Nok er nok

I dag har det egentlig ikke vært noe spesiell dag, er bare det samme som alle andre dager. Altså skole. Kjenner nå at jeg begynner å gå litt skole lei, og har egentlig bare lyst til å ta friår neste år og jobbe. Det hadde vært en fin mulighet til å kunne lage mer youtubevideoer. Men jeg trives ikke så godt i Lom og kunne da ha tenkt meg å komme meg litt ut fra her på oppdage og bli kjent på andre steder. Hadde gjort så godt for meg, når jeg også vil bli kjent med flere plasser enn bare lille Lom.

Men, i dag sa jeg nok er nok. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett meg selv i speilet, og sakt “æsj”. Vet du hva, nå skal jeg gjøre noe med det. Kroppen blir ikke finere med å sitte å se på Youtube akkurat. Så i dag var jeg ute å jogga, og jeg ble egentlig veldig overasket over min egen kondis. I gymmen, skal jeg være ærlig så er jeg lat der. Trives jeg ikke med det vi gjør i gymmen, er jeg seriøst den verste man kan ha på laget, haha. Nå tror jeg skal lage en liten treningplan og kutte ut alt med godteri osv….. Okey, litt godteri da.

Antrekket i dag

Som jeg sa for noen dager siden, så har jeg forelsket meg i trash stilen. Jeg synes det er så kult. Jeg måtte finne meg en stripete genser, fordi jeg ikke hadde. hehe. Ble ikke helt fornøyd med den jeg bare fant og kjøpte bare for å ha, men den var ikke så dyr så det går bra. Men, jeg bestemte meg at den får holde til jeg finner en annen. Tenkte å dele med dere hva jeg bruker i dag, elsker selv å se hva andre bruker!

Det ble rett og slett hvit og svart i dag, foretrekker litt mer farger. Men jeg elsker det uansett. Ha en fin dag videre!

Full snøstorm

Litt sent innelgg i fag, men i hele dag har jeg rydda og vaska. Har også kastet ting og klær som jeg ikke bruker eller trenger lenger. Det var ikke så mye annet å gjøre når det var full snøstorm ute. Var en liten tid der det var rolig, så je og mamma tok sjansen og reiste en tur på Europris. Men hehe, vi gikk ut fra der med ingenting. Det er veldig sjelden skal man si. Vi reiste egentlig for å kjøpe et teppe til badet, men det var ingenting der! Fant en kurv jeg kunne ha tenkt meg, fordi den var så fin! Men fant ut at det kunne vente til en annen gang.

Har også fått spilt inn to videoer denne helga, så håper dere gleder dere til det. Når vi var nede på Europris så vi at de hadde begynt å komme nye hagemøbler osv. Og jeg gleder meg så til å kunne gjøre hagen her hjemme. Forje sommer fokuserte vi på å bli ferdige med alt inne, siden det ikke var lenge siden vi hadde flytta inn, så denne sommeren står hagen øverst på listen. Men nå bør jeg runde av, natta!

Noe jeg aldri trodde jeg kom til å vise

Jeg og Maren har kjeda oss litt på skole kan vi se, fordi når jeg går på bilder inne på datan må jeg nesten bare le av meg selv. Jeg trodde aldri andre ville se de her bildene, men jeg har tenkt nå at jeg vil dele noen av disse bildene med dere.

Dette var en av de første dagene, så det var ikke så ille bilde. Men det finnes så mye på datan at den snart er full, hehe.

Her hadde jeg hestehale og Maren ville vist også ha det bare på en ny måte… jaja.

Maren har alltid med seg en børst.. så jeg bare lata som den var min i et sekund. Selv om jeg aldri børste håre mitt om dagen, bare kvelden…

“Hæ? sa du noe?”

“Hello, bitches!”

jeg er ganske sikker på at vi ler av oss selv her, for det er nesten det enste vi ler av i klasserommet..

“Er det deg hufsa?!”

Ja, det var bare noen få. Det finnes så mange flere, skal jeg legge ut flere sånne innlegg?

Nytt forhold?

Jeg tror det er mange som lurer, både venner og familie. 17. Mars kom jeg inn i et forhold på nytt. Det er ikke lenge siden jeg måtte gå igjennom et brudd. Skal jeg være ærlig så kom jeg over det brudde på en dag. Jeg fikk mindre bekymringer og det lettet rett og slett for meg. Jeg var egentlig bare glad for å slippe å stresse så mye som jeg gjorde. Jeg hadde det ikke godt i det forholdet, så nå får jeg prøve på nytt med en annen. Det er helt tilfeldig at det ble sånn, for jeg hadde egentlig tenk å ikke være i et forhold på en stund.

Det er mange som har trodd at vi har vært sammen før, men vi ble det altså den 17. Mars. Jeg har en god magefølelse denne gangen, og vi har vært venner siden litt før jul. Håper det ble litt svar for de som lurte, ha en forsatt fin dag!

Mandag igjen

Nå er det mandag igjen, og jeg ville ikke stå opp i dag tidlig for å si det sånn. Noen ganger synes jeg at helga går alt for fort. Men men. I dag har jeg tenkt å bare gjøre ferdig skoledagen også planlegge litt blogginnlegg osv. Så hvis det er noe dere vil at jeg skal blogge om eller svare på er det bare å skrive. Dere kan skrive på vlogg snap’en min: makeupvlog02 eller sende en dm på insta: Elisabethzslettom eller bare skrive her. Jeg tar imot alt og setter så utrolig pris på det.

Men, tilbake til mandagen. Når jeg kom på skolen, fikk jeg nesten sjokk. Det var så mange folk i kantina. hehe. Jeg sa med en gang til vennene mine at det ikke er en gang så fult når det er mat, så fult var det. Det var vertfall dages sjokk. Nå må jeg nesten bare få runda av her. Ha en fin dag!

Endelig er den her

Okey, jeg vet det er lenge siden jeg filma vloggen og jeg sa jeg skulle legge den ut her om dagen. Men jeg kommer til å forklare alt sammen senere, da vil dere forstå litt mere. jeg beklager så mye at jeg er så lite aktiv. Jeg skal gjøre så godt jeg kan fremover, vet jeg har sakt det før, men det er vanskelig å se fremtiden. ting har skjedd osv som jeg ikke så komme. Men nå har jeg lagt ut Lillehammer vloggen og jeg håper dere vil like den!

Mitt favoritt antrekk

Jeg la ut det samme bilde jeg la ut sist her på bloggen, på appen insp. Og jeg har fått så mange fine kommentarer på det! Jeg skal selv si at jeg elsker det antrekket. Stilen heter jo trash, og jeg synes det er så kult. Også elsker jeg gult og svart sammen. Vis jeg skal være ærlig, så liker jeg ikke å gå så enkelt med klærne mine. Selv om det skjer ganske ofte.

Legger ut bilde her også, selv om jeg har lagt det ut før. Tenker jeg skal legge ut mye antrekk bilder på insp, så hvis dere vil følge meg. Heter jeg Elisabeth Zahl Slettom der. Det jeg liker med den appen, er at man kan få så stor inspirasjon på hva man kan bruke. Jeg har slitt med å finne noe jeg følte meg komfortabel med og kunne føle at jeg likte det jeg gikk med. Men jeg føler at appen har hjelpt meg.

Liker du trash stilen?

En ting jeg har lært

Er det en ting jeg har lært, er at jeg skal være meg selv. Jeg har alltid hørt at jeg burde kle meg annerledes, at jeg skulle gjøre ting annerledes at jeg burde forandre meg fordi da blir jeg bedre. Men nei, jeg er meg. Det kan ingen ta ifra meg. Jeg ble født på denne jorden for en grunn. Jeg har fått slengt dritt oppi ansiktet mitt. Enda en dag i dag kan jeg oppleve ting som ikke er greit. Men uansett, jeg tørr å være meg selv. Jeg går akkurat med det jeg vil gå med, fordi jeg bare vil det. Jeg ville farge håret mitt svart i flere år, så gjorde jeg det bare en dag. Uansett hva folk sa. Akkurat nå er jeg lei, av folk skal gå imot andre fordi de er som de er.

Om du ikke liker meg fordi jeg er den jeg er, så greit. Ikke gjør så mye ut av det. Alle kan ikke like alle uansett. Selv om du kan føle at alle hater deg, så er ikke det sant uansett. For det er en eller anen der ute som er utrolig glad i deg for den du er. Du behøver ikke å ha mange i livet ditt for å bli glad. Du trenger en person. EN! Mange sier trening kan hjelpe deg psykisk, ja de kan det. Men hva med det sosiale? Du blir ikke glad av å være alene hele tiden. Har du noen å snakke med, vil det hjelpe like mye.

Sitter du alene der nå, vit at jeg heier på deg. Kanskje du er i ditt verste del av livet ditt eller du kanskje er i det beste, men unasett. Alle vil ha dårlige og vonde dager. Jeg og du skal komme oss igjennom livet sammen. Trenger du noen å snakke med, finnes det så mange hjelpere der ute. Helsesista på snapchat, anbefaler mange steder der du kan snakke med noen anonymt. Lykke til i livet, jeg heier på deg!

Utenfor min kom forsone…men

I dag, så var det egentlig en helt vanlig skoledag. Jeg gjorde en ting som kom litt utenfor min kom forsone, som var at jeg gikk uten hudsminke. Jeg har alltid brukt alt av sminke på skolen, og har ikke vist min “ekte” hud før til alle. Selvfølgelig har vennene mine sett meg uten, men ikke hele skolen akkurat, så det er jeg veldig stolt over meg selv!Jeg hadde på bryn og vipper. Ikke mye mer enn det. Jeg sa tidligere i vinter når jeg var på praksis at jeg var stolt over meg selv som hadde gått uten hudsminke i en uke. Det var ikke store utfordringen forhold til denne. Jeg har satt meg et mål i år om at i år skal jeg bli komfortabel i min egen kropp. Og det er ikke et mål jeg bare sier, nå gleder jeg meg til sommeren når jeg kan trene, flytte, jobbe ovs. Det blir godt!

Jeg må bli flinkere til å ta bilder, hehe. Men dagene går å fort pga skole, men sånn er livet mitt. Blir bedre til neste år. Nå skal jeg redigere ferdig vloggen og håpe på den kan komme ut i morgen, god kveld!