I går var vi i Farsund!

Farsund er seriøst et av de fineste stedene. Jeg har selv så lyst til å flytte dit en gang, men nå må man se hvor livet leder til. Jeg tok noen bilder for å vise dere!

Jeg og mamma hadde ikke så mye å gjøre, så vi bestemte oss for å ta en liten tur der. Det er så fint å bare gå på brygga og se!
Dette ankeret er faktisk ekte og en gang ble brukt! Det er mye større på ekte enn det det ser ut som på bildet! Elsker å se gamle ting, det finnes så mye historie i dem.

Vi gikk også litt mer opp i byen, og fant en liten park. Herregud så fin den var! Det bilde med trappen, så leder de opp til gravplassen til de som gjorde Farsund til en by. Det var et slikt som var på trappen som forklarte det.

Også avsluttet vi med is! Den var så god! Her har jeg softis og jordbær is i en vaffel. Det er å ambefale! Det var også en skål med vann til hunder ute der med cafen, så det var bra for lille Buster!

Dagens outfit!

Tenkte å vise dere dagens outfit! Gikk for en kjempe enkel outfit siden d er så varmt! Hvit er jo noe som ikke varmer, så d passer perfekt.

Elsker dette skjørtet! Det er fra Nelly. Toppen også outfiten med en kjempe søt hårbøyle, elsker å få håret litt bort fra ansiktet.

I morgen reiser vi til…

Sørlandet! Føler denne dagen har gått kjempe sakte fordi jeg venter så på morgen dagen. Gleder meg så utrolig mye, kjenner at jeg trenger en lite pause. Er alltid så godt å komme seg ned dit.

For dere som ikke vet, så har jeg familie der nede som jeg gleder meg til å møte igjen! Vi har reist ned til sørlandet hver sommer. Det har alltid vært like godt å komme ned dit, der er vi velkommen.

Vi skal være på en hytte noen dager her og der så får se hvor mye jeg blir aktiv på sosiale medier. Uansett skal jeg ta masse bilder som jeg skal dele med dere!

Hva er deres planer i sommer?

Jeg er ikke bra nok…

Jeg skrev i et innlegg hvordan jeg har det akkurat nå, men egentlig er det sånn jeg har det hele tiden. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid trodd jeg ikke var bra nok. At folk er dritt lei meg og ikke vil ha noe med meg å gjøre. Det gjør også at jeg blir veldig ensom. Jeg klarer ikke å være med på noe, siden jeg føler at jeg ødelegger alt for alle. Jeg er bare bra nok til å sitte alene på rommet mitt.

Jeg føler meg ikke velkommen hjem til Lom, pga alt hat jeg har fått. Men en ting som aldri vil endre seg, er at Lom er der jeg har vokst opp. Jeg har aldri følt meg bra nok her og det er bare fordi jeg har skilt meg ut. Jeg går ikke kledd som alle andre, jeg bruker sminke og driver med sosiale medier. Jeg er ikke den som elsker sport og går på fjellturer hver helg, det vil jeg aldri bli heller.

Jeg er ensom og når en person lar meg slippe meg inn i livet deres så blir det for mye. Jeg har ikke kontroll over meg selv, fordi jeg blir glad av tanken at noen faktisk vil være i livet mitt. Jeg klarer ikke å finne på noe med venner. Jeg klarer ikke å finne på noe med familien. Fordi jeg føler meg ikke bra nok. Jeg føler at jeg ødelegger livet til andre hvis de lar meg slippe inn. Jeg har utrolig vansker med å stole på noen, etter alt det som har skjedd. Jeg tørr ikke å la noen komme inn i livet mitt og lar jeg noen slippe inn må den personen klart å løse den knuten. Jeg vet ikke selv en gang hvordan jeg kan løse det.

Jeg gjør meg selv ensom også, fordi jeg klarer ingenting. Jeg vil være med venner, jeg vil snakke med noen. Jeg vil bli kjent med andre og få nye venner, men jeg er redd. Jeg er redd for å bli såra. Jeg er redd for å såre noen. Jeg er redd for at jeg er for mye bry. Jeg er redd for at jeg ikke er bra nok. Jeg vet jeg kan utestenge meg selv, men det er fordi jeg tror det er det eneste jeg er bra nok til. Jeg vil bare finne en person som kan få meg til å le og smile. Jeg kommer ikke til å klare det selv, selv om jeg er på en god vei. Men noen ganger trenger man en dytt i ryggen.

Jeg sier det igjen. Jeg er bare åpen og ærlig med dere, som jeg har lovet. Jeg vil ikke være den personen som får livet til å se perfekt ut når det ikke er det i det hele tatt. Jeg har opplevd det jeg har opplevd, er ingen som kan endre på det. Mitt aller største mål er jo at en dag vil jeg våkne opp med et smil, at jeg vil føle meg bra nok. At noen er glad i meg for den jeg er. Det kommer ikke av seg selv, jeg jobber med det hver dag og jeg gir ikke opp.

 

Sånn ble håret!

Som jeg nevnte i forje innlegg og på snap så skulle jeg til frisøren og fikse opp i min aller største feil. Er mange som allerede har spurt om å se håret, men jeg vil vise dere samtidig!

På venstre side kan dere se ca hvordan det var før. Det ser lysere ut enn det egentlig var. Håret mitt var oransje, rødt og blondt litt her og der. Fargen hadde satt seg mest i etterveksten også. Til høyre ser dere hvordan det ble! Det er litt rødskjær her og der men er MYE bedre enn det det var. Nå er ikke jeg en ekspert, men jeg vet at vi bruke en farge med mye blå i for å dempe det røde. Har mest rødskjær i toppen, men det er fordi det var der det satt mest.

Jeg er uansett så utrolig fornøyd! Det kunne ikke blitt bedre. Håret komme til å lysne mer også i sommer så akkurat nå er det på sitt mørkeste, men vi får bare følge med! Min naturlige farge er på 7, altså mørke blondt.

Skal også gi en anbefaling å gå til Tuppein Frisør her i Lom! De holder til i samme bygg som Coop. Synes de gjør så fin og utrolig jobb også er de så hyggelige! Dere ser bare hvordan håret mitt gikk fra helt katastrofe til magiskt flott! Nå kan jeg si at sommeren min er reddet og jeg er klar for å vise ALLE jeg går forbi håret mitt hahah.

Jeg er i en sånn periode

Jeg har hatt en liten periode nå der jeg har vært helt nede. Nå har jeg flyttet hjem igjen om det kjennes allerde mye bedre. Men når jeg har sånne perioder tar jeg ofte dårlige valg, og denne gangen var det å farge håret som jeg angrer så sykt mye på, men det skal vi ikke snakke om her i dag…

Jeg var alene en stund på hybelen og nesten ingen muligheter til å reise ned til byen eller noe og da ble jeg ganske så isolert. Det går jo på psyken min. Når jeg er i sånne perioder tenker jeg nesten bare negativt og vil ikke noe. jeg føler at ingen egentlig er glad i meg, selv om jeg vet at noen er det. Jeg er en person som liker å bruke tid med andre, men også ha tid til meg selv. Begge dele kan bli for mye, men også alt for lite. Ikke så veldig lett å balansere det på hybelen. Her hjemme derimot, kan jeg bare gå på rommet når jeg trenger å være for meg selv eller være sammen med familien når jeg vil det.

Tror jeg ikke har nevnt dette før her, men jeg sliter også med å stole på folk, og det kjenner jeg ganger. Jeg tenker så mye på alt og ingenting at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Nå vil jeg bare få fikset håre og komme meg ned til Sørlandet. Vi reiser mandag, så dere kan tro hvor mye jeg gleder meg. Blir ikke noe bilde her på bloggen nå dessverre da jeg hater håre mitt og vil helst skjule det så mye som mulig.

Jeg har alltid sagt jeg skal være ærlig og åpen og det holder jeg. men da håper jeg også at dere kan gi forståelse.

Flytting, sommer, antrekk

Nå har jeg begynt å pakke til jeg skal flytte hjem igjen, jeg er så glad og gleder meg så mye! Vi får sommerferie den 16 så da flytter jeg hjem samme dag. Og da er det ikke sånn kjempe lenge til vi reiser ned til Sørlandet.

Jeg har nesten ikke vært her, men som sist. Jeg har det så utrolig bra. Etter bruddet har jeg fått et nytt liv og jeg kunne ha gjort hva jeg vil. Jeg har kanskje forandret meg litt, men det er fordi selvtilliten har gått oppover. Å kunne ha tid til meg selv gjør så utrolig mye bra med psyken. Jeg har fått bedre kontakt med andre, og kunne hatt en spa dag der jeg bare slapper helt av og tenker bare på mitt.

Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem og få masse inspirasjon og motivasjon! Jeg gleder meg så utrolig mye å kunne gi dere flere antrekk innlegg! Tenkte at jeg kan vise dere hva jeg går med når jeg er nede på Sørlandet, og kanskje begynne med det til neste år når jeg begynner på skolen og kanskje litt mer i sommer! Dere må vite at jeg ikke gir opp drømmen min, men at jeg blir utslitt av skolen. Noe jeg hater. Men jeg kjenner uansett at jeg har masse inspirasjon og det er så godt!

Jeg glemte nøkkelen…

Nå er jeg tilbake på hyblene og er klar for de siste ukene med skole. Tiden flyr så fort! Jeg var hjemme i helgen og tror jeg ikke kommer til å reise hjem før sommerferien. Pleier egentlig ikke å reise så mye hjem siden buss og tog ikke går så veldig ofte at det egentlig bare blir stress, men da har det vært ekstra godt å komme hjem i feriene!

I går var ikke min dag, haha! Jeg klarte å skade meg flere ganger med uhell. Slå borti alt mulig og kutte meg på papir og alt. Men noen sånne dager må det jo også være. Men det som var prikken over I’en var jo at jeg trodde jeg hadde glemt nøkkelen til hybelen! Så jeg ble super stresset og sint på meg selv, men helldigvis fikk vi fikset det. Når jeg da skulle ta ut av baggen min så jeg at nøkkelen lå der! haha, går det an? Tror jeg ikke har hatt så dårlig dag på lenge, haha! Men det er jo noe å se tilbake på å le av, heldigvis. Det kunne jo ha godt enda verre.

Kjenner at det skal bli godt med sommerferie, både meg og hjernen min trenge litt hvile. Vi reiser jo ned til sørlandet ganske så fort ferien starter så jeg gleder meg så mye! Håper på at vi finner på masse gøy i år og at været er på sitt beste! Som sakt, kommer jeg til å ta masse bilder. Hvertfall prøve på! Er så fint der nede at jeg må bare vise dere.

Nå i kveld skal jeg ta å gjøre huden min en tjeneste og rense dem kjempe godt! Kjenner det at jeg gleder meg til det. Håper dere får en fin dag videre!