Du er ikke alene med å ikke gjøre noe på halloween

I dag er det halloween. Er 4 år siden jeg gjorde noe spessielt på denne dagen, og i år ble det heller ikke noe. Jeg og vennene mine hadde tenkt til å finne på noe, men så måtte jeg hjem for å være hos legen.

Jeg skal være ærlig at det gjør litt vondt å se på andre har det så gøy på snap osv, og jeg ikke gjør noe spesielt, men jeg vet også at jeg ikke e alene med å ikke gjøre noe spesielt i dag. Det kommer uansett ikke til å stoppe meg for å kose meg i kveld. Jeg er hjemme hos mamma og Buster og det er jeg kjempe glad for, at jeg ikke sitter alene på hybelen.

I dag har jeg vært litt live på tiktok, og vært nede på stranda med Buster. Herregud som han koser seg når han kan springe løst. Spiste også taco i dag! Har ikke spist det siden jeg var hjemme sist i høstferien. Så da smaker det ekstra digg når det er en liten stund siden sist. Uansett, skal jeg være med mamma resten av kvelden og det kommer sikkert noen å banker på døren også. Håper du koser dere i kveld, uansett hva du gjør!

Og når vi snakker om halloween kom jeg på i dag at det er allerede 3 år siden Tusse ble avlivet, min aller beste venn jeg hadde siden jeg ikke en gang hadde fylt 1 år til jeg var 15. Herregud dom jeg savner pusen min <3

Alle innleggene om fortiden min

Ser at dere liker veldig godt å lese om fortiden min og mine tanker om det. Jeg har skrevet mange innlegg om det siden 2019, og ikke så mye mer å skrive om det. Selvfølgelig kommer jeg til å dele mer, men om dere vil lese noen igjen eller lese noen dere ikke har fått med dere så gir jeg dere en link ti hver her!

 Det er ikke greit

Husker ikke en gang at jeg hadde skrevet dette. Leste det selv nå, og ble faktisk litt følsom selv. Her skriver som det skulle vært skrevet i en dagbok. Det er masse tanker og følelser i et. Dette var også det første innlegget der jeg åpner meg på internett.

Mine første år på skole

Dette innlegget handler om mine 7 år på barneskolen. Mine tanker, om det. Hvordan jeg følte meg.

Vil du ta en liten tid for min skyld?

Mitt aller verste år på skole. Vg1 Service og samfersel på otta. Dårlige miljø både i klassen og selve skolen. Aldri skal jeg sette inn foten min der igjen.

Jeg var bare en lekskak

Miste jomfrudommen som 14 åring

Disse to handler om mitt første forhold. Sikker på de fleste har lest dette, men her har dere hvordan et forhold ikke skal være.

Er dette mobbing?

Hvorfor snakker du så stygt om dem uten å kjenne dem?

Ord sårer

Tema jeg måtte ha tatt opp. Det første: Mer om mobbingen på skolen. Det andre: En kommentar jeg fikk etter jeg hadde delt min historie. Det tredje: For å sende et budskap.

Dette er meg og mitt liv

En jente med viljestyrke

Og til slutt noen innlegg der jeg har klart å finne meg selv og vet hvem jeg er. Hva jeg er verdt for.

Som dere ser, har jeg skrevet mye om mitt liv. Er også 2 videoer på youtube…. Jeg har gått igjennom så mye. Jeg e bare 17 år, og man skulle ikke trodd det etter å ha lest om historien min. Og enda er så mye mer. jeg forventer selvfølgelig ikke at alle kommer til å lese hver od jeg har skrevet, men det valget er ditt.

Jeg er her om noen trenger meg <33

Planer til helga

I morgen er det torsdag og da begynner helga mi siden jeg reiser til Lom og skal til legen. Så har lagt litt planer!

Lege og reise hjem- Jeg reiser hjem i morgen med tog og blir henta på otta av mamma. Var hos legen i høstferien, men det var egentlig bare bortkastet. Ikke noe ble gjort, så nå har jeg fått ny time hos fastlegen.

Slappe av- Jeg får tid til å slappe av når jeg er hjemme, og vertfall nå som jeg kan være hjemme i 2 hele dager. Skal kose masse med Buster, og bare ta det heeelt med ro.

Drikke kakao- Har hatt lyst på kakao så lenge nå, men har det ikke på hybelen men hjemme!

Spise god middag- Det å lage middag til bare seg selv på et kjempe lite kjøkken frister meg ikke. Blir som oftest bare noe lett: brødskiver, frukt, knekkebrød osv. Så å komme hjem til god middag, setter jeg utrolig stor pris på. Det er noe av det jeg savner mest med å bo hjemme.

Kose masse med Buster- Han er virkelig min beste venn og mitt livs glede. Savner han hver dag, og gleder meg så mye til å møte han igjen i morgen. Et dyr er så utrolig mye mer enn bare et dyr. Han har vært en del av livet mitt i 6 år nå.. sykt.

Uken som gikk

Bare meg som synes at ukene går så utrolig fort nå? Har kommet meg virkelig inn i en rutine og dagene bare flyr.

Akkurat nå:

Sitter hjemme etter en fin dag, var vanskelig å stå opp i dag tidlig, men jeg klarte det. Tenker bare at for hver dag som går kommer vi nærmere noe jeg gleder meg til: bursdag og jul.

Ukens tanke:

Jeg ble så utrolig takknemelig for alle som leste innleggne mine. Det jeg skrev forje uke og det jeg hadde linka til som jeg skrev for et år siden. Tusen takk for det <33

Ukens positive:

Jeg hadde et par dårlige dage, men jeg prøvde å gjøre det beste ut av det. Jeg gjorde det jeg skulle gjøre, isteden for å bare legge meg ned i senga. Jeg snakket med folk som gir meg glede osv.

Mål for uken som kommer:

Legge ut en video på yt! Nå er det en liten stund siden sist. Kanskje jeg skal prøve meg på en vlogg?

Ukens mest lese innlegg:

 Mistet jomfrudommen som 14 åring

Ukens irritasjon:

Folk som ikke lar meg ha et privatliv om skal vite absolutt alt som foregår i livet mitt.

Sånn går det så langt uten sukker!

Jeg begynte bare for 4 dager siden å ikke spise sukker, og jeg kan si jeg sliter litt allerede. Men jeg har også merket litt forskjell så fort!

Jeg pleier å alltid være helt utslått etter skolen, at jeg bare klarer å ligge i senga. Og har tatt meg minst 2-3 timer før jeg klarer å gjøre noe. Det gjør jeg ikke nå, nå klarte jeg å gjøre ting rett etter skolen og ikke følte at jeg måtte ta meg en power nap. Var nesten rart å ikke føle det også, siden det har vært sånn i en måned minst. Jeg mister alltid energi når høsten kommer, kanskje ikke sånn kjempe rart. D vitaminer har hjulpet litt, men ikke så mye som å tenkte på hva jeg har i meg.

Dette er også første helga uten sukker, og jeg spiser egentlig alltid noe godt fra fredag til søndag hehe… Så helgene blir de vanskeligst å komme seg igjennom. Frister veldig med godteri om kvelden og bare sitte å slappe av med en film. Kan vertfall lønne meg med kake på bursdagen min fordi da har disse 30 dagene gått! Så får bare tenke på det.

En jente med viljestyrke

I går skrev jeg om et innlegg der jeg forteller hvordan det var å miste dommen som 14 åring, noe jeg angrer en dag i dag. Jeg forteller dere hva som gjorde det og litt historien bak, men nå vil jeg fortelle om historien etter. Hvordan har det gått over meg? Hvordan er det for meg en dag i dag?

Når det kommer til hvordan det forholdet var så ble tilliten min satt veldig på spill, jeg har alltid slitt med tillit etter det. Har heller ikke vært noe som har gjort det bedre, jeg har mista tillit til mange siden det og for hver person så har det bare vært mindre og mindre tillit å gi siden det er helt tomt nå, jeg klarer ikke. Exen har prøvd å komme tilbake flere ganger han har alltid fått et nei, han har ingenting i livet mitt å gjøre. Jeg skrev at jeg klarer å holde hodet høyt: jeg vet hva jeg er verdt og jeg så mye mer verdt en det. Jeg har klart å vært i 2 forhold etter han, men jeg skal være ærlig å si at jeg slet en del i de pga han.

Nå en dag i dag, sliter jeg med tillit, jeg klarer ikke å tilgi det han gjorde mot meg, at han tok fra meg noe og ikke gidde meg et valg. Jeg vil bare forsete å leve, og gjøre det jeg vil. Jeg lar ikke noe stoppe meg. Men er jeg klar for et nytt forhold? Jeg vet ikke. Jeg er ikke noe stilt over det, og derfor ikke klart å skrive så mye om det, men så hvor viktig det var. Jeg håper at min historie kunne ha hjulpet noen som har lest min historie: fordi det er det som er målet. Jeg deler mye av min historie fordi jeg vet at andre kan tenke etter “jeg er ikke alene”.

Jeg håper du som leser dette vet hvor mye du er verdt, og hva du fortjener her i livet. jeg har overlevd så langt, og planen er å gjøre det hver dag som går. Jeg er den som ikke gir opp, jeg vil mestre. Jeg kommer ikke til å la noen stoppe meg, uansett hva de gjør og hvor hardt de prøver. Jeg er en jente med viljestyrke, og det er jeg stolt over.

Bursdagen til Ayla!

I dag er det bursdagen til venninna mi. Er kjempe lenge siden jeg har hatt noen som bringer meg glede på den måten som hun gjør og vil gi henne noe annet en mat på makkeren ahhaha.

Okey så jeg har kjent henne bare litt over en måned, og føles som vi har delt mye allerede. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble kjent med henne. Det å kunne komme til skolen og vite at noen er glad for å ha meg der gjør at jeg klarer å komme meg opp om morgen. Det er kjempe lenge siden jeg kunne dele hverdagen på den måten jeg gjør med hun. Jeg setter sååå stor pris på deg Ayla, og jeg håper så mye at du vet det.

Er ikke for ingenting jeg kaller deg for babyen min, hihi. Kommer alltid til å være her, og jeg er ikke den som bare drar. Jeg har kommet inn i livet ditt for å bli. Det har bare gått en måned og jeg vet at vi kommer til å finne på så mye tull dette året. Selvom jeg hadde vonde mensen smerter i dag, ville jeg være der for deg og prøve å gjøre dagen din så godt som jeg kunne gjøre. Håper også at du koste deg med å spise kake og kjeks som du fikk hahah, menst jeg bare så på ahah.

En måned har gått og den har gått fort, vi kommer til å finne på mye gøy framover og igjen: jeg drar ikke. Jeg har kommet for å bli. Gleder meg mye å dele russetiden med deg! oooog ikke mist juletiden!

Tusen takk for at du er her for meg, at du får meg til å le og smile hver dag. At du er den som alltid lyser opp dagen min uansett hvordan den er. Takk for at du er du <33

Miste jomfrudommen som 14 åring

I går på snap la vi ut en YOLO link, og tema ble fort om når jeg mista dommen min. Jeg har vært åpen om at jeg var 14, noe som egentlig er veldig ungt og skulle ønske jeg hadde venta. Derfor vil jeg fortelle dere mer om det. Dette handler også om min første kjæreste som nå er min ex.

En jeg var sammen med i 2017, vi var sammen i 6 måned til sammen.. var av og på hele tiden, noe som slet meg ut. Forholdet var ikke noe godt i det hele tatt, jeg ble kalt hore, masete, irriterende osv. Alt jeg gjorde var feil uansett.. Jeg har også skrevet et linnlegg før om dette, og det kan dere finne her

Tilbake til det med dommen: Jeg var ung, veldig ung. Jeg følte selv ikke på noe press med å miste den, men det gjorde han. Han sa til meg at han hadde mista den for lengst; noe jeg faktisk fikk vite bare for noen uke siden ikke var sant. Han brukte meg for å miste dommen. Han snakka om det hele tiden, at han ville gjøre det og det. Virka som det var så stress med å miste den (noe jeg håper dere vet ikke er). Jeg følte meg til slutt tvunget til det, jeg hadde ikke andre valg fordi jeg ble fortalt om at jeg vist jeg ikke gjorde det ville jeg miste han, jeg ville ikke det på den tiden. Han var alt for meg. Så jeg lot meg overtale, noe jeg angrer en dag i dag.

Forholdet ble ikke bedre etter det heller, nå hadde han fått gjort det han ville med meg. Jeg fikk enda meldinger fra jenter om å komme meg bort og om ting han hadde sagt. Han begynte med rykter. Begynte å skryte av det. Blir kvalm her jeg sitter og skiver om det enda.

Jeg vet at han har fått som fortjent nå: jeg har sagt ifra, jeg har delt min historie. Folk jeg kjenner vet hvem han er og jeg bryr meg lite om hva som skjer med han. Han er grunnen til jeg sliter som mest i dag han er grunnen til jeg ikke har tillit, han er grunnen til jeg fikk et valg med selvskading og nå sitter med arr. Han er grunnen til jeg tilbringe 6 måneder låst inne på rommet mitt gråtene: og stakkars mamma livredd nede i stua.

Jeg sitter vertfall l her 3 år etter med hodet høyt. Han har prøvd å få meg tilbake og ikke en gang ser hva han har gjort mot meg.. “skjønner ikke hvorfor du enda er så sur på meg”. Håper så inderlig godt at han har fått det inn i hodet sitt nå.

Jeg håper virkelig at med dette kan hjelpe andre å forstå at det er ikke stress med å ta dommen, du skal være klar for det. Du skal ikke føle deg tvunget. Vis du merker at det er det eneste som er godt nok for en: kom deg bort. Du er så mye mer verdt enn dette. Jeg må leve med dette hele livet, og jeg er ikke alene, du er ikke alene (hvis) du føler på dette.

Har ikke skrevet så mye om dette før, tror det er fordi jeg ikke er stolt over det. Noe jeg egentlig ville holde for meg selv, men igjen så vil jeg være åpen med dere. Vet også innerst inne at noen faktisk kan ha litt godt av å lese dette. Vi er 2020, det burde være lov å kunne bestemme over sin egen kropp, både gutter og jenter.

30 dager uten sukker

I det siste, vertfall i de siste ukene har jeg spist alt for mye usunt. Jeg kjenner det både på det fysiske og psykiske. Forje uke var jeg hele 5 ganger på makkren… det er bare sjukt.

Jeg har aldri vært den som spiser sånn kjempe usunt i hverdagen og har klart meg fint uten godteri i ukedagene. Jeg har også sluttet å drukket brus og ikke gjort det daglig på flere år.. tror jeg sluttet med det i 9 klasse? Hele 5 år siden! Selvfølgelig har jeg drukket litt av det og dessverre blitt veldig glad i monster også. Så nå er det en liten pause fra det (energidrikken kommer til å bli vanskelig hehe)

Energien min blir helt tatt ut etter skolen, så håååper at dette kan hjelpe med det. Er lei av å bare orke å ligge i senga når jeg kommer hjem (er også derfor jeg har blitt litt for glad i monster). Det finner vi vertfall ut om en måned! Kommer til å prøve litt nye ting å spise, så tenkte å dele med dere hva jeg liker og vil anbefale videre. Jeg er også veldig kresen så det kan bli spennende.

Dette er regalene:

  • Ikke noe godteri, brus, boller, potetgull, kaker osv
  • Ikke noe sukker drikker: brus, energidrikk osv
  • Den varer i 30,  den er ferdig den 20 november for meg.

Håper dere vil være med, eller lage dere egen vri.