Resultatet av håret!

uffa meg, farget håret 6 ganger etter jeg gikk på en smell. Meeeen, like så greit! For jeg har lært av mine feil, og tror egentlig at jeg ikke hadde tørt å gått til svart hår igjen om jeg ikke hadde gått på smellen. Men sånn ble håret denne gangen!

Håret mitt lysner fort, og egentlig veldig mye. Så denne gangen bestemte vi oss å prøve gå litt mørkere. Jeg har lenge tenkt på å bare farge håret svart, siden det sier jo seg selv: det vil ikke lysne til en så lys farge. Men det lysner alltid litt.

Men vi prøvde heller å blande en farge som er på det mørkeste brune, så det er altså ikke svart hehe. Denne gangen ble farget blandet med 2 mørke farger, isteden for en mørk og en lys. Så jeg håper det ikke lysner like mye nå! Men jeg elsker resultatet!

Asså, jeg eeelsker mørkt hår! Kommer aldri til å gå tilbake til blond hår. Gjør det du vil med utsende uten å tenke på hva andre synes! Du er deg!

Uken som gikk! UKE 18 2021

Ny uke forbi!

Ukens tanke: Hvor fort tiden har gått! Er 5 uker igjen av skolen, altså mine siste 5 uker av skole totalt! Snart legger jeg 13 års skolegang bak meg, og begynner på et nytt kapittel! <3

Ukens positive: Forje uke var ikke helt min uke.. Helt ærlig så vil jeg ikke ha en sånn uke igjen, hehe. Meeen jeg prøvde å få dagene til å gå helt ok, og jeg er stolt over at jeg klarte å komme meg igjennom det.

Mål for uken som kommer: Har fri fra torsdag- mandag, så jeg skal selvfølgelig hjem! Så det blir vel egentlig bare være med familien, men har tenkt at jeg skal prøve å komme meg ut på tur med Buster hver dag om været tillater det. Ikke så koselig å gå i regn hehe.

Ukens irritasjon: Siden uken min ikke var så topp, irriterte jeg meg så mye haha. Men en ting jeg tok opp på snap var at jeg er så lei av å bli seksualt trakkasert hver dag. Da mener jeg ikke bare at noen sier at kroppen  min er fin, for det er jo bare hyggelig. Men at folk ser på meg som et objekt, kommer med summer for å betale meg for ting, bare vil møtes pga utsende, vil bli kjent med meg pga utsende… Altså ikke start en samtale sånn her: Hei, du er fin vil du møtes en dag?… Nei, skjønner ikke at folk tror jeg vil møtes bare for et kompliment. Jeg kan fint bli kjent med folk via snap, for det har jeg gjort! Men jeg merker fort om noen faktisk vill bli venn med meg som person eller pga utsende. Helt ærlig: litt oppgitt bare

 

Dette vil jeg gjøre i Mai!

Tenk at det allerde er mai! Sjukt å tenke på at russetiden starter og vi får sommerferie neste måned!

Feire russetiden- Det kommer ikke til å skje sånn kjempe mye, men litt blir det! Natt til 17 og 17 Mai! Gleder meg også til å bruke russedressen, det er snart!

Møte fler folk- Det er noe jeg vet jeg kommer til å gjøre, pga russetiden! Møtte en del natt til 1 mai, og jeg elsker å bli kjent med fler!

Spise for mye is- Nå er sommeren kommet, og jeg ELSKER is! Så kommer til å spise et par hehe…

Begynne å planlegge sommeren- Sommerferien er bare en måned unna, så jeg vil lage en liste på ting jeg vil gjøre! Så kanskje jeg deler det med dere? Dette blir også min siste sommer der jeg har fri mer enn 3 uker, så den skal nytes og jeg skal gjøre det beste ut av det!

Antrekk- Nå kan jeg snaaart begynne å bruke skjørt og kjoler igjen! Så da vil jeg dele de beste antrekkene mine med dere!

Trene- Vært veldig slapp med trening de to siste ukene, så nå er det å skjerpe seg!

Blogging, sommer osv.

Hei alle, er utrolig mye av og på med blogging for dagen.. Men det som er at jeg vil jo skrive til dere! Ser at det er flere enn det jeg tror som klikker seg inn på blogginnleggene jeg har lagd i den siste perioden, og det gjør meg så glad!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Men det er så mye av og på alt i det siste, noen dager har jeg det kjempe bra og som sånn nå har jeg ikke hatt det noe særlig bra på en ukes tid.. Men mye har med skolen å gjøre, tror jeg. Drama, tanker, skolelei osv.. Det er uansett bare 6 uker igjen! Akkurat nå har det ikke skjedd sånn kjempe mye.. Eneste jeg gjør enda som jeg har sagt tidligere: skole, trening og sitte hjemme, men jeg har en russetid i vente, så kanskje jeg kan klare å oppdatere mer rundt det? Det kommer uansett til å gå utrolig fort, og plutselig er sommeren her. Skal også prøve å legge litt planer i sommer, så den blir litt mer intersang enn sommeren i fjor.. Da var jeg på Sørlandet i 3 uker, og resten av tiden satt jeg inne på rommet mitt i Lom eller bare satt ute i hagen.

Denne sommeren blir også min siste sommer jeg får lang sommerferie. Når jeg begynner som lærling er ikke helt bestemt enda, men det jobbes med! Uansett, skal jeg selvfølgelig ned til Sørlandet igjen til sommeren. I 2-3 uker, jeg har ikke bestemt meg helt enda, det kommet helt an på andre planer jeg legger.

uansett tilbake til bloggingen, jeg har jo nå bare på skole uten praksis. Jeg vil så gjerne legge ut outfit bilder, men igjen føler jeg det kan bli kjedelig for dere i legden? Om jeg heller bare skal legge ut når jeg føler at outfiten er drit bra og ikke bare når jeg bruker noe jeg selv egentlig ikke er så fornøyd med. Går jo dager jeg bruker det samme, eller ikke orker å bruke noe som ikke er så behagelig på osv, ja dere skjønner håper jeg.

Vi får se hvordan det blir framover, for jeg elsker enda å skrive hehe. LOVE U <3