Livet er ikke perfekt

Jeg får spørsmål om hvorfor jeg gjør der jeg gjør. Jo fordi å vise at livet ikke er perfekt. Jeg er like lei som andre skal bare vise det positive og perfekte med livet. Ja det er fint at man ser på det positive, men det får andre til å tenke “er det normal å ha det sånn jeg har det?” Og ja det er normalt. Fordi alle har et liv som ikke er perfekt.

Jeg har alltid vært åpen og ærlig person, og det er jeg på sosiale medier også. Jeg vil alltid vise hvordan livet egentlig er uansett hva andre sier. Jeg kan vise de perfekte tidene mine jeg og, men igjen så viser jeg de tidene jeg er helt nede der jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har hatt tider det jeg ikke har hatt matlyst, jeg har hatt anfall, jeg har bare gråtet og gråtet. Jeg har gåret meg selv til søvne. Jeg har hatt øyne som er vonde etter jeg har gårtet. Jeg viser dere hvordan et live egentlig er. Jeg viser dere vonde dager og gode dager.

Jeg har opplevd mye vondt her i livet, og jeg viser dere hvordan et liv etter det er. Hvordan jeg bygger meg selv opp, hvordan jeg kommer igjennom vonde tider. Jeg prøver å motivere dere til å klare det selv også. Jeg vil at dere skal vinne. Dere skal være med meg å vinne. Ingen skal få lov til å styre noen andres liv, ikke på noen måter. Dette er ditt liv og det er bare du som skal styre hva da skal med det.

Jeg kjemper enda med å få et liv jeg er fornøyd med, kanskje jeg ikke får det noen gang. Men det som er sikkert er at jeg kommer til å bli sterke og sterkere med tiden, og det gjør du også. VI skal ikke la noen trykke oss ned. Vi skal leve ut de vonde dagene så best vi kan. Vi skal dele med oss de gode dagene og tenke at vi er så utrolig takknemlige for dem.

Jeg er kanskje bare 17 år og man kan si “man har hele livet foran seg” ja man har det. Men de valgene man tar nå vil påvirke hele ditt liv uten at du vet. Bare det å si ja eller nei kan påvirke så utrolig mye. Vi må ha begynt å tenkt på hva vil vil. Vi må ha begynt å vokse opp. Hele livet er avhengig av valgene våres. Har du tenk hvor mye å bare svare på en melding kan påvirke deg? Si ja eller nei? Si til en person “jeg er glad i deg”?

Livet er ikke perfekt, og det vil jeg vise dere. Jeg vil ikke vise dere en glad jente som smiler og ler når hun egentlig skriker innvendig. Det blir helt feil. Jeg er en åpen og ærlig person, så om noen ikke liker det skal jeg ikke bry meg. Fordi jeg er meg uansett hva andre sier eller gjør. Jeg lever for det jeg står for. Jeg skal vinne kampen mot depresjon, jeg skal vinne kampen for å få et fint liv. jeg skal vinne kampen overfor haterene. Jeg skal vinne. Offeret vinner uansett.

Livet er ikke perfekt og sånne er det bare. Ikke tenk noe annet. Det er normalt å ha det vondt, bare vit at du ikke er alene. Jeg er her. Flere tusen personer er her.

 

Sånn vasker jeg sminkekostene mine!

Det kan være litt vanskelig å vite hvordan man kan vaske sminkekostene. Jeg lurte også på det når jeg startet med sminke, jeg har også prøvd litt av hvert. Gjennom tiden jeg har drevet med sminke er det et produkt som hjelper å fjerne all sminken og er en favoritt hos meg!

Det er altså denne fra makeupmekka. Kjøpte den i juletiden, så den er også drøy i bruk.  Nedenfor ser dere forskjell på en foundation kost! Det er kjempe enkelt å få den ren med denne såpa.

Steg 1- Det første jeg alltid gjør er å ha kosten under vann for å få den våt.

Steg 2- Så tar jeg kosten oppi såpa også røren rundt.

Steg 3- Jeg “maserer” såpa inn i kosten for å få løs sminken som er på.

Steg 4- Så skyller jeg den og klemmer mest ut menst den er under vann.

Om det trengst så gjør jeg det flere ganger til kosten er helt ren!

Så setter jeg de stående med kosten ned på et hånkle. Det er for at vannet ikke skal renne nedi kosten å løsne limet for da blir kosten ødelagt. Bruker også denne såpa på beautyblenderen og det funker kjempe fint! Koster som har kost på begge sider legger jeg bare ned.

Håper det hjalp!

Tanker om skolestart

Nå er det bare 3 uker til skolestart! Er allerede August på lørdag!

Jeg skal flytte ned til Lillehammer den 15, og jeg gleder meg så mye! Jeg trives kjempe godt der. Jeg har ikke hatt noen vonde minner fra der enda. Miljøet der er noe helt annet det det er her, og det kjenner jeg på. Altså det er mye bedre, fordi der er det lov å være annerledes og det er så godt. Jeg har aldri blitt kalt noe stygt der eller noe, helt motsatt enn det det var på Otta.

Jeg skal begynne på sør, og ikke Nord. Så det blir helt nytt for meg. Skal også bo mer sentralt så blir en helt annen hverdag enn det jeg hadde i fjor. Det føles nesten som at det skjer så mye når skolen begynner igjen. Kanskje ikke sånn kjempe rart siden det blir en helt annen hverdag enn det det er nå. Jeg kan ut når jeg vil, og er ikke avhening av buss. Skolen ligger også bare 5 minutter unna, så i år slipper jeg å komme 5 minutter for sent hver dag. Om jeg kommer for sent så må jeg ha forsovet meg eller noe, hahah!

Jeg både gleder meg og gruer meg til skolestart. Jeg gleder meg fordi det er en ny start. Det er et nytt sted og jeg har mange muligheter og man vet ikke hva man har foran seg. Det jeg gruer meg til er det som alle gruer seg til: ny skole, nye folk. Jeg kjenner ingen, men det håper jeg blir fort endret på. Lurer også litt på hvordan det blir med tanke på korona, jeg er ikke den som ser på mye på nyheter så om det har vært noe der så har ikke jeg fått det med meg. Uansett så er jeg sikker på at det får vi beskjed om.

Både meg og deg må uansett se hva tiden bringer oss. Vi krysser fingrene på at noe bra vil snart skje, fordi alle fortjener det!

Dette er meg, og mitt liv

I går langde jeg plutselig en video. Jeg måtte bare få sakt det. jeg la den ut i dag tidlig. Håper dere vil ta dere tiden til å se på den. Jeg har også linket noen blogg innlegg som kan være fint å lese for å forstå mer om hva jeg har vært igjennom.

Jeg er så utrolig lei av mobbing, og så lei at man ikke tror det kan bli en konsekvens av. Jeg sier at livet mitt har blitt en stor konsekvens av andres handlinger. Jeg må f.eks leve med å ikke føle meg velkommen til min egen bygd, vansker med å stole på noen, vansker med å få venner, vansker med å bare kunne se noe lykke.

Jeg kommer aldri til å klare å stoppe mobbingen helt. Men jeg kan være en del om å stå opp imot det. JEG kan fortelle MIN historie flere hundre ganger. Jeg kan vise hvordan det er å være et mobbeoffer. Jeg kan vise hvordan et live egentlig er. Jeg vil aldri bli perfekt og det vil heller ikke livet mitt bli. Jeg kjemper hver dag med å kunne se noe lys i tunnelen.

Vær sterk sammen med meg

Selvom jeg viser at livet ikke alltid er perfekt, så lærer man også noe hele tiden. Selv om jeg har blitt utrolig mye såret, og vært så langt nede så har jeg lært noen ting. De vil jeg gjerne dele med dere.

Det ble slutt for en grunn- Tror vi alle har vært dere der vi vil ha exen tilbake, etter det akkurat hadde blitt slutt. Har også prøvd igjen for andre gang, men det ender bare like ille. Så, når man har slått opp var det for en grunn. “å gi en ny sjanse til en ex, er akkurat det samme å se en film på nytt å forvente en annerledes slutt”.

Alt skjer for enn grunn- Enten er det for at du skal være lykkelig, eller så er det for å lære. Hørte også “Man fikk dette livet, fordi man visste at du kom til å være sterk nok til å tåle det” og det traff meg. Det er ikke alltid ting skjer for at du skal lære, men den andre personen. Det gir deg bare mer styrke.

Alt blir bedre med tiden- Tid leger alle sår. Vertfall nesten, men det blir uansett bedre. Som jeg skrev om her så vil man si at man har klart det til slutt. Å sitte igjen med minner, er bare en måte å minne deg på hva du har klart å komme deg igjennom.

Offeret vinner alltid- Om man har blitt mobbet, om har blitt banket og alt det. Er det likevel ikke du som sitter igjen med tanken “jeg har ødelagt noen andre sitt liv” “jeg var grunnen til person ble skadet” osv. Ja, du må leve med konsekvenser av det andre har gjort. Men med mitt tilfelle, så har jeg blitt så utrolig sterk psykisk, og det kan ingen ta fra meg. Ingen vil klare å knekke meg uansett hvor mye de prøver. Jeg vil alltid være et skritt foran, fordi jeg er sterk. Pluss de som bare er slemme egentlig er bare feige.

Alt skylder sjalusi og populæritet- Noen som har spredd falske rykter? Mobbet deg? Tro meg, det er sjalusien som styrer dem. De vet du er vakker, de vet du er talentfull, de vet at du kommer til å nå langt. Ett eller annet er det som de er sjalu for. Er det også sånn at du har blitt “den utvalgte” til å bli behandlet dårlig vil andre slenge seg på det fordi de er redde å bli dømt selv. Jeg mistet mange venner fordi de de innså at vist de var venn med meg ville de ikke få det noe bra, så de gikk til de andre. Det er INGENTING galt med deg!

 

Håper dette kunne gi deg litt mer styrke. Vær sterk sammen med meg!

 

Mine favoritt antrekk!

Jeg har lagt ut mange forskjellige antrekk til dere og nå tenkte jeg å vise dere av min egene favoritter av dem! Noen har falt bedre i smak enn andre. Gjerne kommenter hvilke dere synes er den beste!

Vi starter fra da jeg begynte å dele antrekk med dere til nå!

Asså, jeg bare elsker dette antrekket. Det er lett og kjempe komfortabelt å bruke. Er det sånn at man får en foodbaby og belte blir for stramt (det skjer alle) så er det bare å ta det på litt mindre strammere eller bare ta det av.

Det samme med dette!

IN LOOOOVE! Elsker denne neon fargen sammen med svart, det er så kult!

Og nå til nyre tid… Når også har brunt hår haha.

Ja, jeg elsker dette skjørtet! Kanskje jeg skal gå med dette første skole dag?

Jeg må bare si det: Når jeg så dette skjørte tvilte jeg ikke en gang med å kjøpe det. Det er så utrolig fint!

Bruker faktisk dette nå! Det er så utrolig komfortabelt.

 

Som dere ser, forandrer stilen min seg fra søtt til kult. Kommer helt ann på hvordan jeg føler meg den dagen, haha! Akkurat nå er jeg i en liten periode der jeg føler for å gå mer med den “kule” stilen.

“Jeg klarte det”

Jeg er en jente som har gått igjennom så utrolig mye. Noen dager kan jeg være helt nede, og andre dager helt på toppen og vet du hva? Sånn er det med alle. Vi har gode og dårlige dager.

For en måned siden falt jeg helt ned til bunns. Jeg fant faktisk bunnen, men jeg sa til meg selv “Dette klarer jeg, det vil bare gjøre meg sterkere”. Kan si at jeg følte meg brukt opp. Jeg driver enda å bygger meg opp igjen, det tar bare litt tid. En ting som er med meg, er at jeg så sårbar, men igjen så sterk. En person kan ødelegg meg så utrolig mye, men igjen så er det jeg som reiser meg opp igjen uten hjelp, fordi jeg er sterk. Jeg vet jeg er så mye mer verdt. Den siste måned har jeg hatt mange anfall det jeg måtte bare ha gråtet, jeg har ikke klart å sove, jeg har våknet og hodet dunker. Jeg har tenkt og tenkt til jeg begynte å kjenne smerter i nakken. Stakkars mamma, har blitt livredd for meg. (Skal putte inn med en gang her at jeg får hjelp, så er ingenting å bekymre seg om!)

Jeg er ikke alene med dette, det finnes så mange av oss. Selv om vi går igjennom noen utrolig vonde perioder, vi finner bunnen, vi føler oss brukt opp og aldri føler oss bra nok. VI KLARER DET! Både meg og deg skal bygge oss selv opp, vi skal rocke hele denne jævla verden. Og til alle som vet at de får noen til å føle seg dritt eller ikke behandler noen med respekt: Fuck deg. Vi alle er menneske med følelser, liker du ikke en person så ikke sår dem uansett. De har et liv de også. Alle kan ikke like alle, sånn er det bare. Ikke gjør noe stort ut av det.

Jeg er en av dem som ikke har så mange å gå til, og nå er også tilliten min brukt opp. Nesten alle jeg har gitt den til har bare misbrukt den, og nå orker jeg det ikke mer. Jeg orker ikke å bli såra igjen. Så den neste jeg gir tilliten min til må være veldig spesiell. Eller så vil jeg ha klart å bygge meg opp igjen.

En ting til dere jenter: Vi er prinsesser, finn deg noen som får deg til å føle deg som en dronning fordi det er det du fortjener! Snakker for mange nå tror jeg: Ja det er kanskje vanskelig å bli kjent med meg og forstå meg, men jeg har gått igjennom så utrolig mye at jeg er livredd. Jeg er livredd. Men, lar jeg deg komme inn i mitt liv og du får meg på en så spesiell måte. Jeg er en av de som kan lett gi noen hele verden om du bare får meg til å se glede.

Men uansett. Vi vil bare se tilbake på den vonde tiden og si. “Jeg klarte det”. Vi vil alltid gå gjennom perioder, om det er gode eller ikke. Noen vondere enn andre. Bare lov meg at du skal bygge deg selv opp, fordi du vet hva du er verdt. Du vet hvordan andre skal behandle deg. Det er faktisk bedre å være alene enn å bare ha falske venner. Du klarer det!

Jeg kan faktisk si at jeg klarte det. Jeg klarte å bygge meg opp atter igjen.

 

En måned til…

Tenk at nå er det bare en måned til skolen begynner igjen! Er helt sjukt å tenke på. Delte med dere at jeg hadde fått plass inn på den skolen jeg ville på, og kjenner at jeg gru gleder meg. Hvem gjør ikke det?

På torsdag var jeg og pappa på visning på hele 3 hybler! Jeg har slitt litt med å få meg hybel, men jeg klarte det til slutt! Den jeg fikk er seriøst helt perfekt. Det er et rom med seng, stue og kjøkken også må jeg dele bad med hun som bor der, men det er ikke noe problem. Det var også et rom der jeg kunne ha klær, som passer perfekt! Den ligger også 5 min unna skolen, med å gå! Kan si det at jeg er veldig glad for å ha fått den hybelen. Nå kommer jeg ikke til å bli like isolert som i fjor.

Alt begynner faktisk å falle på plass. Nå får jeg se hvordan dette skoleåret blir, er alltid skummelt når det kommer til ny skole. Jeg gikk på avd Nord i fjor og nå skal begynne på avd sør så det blir helt nytt. Har sett skolen fra utsiden og den er så fin! Trives også veldig godt på Nord.

Vet om ei som skal gå i samme klasse som meg, men ellers kjenner jeg ingen. Så håper at jeg blir kjent med noen nye. Takker aldri nei til å bli venner! Jeg trives veldig godt i Lillehammer og gleder meg til å flytte ned dit igjen. Lillehammer er en veldig fin og rolig by.

Hva skal dere gå neste år?

Antrekk med ROSA!

Nå var det tid for litt rosa antrekk! Blanda også stilene mine, så det er litt inspirasjon til alle! Rosa er uten tvil en av de fineste fargene og søt.

Genser- BikBok Skjørt- BikBok

Topp- New Yorker Skjørt- Nelly

Bluse- BikBok Topp- BikBok Shorts– H&M

Topp- BikBok Kjole- H&M

Genser- New Yorker Shorts- Carlings

Body- BikBok Skjørt- BikBok

Hvordan er din stil?