har alltid hatt lyst til det, og nå er det snart sommerferie. Så da blir det jo masse tid! Jeg har ikke så mange lesere ennå, men det gjør ikke noe. Jeg har noen og det setter jeg så stor pris på! For hvist jeg skal lage meg en YouTube kanal tenkte jeg å lage en innkjøps video isteden for å legge ut flere blogg innlegg om samme ting. For det kan fort bli litt kjedelig.

Så hva synes dere?

YouTube??

Jeg tenkte at jeg kunne lage meg en YouTube kanal? Så får dere kjenne meg litt bedre! Synes selv det ser så gøy ut med å lage videoer! Jeg har alltid hatt lyst til det, og nå er det snart sommerferie. Så da blir det jo masse tid! Jeg har ikke så mange lesere ennå, men det gjør ikke noe. Jeg har noen og det setter jeg så stor pris på! For hvist jeg skal lage meg en YouTube kanal tenkte jeg å lage en innkjøps video isteden for å legge ut flere blogg innlegg om samme ting. For det kan fort bli litt kjedelig.

Så hva synes dere?

Godt å komme hjem

Nå er det en stund siden jeg kom hjem. Og er så godt å komme hjem igjen. Borte bra, men hjemme best. På veien hjem så var vi innom Eidsvoll og syntes det var så spennende å høre på når vi gikk inne i huset og hun som viste oss rundt fortelle ting som hadde skjedd, og hvordan det var på den tiden. Jeg er egentlig glad i historie, så dette var noe for meg!

Når jeg kom igjen, var jeg så glad for å være hos buster igjen, haha! Babyen min det. Men jeg får runde av, må få pakka mere ut av bagen min. Tok med meg for mye. Typisk meg!

Tørre å presse seg slev

Jeg innså nå hvor mye jeg har kjøpt. Det er så mye, så lurer på hvordan jeg skal få det med meg hjem. Haha! Men det har vært koselig i dag. Vi har hatt mye fritid når vi har vært her, og det er så godt!

Vi har vært på stortinget, det var faktisk ganske spennende! Også var vi inne på megazone og vi spilte laserskytikg. Ville ikke først på, men syntes det var gøy når vi fikk startet! Må bare presse meg selv til å prøve nye ting. Har hatt det så koselig menst jeg har vært her, men savner å være hjemme. Sånn er det bare. Dere får kose dere!

Penger bare flyr

Nå er vi framme i Oslo og jeg har koset meg så mye allerede! Og jeg og Maren har shoppet mye allerede, pengene bare flyr! Blir hvertfall to innlegg med innkjøp når jeg kommer hjem.

Jeg og Maren har gått oss bort et par ganger i dag! Haha! Jeg er ikke kjent her i det hele tatt, så blir jeg så fort stressa. Haha, stakkars Maren. Nå skal jeg være med andre å spille noen spill. Kos dere!

Pakket og klart

Da er alt pakket og klart til i morgen, og skjenner at jeg gleder meg bare ennå mere! I morgen kl 08:00 så reiser jeg fra Lom med klassen til Oslo. Det skal bli så gøy! Og jeg og venninna mi skal prøve å shoppe så mye vi kan. Vi elsker å shoppe, og vi liker så godt å shoppe sammen! Er så gøy å være med noen som synes det er gøy, og ikke noen som ikke liker det. Er så gøy og man finner så mye når man er to!

Kommer til å savne buster så urolig mye! Han har blitt så glad i meg i det siste at det nesten er litt mye, haha! Er rart hvor knyttet man blir til dyr. Nå får jeg runde av, kos dere masse!

Årene går for fort

Nå er det bare få dager til jeg reiser til Oslo, og som jeg sa tidligere vet jeg ikke om jeg får blogget så mye de dagene, fordi det er så mye som skjer. Men tror jeg skal klare det! Alt for dere.

Men uansett! I dag har jeg vært litt hos broren min, han har akkurat flyttet ut. Som føles veldig rart. Årene går så fort. Alt for fort noen ganger. Har så mange minner sammen med han, og vi har et sterkt bånd som er veldig viktig. Han er alltid veldig overbeskyttende på meg, så jeg føler meg alltid trygg. Har til og med stjele klærne hans så mye at nå gir han meg klær han ikke skal bruke lenger til meg. Fikk noe når jeg var liten, men syns det ikke blir det samme når jeg er nå snart 16 år.

Hugser når han skulle begynne på ungdomsskolen og videregående. Var så spent på å høre hvordan deg var for han når han kom hjem igjen. Jeg gikk enda på barneskolen når han begynte på videregående og dette året er det min tur å begynne på videregående. Herregud er så sjukt å tenke på!

Nå ble det veldig mye snakk om årene, så jeg runder av. Kos dere!

3 år snart over

Nå sitter jeg og koser meg med noe chips og dip, liker så å ha noe godt å spise på fredagskveldene. En uke ferdig og to dager fri til det er en ny uke. Planene denne helga er å være med noen venner i morgen og pakke til Oslo søndag. Har allerde snakket formye om den Oslo turen, haha! Men er jo lov å glede seg. Men det er ikke bare Oslo turen vi skal på, vi skal til Lillehammer den 19. Juni. Ei i klassen vant en konkuranse vi var med på, så da fikk vi en ekstra klassetur! Ble så glad når jeg hørte det, jeg elsker å bare komme meg ut av bygda å være litt i byen. Er ikke ofte jeg er der. Så gleder meg veldig!

I dag på skolen kom de som skal begynne i 8. Klasse på besøk. Er så rart å tenke på at jeg slutter på den skolen om 3 uker. Jeg gleder meg til ferie, men tror jeg vil gråte på avsluttningen, fordi jeg innser at de 3 årene er over for meg og at jeg aldri vil ha samme klasse igjen. Har hatt de så lenge, så det blir så rart! Men nytt skoleår, nytt område, nytt miljø og nye venner venter!