Nytt innkjøp!

I dag reiste vi til Lillehammer en tur, så jeg stakk innom hm for å se. Fant noen ting som jeg ikke kunne legge fra meg igjen! Er ikke så lett å bare se på ting når man er litt for glad i shopping, hehe!

Lite fun fact, vi fikk i oppgave at vi skulle finne en trend og skisse til den trenden. Fant ut at neon farger skal være en trend i år! Jeg elsker neon farger og måtte bare hoppe meg på, så jeg elsket denne t-shorten (149kr)! Den er lang sånn at man bare kan ta et belte rundt livet og du er et kjempe kult antrekk! Kjøpte også dette beltet (139kr) der det står Billie Eilish, hvordan kan man ikke elske sangen hennes og bare henne som person?

Det jeg elsker med hm er at det ofte er mye tilbud, og der fant jeg denne genseren (129kr). Den er så fin! Stoffet er ikke sånn kjempe tynt og den holder varmen, som er perfekt til en kald sommer dag! Den har en høy hals med glidelås. Jeg må ha glidelåsen oppe siden jeg hater å ha noe tett inntil halsen, men det er bare meg!

Nye produkter!

Jeg har hørt mye om disse produktene og jeg kunne ikke la være å prøve dem selv!

Det er en ansiktmaske og et serum. Begge skal hjelpe på akne og få mer jevn hud. Selv sliter jeg litt nå med at jeg er veldig tørr på nesa, og kvisene mine begynner å poppe frem litt her og der. Jeg gikk på hudtabletter før som hjalp meg mye for å fjerne alle kvisene mine, siden jeg slet så utrolig mye med det. Jeg håper disse prukdktene kan hjelpe meg å få den huden tilbake når jeg bruke de tablettene.

Jeg prøvde ansiktmasken i dag og jeg likte den veldig godt! Det er kjempe viktig å ikke bruke den mer en 10 minutter siden den er verdig sterk. Jeg brukte den etter jeg hadde renset huden og tok på serumet og fuktighets kremen på etterpå. Den var også lett å ta på og av noe som er kjempe bra! Den gidde også huden min glød, noe som huden min ikke hadde i det hele tatt. Jeg gleder meg til test den mer ut! Siden den også er så sterk så kan man bare bruke den en gang i uken. Jeg vil oppdatere mer når det har godt en måned!

5 typiske ting som jeg gjør

Snakke med Buster- Når jeg er hjemme hos mamma snakker så mye med Buster! om alt og ingenting. Han er veldig glad i oppmerksomhet og hvis jeg snakker om noe han forstår og jeg vet han blir glad for det blir han kjempe glad og det gjør meg også glad automatisk! Jeg er ganske sikker på de som har dyr snakker til de, altså de er de beste som man kan snakke til.

Bytter automatisk til sørlending- Dette spør helt på hvem jeg snakker til. Når jeg kommer hjem eller er med familien min på Sørlandet bytter jeg automatisk til sørlending. Jeg får ofte høre at de ikke skjønte noe første gangen de kom hjem til meg fordi jeg snakket “så rart” til mamma og Buster, haha! Ole Marius snakker jeg også sørlending til (noen ganger) rett og slett fordi han var her så lenge at det ble bare en vane. Men spør meg om jeg kan si noe på sørlending på skolen f.eks så klarer jeg det ikke! Det er kjempe rart.

Snakke med meg selv- Dette er en grunn til jeg visste at youtube ikke ville bli noe problem. Jeg snakker med meg selv hele tiden, jeg lagde ofte “videoer” på badet, med sminkebordet og ja overalt!

Tidlig ute- Jeg har vært en person som hater å komme for sent, men jeg har gjort det noen ganger og da er dagen ødelagt! Det er ikke noen dårlig egenskap å ville komme tidlig da!

Plutselig er jeg 5 år- haha, når jeg er 100% komfortabel med en person oppfører jeg meg som en 5 åring. jeg kan plutselig begynne å danse på gulvet, si noe rart osv. Mamma er ofte vitne til det! jeg har alltid vært en barnslig person, og noen ganger må det bare ut også. Synes å være barnslig bare er bra. Orker ikke folk som bare skal være seriøse hele tiden.

 

Dette fant jeg ut om meg selv for 12 år siden

Nå la jeg akkurat ut en ny video på youtube der jeg forteller om noe jeg fant ut om meg selv når for 12 år siden. Dette er en ting som har vært en stor del av meg nesten hele livet. Jeg tenkte også å fortelle dette fordi det er veldig interessant å høre på, selv elsker jeg det! Vil du vite hva det er så er det bare å trykke seg inn på videoen!

UKEN SOM GIKK

Akkurat nå- Ikke så lenge siden jeg sto opp (07:58) og venter på at skoleopgaven skal komme sånn at jeg kan starte med den!

Ukens tanke- At jeg savner Ole Marius utrolig mye! Selv om vi bodde på hybel sammen i flere måneder og plutselig skal bli borte fra hverandre og ikke få lov til å møtes pga karantene er ikke noe gøy. Men vi holder oss inne fordi det er det beste og eneste vi kan gjøre for å hjelpe!

Ukens positive- Jeg har begynt å gjøre litt om på rommet mitt her hjemme. Planlagt litt hva jeg skal gjøre med det til sommeren, også har jeg begynt å male cd-hylla mi hvit som var svart før.

Ukens favoritt plagg-  Har ikke bilde av den, men det er en thigts som jeg kjøpte i fjor. Den er så behagelig!

Ukens tips- At vi må bare ta det med ro og la tiden gå.

Ukens irritasjon- Jeg leste noe på facebook i går. At det ver ei som ikke gadd å bry seg fordi eldre var redde for å dø at det var demmes egen feil at de hadde dårlig immunforsvar. Altså… WTF.

Ukens høydepunkt- At jeg begynte å male cd-hylla mi!

Ukens ønskeliste- Denne uken har jeg ikke ønsket meg noe stort egentlig.

Mål for uken som kommer- prøve å gjøre det beste jeg kan både på skolen og hobby.

Ukens favoritt bilde- Se så søt han er!

Dette kan du finne på i korona tider!

I disse tindene her så er det ikke så mye å gjøre. Og man sitter som regel og bare ser på film eller serie hele dagen. Så jeg tenkte å komme med noen ting det går an å gjøre!

Prøv deg på en sminkelook- Dette kan ta flere timer hvis du skal lage en kreativ look. Eller bare øve deg på øyeskygge, bare lek med sminke!

Bak noe- Når jeg var på hybelen kjedet jeg meg ofte, så jeg begynte å bake litt for å få tiden til å gå. Og et pluss er jo at du får noe godt å spise. Å bake er noe man kan gjøre uansett, jeg er ikke flink til å bake så jeg tror alle klarer det om de bare vil!

Tegne- Du kan tegne med frie hender eller bare fargelege en tegnebok. Man blir aldri for gammel og tiden kan gå fort! Pluss at tegning kan hjelpe mot stress.

Gå tur- Vi har heldigvis lov til å gå tur. Ut å få noe frisk luft! Dagene blir bare tilbringt inne, så å komme ut hjelper psykisk og fysisk!

Tren- Tiden går fort og du føler deg ekstra stolt over deg selv. Det finnes mange fine videoer på youtube/instagram/tiktok på mange fine øvelse som man kan gjøre hjemme!

Hjemme spa- Ta å gi litt tid til deg selv. Ansiktmaske, fotmasja, god og land dusj. Listen er lang. Det er kjempe viktig til å ta tid til seg selv!

Lek med dyrene dine- Om du har noen dyr sier de ikke nei takk til å få oppmerskomhet. Kanskje lære de noen nye triks?

Spill- Man kan spille alt mulig, få med deg familien og ha en kjempe fin kveld sammen med dem!

Tiktok dans- Lær deg en tiktok dans og legg den ut. Få med familien på det også? haha!

 

 

Favoritt øyeskyggepalett!

Siden den kom ut ble jeg helt forelsket i den, så jeg kjøpte den uten å nøle. Nå er den på salg, så jeg tror det er best dere får kjøpt en ganske så fort hvis dere blir like forelsket som meg!

Den har fine farger som er måde matte og har glitter i dem. Så man kan lage mange forskjellige looks! Fargene er også pigmentert så fargen kommer raskt fram, fikk sjokk første gangen jeg prøvde den. Dere får kjøpt den HER.

Dette er ikke sponset, bare en anbefaling!

Makeupmekka har også forklarte hvorfor øyenskyggene heter det de heter. De går ut på hva du kan føle deg som, er du usikker på hvilken øyeskyggelook du vil lage, så bare finn de som passer best på hvordan du har det! Det er en kjempe fin tanke og ide. Den er også laget som en bok, en typisk dagbok. Den er super søt, og det er ingenting som jeg ikke liker med den!

Bli kjent med Buster!

Er det en ting jeg liker å vise fram litt ekstra er det lille Buster. Jeg er så utrolig glad i han og det ser ut som dere også liker han veldig godt! Nå er det tid til å bli litt mer kjent med han.

  • Han er blanding av Tibetansk Spaniel og York Shork Terrier. Ærlig så ser man ikke at han er noe av de slagene! Han er også den eneste i kullet som har henge ører og lang krøllete pels!
  • Hver gang noen kommer hjelm eller kommer på besøk og så må han noe i munnen! Han blir så glad haha, pluss det så går han bare i ring og ikke helt vet hvor han skal gjøre av seg. Men løfter vi han opp og han mister det han har i munnen blir det mye kos, ahah!
  • Han var en overraskelse gave til meg fra mamma. Siden vi hadde passet en hund og vi ble bare mer og mer fristet til å få hund selv. Glemmer ikke den dagen! Det var i desember 2014.
  • Siden vi fikk han har han aldri maset på nettene. bare hvis han måtte ha kastet oppe eller har vondt i magen. Så han har vært så snill!
  • Han elsker å sove. Hvem gjør ikke det? Men når mamma har stått opp er det flere ganger jeg måtte ha henta han fordi det hjelper ikke å friste med nam eller noe. Han vil sove!
  • Han har alltid lært triks kjempe fort. Han kan mye og det tenker jeg å vise dere i en video!
  • Han er veldig nysgjerrig. Han skal være med på alt, og følge med på hva vi driver med. Han blir ofte glad når jeg spør han om han vil være med å hjelpe.
  • Han ble født 12. oktober 2014. I fjor fylte han 5 år og i år blir han 6 år! Tiden går så fort noen ganger at man aner ikke.

Nå kjenner dere Buster litt bedre!

En stund til ble til i dag

I dag har jeg gjort noe jeg ikke trodde kom til å gjøre på en stund, altså kjøpe en ny telefon!

Min gamle (Iphone 8) begynte å si takk for seg. Den funket ikke helt som den skal, og jeg følte at jeg måtte ha noe større.Begynte å slite med å skrive på den, hvorfor vet jeg ikke. Så nå kjøpte jeg meg en Iphone 11. Denne har mye bedre kamera enn den gamle og det er jeg så utrolig glad for. Da trenger jeg ikke å være så avhenting av kamera. Selvom jeg kommer til å bruke kamera mest.

Hvor søt er ikke den bakgrunnen?! Uansett så har jeg ikke drevet så mye på den enda så jeg tørr ikke å si for mye, men til nå er jeg veldig fornøyd. Så i dag har vært en bra dag for meg, og håper andre også har hatt en bra. Håper det går bra med alle!

Sånn går det med hjemme skole

Nå har jeg att noen dager med hjemmeskole og så langt går det egentlig veldig greit. Savner å kunne produsere et produkt i programfag timene og YFF timene, men da har jeg noe å glede meg til når skolen begynner igjen.

Som dere ser så er ser det ikke så veldig pent ut, men jeg klarer meg for det. jeg har det jeg trenger. Uansett så synes jeg det har gått veldig greit og jeg synes det er litt gøy. Jeg har alltid vært en person som har følt at jeg jobber best alene. Så å sitte hjemme og jobbe er bare godt for meg. Jeg er også litt heldig fordi jeg får prøvd å jobbe hjemmefra som de flerste bloggere og youtubere gjør. Så da finner jeg ut om jeg liker det eller ikke, men jeg elsker det! Det er litt rart og sitte hjemme også da. Man føler seg ganske så innestengt når man nesten ikke kan gå ut. Men det er det beste for alle for hvem er det som ikke vil bli kvitt corona?

jeg har også en liten gledspreder som vil gjerne være med. Buster blir så opptatt av meg når jeg er hjemme, og det så koselig! han skal være med å skrive her, skolearbeid og når jeg og mamma har jobbet med puslespillet. Jeg skal være ærlig å si at jeg skjemmer han litt bort når jeg er hjemme. Men tror jeg ikke er alene med det, hehe!Her satt han og vente tålmodig på skålen, er han ikke søt? haha jeg må alltid sette han på sin egen stil selv om han egentlig helst vil sitte på fanget, men da ser jeg ikke pc’en så det går ikke så bra.

Men litt mer tanker om hjemme skole. Vi har mulighet til å ha kontakt med lærere over nett, og vi får raskt svar. Oppgavene vi får er ikke så altfor vanskelige og er egentlig veldig greie. Det å stå opp tidlig å sette seg med pc’en er ikke noe problem for meg. Jeg synes at jeg får brukt dagen mye bedre også da. Fronter er litt tregt, men det skjønner jeg også det er en side som blir brukt mye nå i disse dager.

Nå får jeg runde av å jobbe litt mer med skole, ha en fin dag!