Sånn har helga mi vært!

Tenkt nå er helga straks over, og en ny uke er på vei!

Denne helga har egentlig vært ganske så lik som de andre. Simen kom torsdag, siden det egentlig var fri på fredag for alle, men siden min klasse har praksis, får vi den fridagen senere på året. Det var utrolig godt å ha noen å komme hjem til etter praksis på fredag. Det er virkelig noe jeg savner med å bo hjemme.

Det vi har gjort denne helgen, var å tilbringe så mye som mulig tid med hverandre: se film, spise godteri, dusje, samtaler osv.

Han bakte cookies til meg før han reiste, fordi han vet jeg liker dem så godt <3

Så denne helgen har egentlig vært veldig fin! Brukte tiden min etter Simen hadde reist til å få gjort unna husarbeid. Har veeeeldig lett for å falle sammen, når jeg blir alene og Spessielt tanken på at jeg ikke får sett han igjen på lenge er tung så jeg måtte få tankene på et annet sted.

Nå er det bare å gjøre seg klar til en ny uke, lurer på hvordan denne blir. Forje var egentlig bra, og håper på at det vil denne også!

Hva har du gjort i helga?

 

Mine favoritt antrekk denne uken

God søndag! Tenkte kanskje at det er litt Spennede og se tilbake på antrekk jeg har hatt denne uken og velge 2-3 antrekk som ble en favoritt! Her er for denne uken:

Likte dette, da det litt mer pyntet enn “normalt” nå som det er vinter. Folk går som ofte med bukse og en genser, helst enn ullgenser. Liker også skjøret så godt! Det er så søtt og litt formelt på samme tid, og et pluss at jeg fikk høre at det var fint på praksisen <3

Dette! Det er kanskje litt kjedelig, men litt mer en vanlig siden jeg brukte en topp og cardigen og ikke bare en grønn genser. Topper er utrolig fin i seg selv! Det er ikke ofte jeg finner t-shorter som jeg liker så godt som denne! Var også heldig den dagen jeg brukte cardigan fordi det var iskaldt! Var på praksis og blitt fort kaldt når det kommer mange kunder ut og inn etterhverandre med lite mellomrom. Så den varmer godt!

Hva er deres favoritt plagg?

Våkne opp til sol!

God morgen!

Våknet opp til det skinte litt sol inn i rommet, herregud så godt! Elsker når man våkner opp til sol, kjenner humøret blir så mye bedre med en gang. De siste dagene har det vært utrolig kaldt, men for hver dag som går kommer vi nærmere den varme tiden. Kjenner jeg gleder meg til det! Herregud så mange antrekk jeg skal vise da, for klarer å bli enda mer kreativ når jeg kan drive med skjørt, kjoler, topper osv og ikke bare bukse og gensere heh.

De siste dagene har jeg kjent mye på hjemmelengsel, men egentlig aller mest å bo i sitt egent. Heldigvis er det 5 måneder igjen, så er det å flytte hjem til Lom. Ikke ta meg feil: jeg trives her jeg bor nå! Men jeg er kanskje litt for mye omtenksom, og føler at jeg blir en plage osv. Om dere skjønner? heh. Meeeen, det går fint, for neste år skal jeg ha mitt egent. Grunn til det er jo egentlig fordi jeg vet at det er best for meg, men jeg tror også jeg klarer å få bedre bilder osv til bloggen.. og ikke bare stå framfor en dør, selvom det går nå. Også er jeg 18 år, kan ta vare på meg selv hahah. Blir også lærling da, gleder meg!

Flere som synes tiden går fort? Synes den har gjort det minst i 4 måneder, og nå er det bare 2 dager til februar! Syntes det liksom var jul bare for en uke siden… heh. Men nå skal jeg komme i gang med dagen, og bruke den så godt som mulig!

Hva skal dere i dag?

5 tanker på en fredag

Fredag igjen, og helg!

Blogginnlegg- Jeg har jo nå steppa opp gamet med å skrive 2 innlegg til dere hver dag. Mest å vise dere dagens outfit! Noe jeg synes er utrolig gøy, og noe jeg skal forsette med. Men igjen så er jeg så usikker hva dere vil lese om… kan dere komme med tips? La ut sånn at dere kunne velge på innta story.. men så flink jeg er glemte jeg å screene…

Helg- det er helg, noe som er digg.. men hva skal man finne på? hahah. Tenke det blir mye kakao, film og mat.

Praksis og neste år- Jeg trives sååå godt på praksisen, og håper virkelig på lærlingplass der. Hadde virkelig vært en drøm!

Simen som reiser mandag- Simen reiser mandag på praksis i 3 uker… det blir sjukt rart å ikke få besøk av han på 3 helger, ettersom han har vært her hver helg i 3 måneder! Kan si jeg gruer meg litt, meeeen tror egentlig det vil gå fint. Har noe å gå til hver dag, og fredag 2 av ukene reiser jeg hjem til Lom!

Pengebruk- Jupp.. jeg tenker så mye på det at det er sjukt!

 

5 filmer på Disney+ som er verdt å se!

Dory- Har du sett nemo, burde du se dory også! Så på den i går, og jeg elsket den!

Innsiden ut- Den er sååå gøy! Sett den flere ganger.

Maleficent- Liker du historier på disnay prinsesser? Se den!

Skjønnheten og udyret (realistisk) – Ganske så kjent film, men den er virkelig verdt å se. Den er nydelig! En film man kan se flere ganger uten å bli lei.

Lady og landstrykeren- Hva mer en er så si? Den er bare så søt!

Tusen takk!

I går skrev jeg et innlegg med et håp og å gi litt flere motivasjon, og finne ut hva man skal gjøre med livet. Og bare etter litt fikk jeg så masse fin respons tilbake! Jeg ble seriøst rørt helt på tårene.

Det er ikke ofte jeg blir rørt så mye at d faller et par tårer, men det gjorde jeg i går! Hver gang jeg får høre at jeg hjelper noen, så danser hjertet mitt av glede, for det er det jeg virkelig vil! Jeg elsker å hjelpe, og derfor er det så godt å få vite at jeg faktisk gjør det.

Jeg vil bare si tusen takk til alle som tar seg tid til å lese og se på hva jeg legger ut! At dere bruker tiden deres på meg, fordi dere faktisk liker å lese og se på hva jeg legger ut! Tusen takk fine dere <3 Hva skulle jeg gjort uten dere? Dere hjelper meg også utrolig mye, så mye at dere ikke vet en gang. Dere hjelper meg å komme nærmere og nærmere drømmen min, dere hjelpe meg å vise at jeg betyr noe for noen, og at jeg er verdt livet mitt. Tusen takk!

Derfor skal du ikke gi opp

Jeg og mange andre har vært der man tenker “jeg karer ikke mer” “jeg er ferdig” osv. Jeg vil gi dere noen grunner til å ikke gi opp, for det finnes flere enn det dere tror!

  • Dere vet aldri hva som skjer: Selvom det kan føles heeelt tomt ut nå, betyr ikke det at du ikke kommer til å oppnå dine mål i livet. Eller ikke vil finne deg nye venner, skape familie, få drømmejobben osv. Du vet ikke enda!
  • Du blir bare sterkere  Er det noen negative ting med å bli psykisk sterk? Nei!
  • Du finner ut hva du er verdt: Dessverre finnes det mange der ute som lærer sånne ting på en hard måte, men igjen tror jeg at det er den eneste veien også. Blir du behandla dårlig, så finner du fort ut hva du er verdt. Tro meg!
  • Du lærer å stå opp for deg selv: Som punktet over, du finner ut hva du er verdt. Da klarer du lett å stå opp for deg selv. Får du venner som er fake, så klarer du å komme ut av det vennskapet og heller fokusere på deg.
  • Du vil ikke angre på fortiden: Det høres helt sjukt, jeg vet! Men: det jeg ikke jeg heller med alt dritt jeg har gått igjennom, for fyf så sterk person jeg har blitt. Jeg har blitt sikker på meg selv, og jeg vet hvordan man skal behandle andre, og man vet hva et sunt vennskap/forhold er.
  • Du kan oppnå drømmene dine: Har du satt et mål du vil nå i livet ditt? Så jobb for det, du angrer ikke! Det er er premie til deg selv!
  • Du vil finne de ekte folkene: Og med det, kan du oppnå en glede du ikke kan beskrive.
  • Du vil komme på rett vei, uansett hvor lang tid det tar å finne den: Det tok meg 18 år å finne min rette vei, og jeg er på den nå. Kunne ikke vært mer takknemlig for det. Alt fra rett utdanning, til rette folk, rett sted osv.
  • Du vil finne deg selv: Jupps, etter harde perioder finner du deg selv mer og mer!

Vil du enda gi opp? Eller fikk du litt motaksjon? Husk at du ikke er alene med å ville gi opp, men at det finnes flere folk som meg som vil hjelpe.

Jeg er 18 og endelig funnet glede. Det tok meg 7 år på barne skole, 3 år på ungdomskole, 2 år på videregående. Men jeg nå på mitt siste år på videregående, og jeg er endelig glad! Jeg kan endelig glede meg til skolen, jeg kan endelig ikke føle at dagene mine bare er bortkastet. Jeg ville senest gi alt opp i sommer, jeg var så jævlig sikker at det er nok. Men gjorde jeg? Nei! Og det angrer jeg seriøst ikke på, fordi jeg fikk å mye bra tilbake. Og det vil du også! Du vil finne DIN rette vei! Du vil oppnå drømmer! Du er ikke alene! Vi som sliter psykisk skal holde sammen, og vi skal bli sterke sammen! Og jeg er her for å hjelpe.

For å si det sånn: jeg gikk fra å være en ensom jente i en liten bygd til å ha flere hundre som følger meg daglig på snap, jeg er på topp 60 på topplisten, jeg har hjulpet andre, jeg har folk til å spise igjen, jeg har fått folk til å ville leve igjen, jeg har følgt mine drømmer. Jeg har enda en lang vei å gå, men jeg forsetter!

Tenk før du skriver… Vil du ødelegge liv?

Er det noe jeg kommer borti ofte, er det hat, kritikk, mobbing osv på nett. Jeg har så og si blitt vandt med det, men likevel om noen er villig til å skrive det til meg er de villige til å skrive til andre.

Ser dere denne kommentaren? “måten du tror du er fin på”, gjør jeg det? Jeg har sagt selv flere ganger at jeg sliter med selvtillit, men likevel gjør mitt utsende noen kvalm. Du som skrev dette… har du noen gang tenkt på at jeg sett meg selv i speilet og gråter pga utsende? Har du tenkt på at jeg kanskje har vurdert operasjoner for å endre utsende fordi jeg hater det så mye? Har du tenkt på hvor mye jeg måtte ha jobbet med meg selv, bare for å faktisk klare å se meg i et speil noen gang tenke “i dag var jeg faktisk litt fin”. Har du tenkt på at jeg har hatet meg selv så mye at jeg ville ha redigert bilder mye for å endre utsende? Har du noen gang tenkt på andre enn bare deg selv..?

Nei, tenkte meg det. Og jeg er ikke alene med å ha gjort dette! Jeg er ikke alene med å dårlig selvtillit, og vet dere hvorfor jeg ikke er alene med det? Jo fordi det finne sånne idioter som denne personen, som bare absoult mååå trykke ned på andre. Noen som har det så kjipt med seg selv, at eneste måten å gjøre seg selv glad på er å trykke ned andre. Noen som tror det vil få dem tøffe. wow sier jeg bare.


Disse meldingene fikk jeg bare i går kveld, og fler! Sånne ord, og kommentarer kan ta livet av noen, kan ødelegge liv, ødelegge det et menneske kanskje har jobbet lenge for (selvtillit, tillit, livslyst, motivasjon osv). Seriøst, når skal folk innse at det ikke er greit? Når skal folk som sender sånne meldinger innså hvor mye skade det kan ta? Hvor mange liv skal det koste?!

Jeg må stå opp fler og fler ganger for meg, og alle andre som får dette slengt i trynet. Jeg gir meg faen ikke, alle dere hatere: skaff dere en bedre hobby, dere kommer ikke så langt. Dere ødelegger bare dere selv også i samme slengen.

Jeg er drittlei! Tenk!