Nesten for fint vær

I dag var det idresdag på skolen, og jeg hadde det gøy! Elsker å springe 60 meteren, men høyde er rett og slett ikke min greie, men venninna mi derimot. Blir så stolt over henne! I fjor var det regn og vind og rett og slett ikke fint vær, men i år! Hold på å smelte bort i sola, men fikk sola meg litt da så er litt mere brun nå! Synes det er så bra at det er så fint vær ute nå, sist sommar var det jo kaldt å regnet nesten hele tiden. Og vi fikk ikke gjort det vi ville fordi været ikke var som vi håpet, men i år får vi gjort masse!

Men skal si det var godt å komme hjem og hoppe i dusjen og få tatt på seg noen rene klær. Nå må jeg runda av å hjelpe mamma litt med husarbeid. Kos dere resten av kvelden!

Slik vasker jeg sminkekostene mine!

Det kan alltid være litt vanskelig å finne en måte å vaske sminkekostene på som du liker. Men det finnes så mange måter å gjøre det på. Så jeg tenkte å dele med dere hvordan jeg vasker mine!

– Jeg begynner alltid med å skylle de med vann.

– Så tar jeg shampoo og gnir det i hånda sånn at produkt kommer ut

-Så er det bare å skylle shampooen ut i vann

– Når du skal sette den til tørk, sett den ståene med hårene ned. Sånn at vannet renner ut av kosten, eller vil limet løsne og det er ikke noe gøy!

Jeg bruker bare shampoo fordi jeg synes koster blir mere fluffy, og jeg liker sånne koster. Og den blir ren! Håpet dette kan være en måte for deg!

Må le av meg selv

Jeg må nesten le av meg selv. Jeg har virkelig hatt en ulykke dag i dag. Men men, noen dager bare sånn. Som som i dag, i gymmen fikk jeg ballen kastet i magen og i fjeset. Heldigvis gjorde det ikke så vondt, men jeg bruker jo sminke så det glidde jo av på ballen, haha! Også fikk jeg revet opp shortsen min som var ny, heldigvis ikke så mye. så er bare å sy den så kan den brukes igjen! men elles har jeg hatt det fint. Er så rolig og godt på skolen nå, og er egentlig ikke så mye lenger å gjøre. Vi venter bare på muntlig eksamen så er vi ferdig med alt stort i 10. Klasse.

Alltid koslig å gå en kveldstur med Buster, han blir alltid så glad når jeg bare tar frem båndet hans. Og få luftet tankene litt også, fin slutt på dagen. Er så glad i han! Kos dere resten av kvelden!

Sitter ikke sminken hele dagen?

Jeg har slitt veldig lenge med at sminen min ikke holder lenge nok, den har glidd av og blitt stygg etter bare en kort tid og måtte ha alltid hatt tatt av meg sminken etter skolen for at den var så stygg. Jeg prøvde å finne ut ting som kunne hjelpe men fant ingenting, til jeg fant ut noe som fikk sminken til å sitte stømpt! Og det beste av alt er at det ikke er dyrt. Alt som trengst er en pad, en slags pute som man får med seg i noen pudder.Men kan også kjøpes i butikk. Den får sminken til å sitte stømpt når du bruker den for å sette sminken med pudder, og ikke kost. Og det legger seg mye finere! Så nå kan jeg endelig gå hele dagen med sminken uten å være redd for at den blir stygg, eller glir av Hugs også en god setting spray!

Viss du har samme problem som det jeg hadde, kan du prøvde det ut. Det hjelpte hverfall for meg!

Nytet siste dagen i helgen

I dag var på stranda med noen venner, og koste oss! Var ennå kaldt i vannet så klarte ikke å bade så mye. Men brunere ble jeg for å si det sånn! Har satset skikkelig på å bli brun denne sommeren. Lei av å være bleik, haha. Var godt å komme litt unna sentrum og få vilt litt. Bare å ligge på stranda og bade er så avslappende og gøy.

Og at sommeren kom så tidlig er egentlig veldig overskadnde men så godt! Blir så fort lei av vinteren når jula er over, da får jeg sommermodus med en gang. Nå skal jeg og mamma fikse i jordbær åkeren vår, så kos dere resten av dagen! 

Føler meg ikke trygg lenger

Jeg glemt å blogge i går, men det var så mye som skjedde runt meg. Fikk besøk av en vennine som var her til 21 tiden. Hun hadde blitt ferdig med eksamen så da feiret vi med litt is på en isbar som ligger her jeg bor! Alltid godt med is om sommeren, men jeg kan spise det året rundt, haha! Det var hvertfall godt å komme ut litt så fikk vi snakket også litt hva vi tenkte om eksamen framover og skolen neste år.

Men jeg vil ta opp en ting som også skjedde i går. Jeg var ute med hunden min rundt 23 tiden. Hadde ikke rukket å ta det før så måtte bare ta det da. Jeg bor et sted der det er mange som er ute og kjører her om kvleden, og spesielt i denne helgen siden det var et løp i dag. Men hvertfall, når jeg var ute å gikk som eg gjør hver dag så var det flere som ropte og tuta på meg. Til og med noen som kjørte sakte forbi meg når jeg gikk med hunden. Veldig ubehalgelig. Og jeg vet at det er ikke bare meg dette har skjedd med. Finnes så mange jenter der ute som har opplevd det samme. Jeg skjønner ikkje hvofor de gjør sånn. De kan bare se på meg uten at jeg mereker det heller. Og ikke bare rope og tute på meg. Jeg fikk nesten panikkanfall når jeg gikk og begynte å gråte og løpte det lille stykket som var igjen hjem. Og siden jeg bor her, så føler jeg meg ikke serlig trygg lenger. Har skjedd flere ting som får meg til å føle det.

Men hvorfor skal folk drive på sånn? Det skremmr folk og alt det. Jeg fikk pratet med broren min om det så det gikk bra med meg, og det skjedde ikke noe være. Men jenter der ute, viss dere bor en plass der det er mange som kjører, ikke gå ut sent. For eg vil ikkje at dette skal skje med flere.

Gledes til Olso tur

Kommet hjem frå skolen og klar for helg. Jeg har fri i morgon fordi de andre har eksamen, jeg har allerde hatt den og det er godt å være ferdig, nå ventes det bare muntlig eksamen. Men før det skal jeg til Oslo sammen med klassen. Som jeg gleder meg for mye til! Har aldri vært så mye i Oslo før. Har vært der et par ganger med det har vært litt utenfor. Og nå skal vi være midt i sentrum så blir så gøy å se! Har aldri sett slottet heller, så det blir spennede! Har faktisk tenk å begynne å finne ut hva jeg skal ha med meg. Sånn at jeg ikke glememr noe. For det er ikke gøy. Får se om jeg klarer å legge noe ut her menst jeg er der, skal prøve så godt jeg kan. Og hvertfall skal jeg ta masse bilder som jeg skal dele med dere! Kommer sikkert til å bli et innlegg der jeg viser dere hva jeg kjøper.  Tror det kan bli en del så kanskje det må bli to innlegg for litt kjedelig å lese altfor lange innlegg!

Men nå har jeg tenkt å rydde på rommet og finne litt ut hva jeg skal ha med. Kos dere videre i dag!

Sommerjobb hjemme

Da har jeg kommet hjem fra skolen, og er klar for å gjøre mere ut av dagen. Snakket med mamma om jeg kunne jobbe litt hjemme for å få litt ekstra penger til sommeren. Jeg fikk ikke noe sommerjobb i år, selv om jeg søkte. Men siden jeg er så ung, så vil de ha helst de som er litt eldre. Så nå skal jeg vaske kjøkkenet, stua og badet. Vanne plantene ute og i morgon tror jeg at vi skal male verandaen. Har allerde vært med å male litt før, men er mye igjen. Huset jeg bor ble ferdig i fjor, så treverket på verandaen må males i år.

Og sefølgelig skal jeg gå mye turer med Buster! Allerde vært på flere turer med han, og synes det er så godt å komme ut å gå litt. Får litt firsk luft og luftet tankene. Er så godt fysisk og psykisk. Men dere får ha en god dag videre!

Planer fremover

Nå er det snart sommer, og jeg gleder så må utrolig mye! Har et par planer fremover som jeg vil gjerne dele med dere!

Oslo- Vi skal ha en klassetur til oslo om to uker. Vi reiser den 4. Juni og kommer tilbake den 6. Juni. Vi skal besøke energiseneret på øyer, stortinget og Eidsvold. Men jeg skal være helt ærlig å si at jeg gleder meg mest til vi kan gå fritt. Da blir det shopping!

Sørlandet- Vi resier til Sørlandet hver år. Gleder meg alltid å komme dit, å møte familien. Møter det bare ca en gang i året som er veldig trist. Føler meg mere hjemme der enn det jeg gjør her jeg bor nå. Så har så lyst å flytte ned dit når jeg er ferdig med utdanning.

Sverige- Denne er ikke helt sikkert blir noe av. Men sjansen er stor. Jeg, mamma og kanskje noen andre har tenkt å ta en trur dit i sommer. Da blir det mere shopping! Jeg håper på at vi skal reise litt langt inn i landet og være der noen dager. Synes det er så gøy å komme på andre steder å bli kjent der!

Skole- Nå er jeg snart ferdig på ungdomskolen. Det har gått så fort. Føltes som det var i fjor når vi skulle begynne der for første gang i 8. Klasse. Så da venter vidregående neste! Skal bli så godt å få litt forandringer i livet. Og nye venner, sefølgelig!

 

Du er ikke alene med å være alene

I dag har ikke vært helt min dag, har egentlig sittet på rommet og sett på netflix. Rett og slett hatt litt tid for meg selv, og tenkt litt. Og det trengest en gang i blant. Men jeg har prøvd å finne på noe, jeg var ute med hunden en liten tur så kom broren min på besøk. Så han fant en film vi skulle se og det var så koslig. Jeg synes jeg er heldig som har en bror, og vi har et sterkt bånd. Er så godt å ha. Han passer alltid på meg, så jeg føler meg alltid litt ekstra trygg. Han vet at jeg har hatt det vansklig gjennom årene, så han bryr seg veldig om noen sårer meg eller om jeg har en dag jeg ikke er i humør.

Men i dag, har jeg kjent mye på ensomheten. Hater det egentlig veldig mye. Men jeg skreiver det, fordi jeg vet at andre der ute har det akkurat på samme måte som meg, og det er derfor jeg skriver denne bloggen, for at de som har det som meg skal vite at de ikke er alene. For det finnes så mange der ute som dessverre har det sånn. Men det jeg kommer til å gjøre er å bli ferdig med utdanningen og flytte fra her jeg bor. Å få meg et nytt liv. Og finner jeg ikke ett der, så får jeg bare lete. Det er det jeg tror kan hjelpe mest. Har hørt flere voksne som har flyttet fordi de var ensome, og de har en familie nå. Blir så glad når jeg hører det, når de har gjort noe med det. Og kjempet imot.

Ikke gi opp ennå, du har mange år fremover. Og du vet at noen har troen på deg. Jeg har.