God morgen! 🌸 + outfit

God morgen og god mandag!

(prøvde å ta “typisk” blogg bilde igjen, for å vise outfiten… men kvaliteten ble jo helt ***lig.. Får se om jeg kan få gjort noe med det snart. Skulle hatt nytt kamera, men det strekker ikke pengeboka seg til enda) Men elsker denne buksa jeg kjøpte på H&M! Trengte noe mer enn bare jeans å bruke på jobb, så en dress bukse ble det.

Enda en uke som har kommet, og nå er august snart over også! Denne måneden synes jeg selv det har skjedd en god del, mtp at jeg begynte som lærling osv.

I dag er planen veldig enkel: Jobb også kommer mamma på besøk, så reiser vi på ikea i morgen! Hva jeg og mamma finner på i kveld, vil tiden vise.

💖Liten ukes motivasjon: Du er bra nok, og du trenger ikke å gjøre ditt beste hele tiden for at andre. Gjør d du klarer og gjør det for din egen skyld.💖

Planer til Uka! Det gledes!

Hei alle, og håper dere har en fin søndag! Selv ligger jeg her med hodeverk, og tanker på å må få ryddet leiligheten. Tror det blir en Paracet som må tas snart. Uansett, så har jeg litt mer gøye planer til neste uke, og det gleder jeg meg til!

(ofc ikke bilde fra i dag, tro meg her ligger jeg med håret i dott og klær som ikke matcher hahah)

Jobb- Selvfølglig litt jobb må til!

IKEA- Mamma skal uansett nedover en tur, og da bestemte vi oss for å stikke innom ikea på Hamar! Har ikke vært der på kjempe lenge. Siden jeg også har nettopp flyttet, har jeg funnet ut at jeg mangler litt ting, og skulle hatt noen ting for å få i orden sånn at alt ikke ligger bar her og der. Da er IKEA rette plassen! Mtp innlegget i går, kommer jeg heeelt sikkert til å drømme meg litt bort den dagen jeg reiser dit fordi jeg faktisk har flyttet skikkelig ut og skal flytte til en sted jeg ser for meg å bo i noen år! Hihi, drømmer og drømmer.

Vaksine- Jeg blir fullvaksinert! 1. September skal jeg bli stukket for andre gang, og kjenner at det kommer til å bli godt å bli ferdig med det. Et trinn til for mer normal verden igjen. Litt redd for å få bivirkninger på den, men det får tiden vise: uansett vil det gå over etterhvert. Lov å håpe at jeg er en av de heldige som ikke blir så fryktelig sjuk! Hadde bare vondt i hodet og litt i armen sist.

Hjem- Ja, siden jeg skal bli vaksinert, må jeg også hjem til Lom for det er der jeg er registrert. Det blir litt godt å ha en bitte liten mini ferie hjemme! Være litt med familien min og selvfølgelig lille Buster! Gleder meg som et lite barn.

Drømmer om drømmehjem

Er flere ganger jeg bare er å titter inn på blogg.no sin hjemme side for å få noen tanker på hva jeg selv kan skrive om. Men nå i det siste har jeg sett at det er veldig mange (ikke bare på bloggen heller, tiktok osv) at det er folk som flytter inn i sitt drømmehjem eller er på en god vei til å bygge det. Noe jeg håper jeg selv gleder meg masse til, når den dagen kommer!

Jeg bor nå, og har bodd veldig mye midlertidlig. I 2 år har jeg det og dette er min 3 år. Får jeg lov å si at jeg er litt lei av å bo smått med dyr leie, ikke ha alt jeg trenger, ikke ha et sted jeg føler for å kalle “hjem”? Jeg synes det selv. Jeg har bodd 4 steder de to siste årene… og det har blitt mye flytting og mye styr med ditt og datt.

Menmen, sånn er det. Mye av grunnen til det er fordi jeg har vært usikker om det er Lillehammer jeg hører hjemme, men nå har jeg funnet ut at det er det. Jeg trives kjempe mye her, og jeg begynner å få et nettverk som jeg aldri hadde i Lom. Jeg har jobb osv. Er enda veldig ung, men er jo lov å drømme, selvom man gjerne vil leve i drømmen nå.

Men jo! Når jeg leser de innleggene eller ser på videoer der andre viser hjemme sitt osv, må jeg si at jeg skjønner så utrolig godt hvorfor det blir kalt et drømmehjem! Det er så utrolig fint! Har et lite hjerte når det kommer til interiør også, så jeg får masse inspirasjon (selvom det bare må holde til Sims akkurat nå 😂). Kjenner jeg blir litt misunnelig og jeg gjerne kunne bodd der selv.

Jeg kan gjøre det jeg kan for nå, og vente. Så vil tiden vise, det vil det alltid.

Byeeee💖

🌸Sommer 2021 🌸

Nå er høsten her, og det kan jeg allerede si at at merkes. Klager ikke, høsten er en kjempe fin årstid og gleder meg til at høstfargene begynner å komme frem! Vil dele litt bilder fra sommeren med dere <3

🌸 Sørlandet: Det var kjempe koselig å møte familien min der nede igjen! Ser dem en gang i året! Ble mest at vi bare slappet av, og nøyt sola de dagene det var sol. Var litt uheldig med å få regn første uka, men heldigvis knall sol uka etter! Litt shopping ble det også, men igjen ble jeg og mamma enig at dette var første gangen vi ikke hadde kjøpt så mye.. for (ja dette er sant) så har bagasjerommet vært stapp fult og det samme med baksete.. men denne gangen derimot, så fikk vi fint plass til alt bak hahah. Det var uansett koselig og mye is!

Farsund <3

Hvor søt er ikke den lille pusen?! Tante hadde 3 kattunger, og jeg ble helt forelska i denne. Kalte den til slutt fryktløs for den hoppa over alt og var helt vil hahah, ville ta den med hjem! 😍 Også har vi Buster som også stor koste seg i sommer!

Ellers av ferien var jeg bare hjemme i Lom. Gikk mye turer med Buster, leste bok, sola meg, MASSE iskaffe og is.

Gleder meg til å ta masse bilder nå til høsten og ikke minst hva den bringer! 🌸

Oppdatering på livet rett og slett

Her sitter jeg kl 22 og bare “nei nå vil jeg skrive”, hva jeg skal skrive om ser vi hahah.

(har ikke bilde av meg, så da ble dette fine buster jeg har med uhell fått inn i galleriet mitt her på bloggen 😂❤️)

Jeg har nå begynt som lærling og flytta ned til Lillehammer igjen. Kjenner det at det er godt å ha hverdag igjen og et sted å gå til. Lærlingtiden går fremover! Jeg stor trives og har lært mye de siste par ukene. Kan også si at jeg “tjuvstartet” med å lære meg hvordan ting skulle gjøres da jeg var i praksis i sånn 4-5 måneder og sto i kassen andre dagen hahah.

Jeg er så heldig og er lærling i Vita! En butikk som egentlig er det beste jeg kunne ha fått lærlingplass i! Kan både drive med salgslaget jeg interisserer meg i og utdype meg når det kommer til sminke og hudpleie. Kan det bli bedre? Neeeh, tror ikke det. Jeg må faktisk skryte på meg at jeg er svin heldig når det kommer til lærlingplass, både at bedriften passer meg, men også at jeg ble tilbudt lærlingplass og ikke måtte streve med å få det. (tips tips: til dere som går siste året nå, gå i praksis der dere vil jobbe! Større sjanse for at dere får bli der da).

Ellers hvordan går livet? Så har jeg det egentlig veldig greit. Det er godt å ha noe å gå til. Også har jeg selvfølgelig begynt å trene igjen, og gleder meg til å forsette. Måtte flytte til et nytt sted å bo her i Lillehammer så er ikke 100% flytta inn enda, da jeg har noen ting som mangler. Men det fikser vi snart! En IKEA tur er i vente og det gleder jeg meg til!

Jeg har også fått første dose av vaksina, og jeg skal ta andre dose igjen allerde 1. September! Håper bare jeg ikke blir syk da, hadde så og si ingen bivirkninger sist bare at armen var litt vond (som er normalt). Gleder meg til å gjøre litt mer i framtiden, og at verden kan bli litt mer normal igjen. Tror ikke den blir som den var 100%, men vi kommer nærme nok.

Håper å kunne blogge litt igjen her på bloggen, men vi får se hva jeg får til! Er noe med å få en rutine på ting også, som jeg hadde her i vinter. Da la jeg ut to innlegg, var på skole og trente på en dag! Håper egentlig å komme i ca samme rutine igjen, for det var egentlig ganske digg.

💖Det går også veldig fint med meg Arne Kristian, men har valgt å holde det litt mer “hemmelig” da jeg har dårlig erfaring med å dele så mye om et forhold på sosiale medier, men deler selvfølgelig noe! Tenker egentlig å lage et innlegg der jeg svarer på spm dere sender inn (jeg velger ut ofc de jeg svarer på), men venter litt! 💖

Men håper dere får en fin fin helg! Selv har jeg tre timer jobb i morgen, så er det helg for meg til tirsdag! ❤️

Lykke til i dag!

Det har sikkert vært kjempe mange både små og store som har vært spent å dagen i dag!

Ferien er over og et skoleår er kommet. Noen begynner sin aller første dag på skole, noen på sist siste år, og noen har gått og skal bli et par år til.

Selv vet jeg hvor det er å begynne på skolen igjen, hvordan kommer dette året til bli? Vil man bli kjent med nye? Hvordan vil det gå med fag? Osv.. Husk at det viktigste er ikke å ha bare ha gode karakterer og mange venner. Det viktigste er du person skal klare dette og bestå uansett om det bare er 2-ere eller 6-ere.

Selv begynte jeg på en skole i fjor uten å kjenne noen, men jeg fant en av de beste menneskene jeg kunne hatt i livet mitt. Så venner er noe man får, så lenge man er åpen for det! Faktisk, så går sånne ting kjempe fort.

Men ekstra tanke går til de som ikke trives på skolen, og skal gå på samme skole og samme klasse som man blir utsatt for mobbing og annet. Vil at dere skal tenke på en ting: Skole, varer ikke evig.

Uansett, masse lykke til! 💖

Gjerne kommenter hvordan første dagen din var eller forventninger til dette skoleåret, hadde vært kjempe gøy å lest!