GIVEAWAY PÅ INSTA! + rabattkode

Hei alle! Det har skjedd noe utrolig gøy og det er at jeg har min første giveaway i samarbeid med personligalmanakk! 😍

Her kan dere vinne et gavekort på 450kr som dere kan bruke på siden demmes! Dere kan sjekke dem ut HER ❤️

Jeg må være ærlig og si at dette er noe jeg faktisk er veldig glad for fordi jeg har selv hatt alamankk fra dem før i 2 år tidligere, og noe jeg faktisk kan anbefale. Er en kjempe fin og gøy måte å holde styr på dagene sine! Jeg er også kjempe heldig å kan dele ut rabattkoden “LETSPLAN” for at dere kan få 10% på HELE butikken! (Gjelder tom 31. September)

Dere kan finne giveawayen på instagram profilen min (elisabethzslettom) og vinneren trekkes nå 1. August!

 

Must haves om sommeren!

Jeg har funnet noen produkter, jeg elsker! Spessielt nå om sommeren ❤️

💖 Hello Pretty Powderfoundation: finner dere her

Dette har jeg tipset om flere ganger før! Men det er det en god grunn til også. Pudderet legger seg så utrolig fint på huden, og den har akkurat den dekk evnen jeg vil ha om sommeren, men det går også an å bygge den opp. Selv er jeg ikke så glad i krem produkter om sommeren da jeg føler det liksom “smelter” på huden, så da er denne helt perfekt! Jeg har i fargen Honey.

💖 Bahama Mama bronzer: finner dere her

Det har en kald tone, som gjør at man får skygget mer i ansiktet. Selv er jeg ikke kjempe glad i varme toner, så da synes denne er kjempe fin!

💖 Telescopic Mascara: finner dere her

Jeg prøvde den faktisk ikke for lenge siden! Men må si meg imponert! Den gjør vippene lange og volum. Jeg bruker vipper, så for meg er det viktigste at den ikke drøsser noe den ikke gjør! Også blir vippene mine sånn at de blandes godt inn med de falske.

💖 Nyx Ink Liner: finner dere her

Kommer aldri til å bytte ut denne lineren! Den sitter hele dagen og tåler litt motstand (tårer, kløe i øye osv).

💖 Lip gloss: finner dere her

Denne gir en shine man kan dø for! Den er utrolig fin nå om sommeren da den også tilfører fuktighet! Denne er min mest favoritt denne sommeren <3

HAWAIIAN TROPIC

(fant ikke korres sin på siden, dessverre.)

Er så viktig nå bruke solkrem! Så disse to kan jeg anbefale på det sterkeste, begge to tilfører fuktighet som de beskytter godt i sola!

Håper du fant noe du ville prøve ut! <3

Dette vil jeg gjøre i Juli!

Tenk at vi er over halvveis i 2021… herregud! Nå er det uansett sommer og det skal nytes!

🌸 Spise is: er det noe jeg elsker og kan spise hele tiden er det is! Vi har en isbar her i Lom (sentralen, tips tips!) som jeg vet det vil gå litt penger hos hehe. Men ingenting slår is på en fin sommerdag 🍦

🌸 Shopping: vi reiser på ferie i morgen så det kommer til å bli en god del shopping, som jeg gleder meg masse til! Vi pleier alltid å være i Lyngdal og Farsund på shopping. Men det blir forhåpenesvis en tur til Sørlandssenteret også!

🌸 Sole meg: jeg er ikke den som gjør så masse om dagene om sommeren, men det gjør meg ikke så mye egentlig. Fordi jeg elsker å bare ligge på verandaen og sole meg hele dagen! Det er bare om sommeren man får den muligheten så da tar jeg den også.

🌸 Lese bok: fått helt dilla, og vet jeg kommer til å lese ut et par bøker i skumringstid serien! Jeg låner de bøkene hos Ayla, og vi må stoppe innom hos henne for å hente flere i morgen når vi reiser nedover, haha!

🌸 Bruke mye tid med familien min: Jeg ser familien min nede i sør en gang i året, og jeg gleder meg like mye hver gang! Savner de utrolig mye og det blir godt å se dem igjen. Så vi har fine dager sammen i vente!

🌸 Bruke mange fine antrekk: sommeren er den beste tiden å være kreativ med antrekk! Selv elsker jeg å bruke kjoler, så det kommer til å gå mye av det, som jeg gleder meg!

 

 

Et år etter

Som jeg skrev i går, traff jeg veggen i fjor… men heldigvis er jeg her enda.

Jeg har ikke lyst til å gå i så mye i detaljer om hva som gjorde at jeg traff veggen, men fort fortalt: at jeg hadde blitt manipulert, skuffet, trodde alt var min feil, dårlig selvtillit, raserianfall og gråteanfall, lite matlyst, isolasjon på daværende hybel, falske venner osv. Jeg var bare ikke bra nok, for noen eller meg selv.

Dette foregikk ca i 2 måneder, men nå for et år siden det var på sitt værste.. Da hadde jeg allerede gått lenge med bare tunge tanker, stress osv. Dere husker kanskje at håret mitt var bronse rødt? ja.. det kom jo av mange mulige ting: breakdown og null selvtillit. Ble det bedre? hehe nei.

Lite tilbakeblikk hva jeg skrev på den tiden:

Om dere vil vite hva som skjedde med håret mitt kan dere lese her: IKKE GJØR SAMME FEIL SOM MEG

Det er veldig skummelt å tenke på hvordan jeg faktisk hadde det. Jeg var sliten 24/7 at til slutt satt jeg der med blikk ut i rommet mens tårene falt. Jeg ville bare sove, men klarte ikke det heller. Tankene var på fult hele tiden. Mamma så godt hvordan jeg hadde det, og ble livredd. Hun kjenner meg, og vet hvor farlig dette var. Eneste jeg kan skyte på meg, er jeg faktisk hadde klart å komme meg litt opp: for jeg hadde nesten ikke spist på en måned og det kunne man se. Jeg klarte endelig å nyte en pizza! Jeg kunne kjenne matlysten komme igjen.

Vi var nede på sørlandet denne tiden, jeg satt enda i sofaen og snakka med mamma om alt som hadde skjedd, men også det at jeg grudde meg til å reise hjem til Lom igjen. Jeg visste at jeg ville bruke resten av sommeren med å bare sitte hjemme, uten å møte noen andre en familien min. Jeg trives ikke i Lom, er egentlig alt jeg har å si. Men det var også da jeg innså at jeg ikke kom til å klare dette selv, hvordan skulle jeg klare å komme meg opp igjen? Jeg innså at etter så mange år med å være så streng på å klare meg selv, at jeg trengte en ekstra dytt for å klare det. Vi ringte til legen, fikk time og jeg begynte på antidepressiva. Noe jeg enda ikke er stolt over.

Jeg klarte å komme meg mer og mer opp, mye skyltes også at jeg fikk retta opp i håret mitt mer og mer: håret mitt er identiteten min så og si. Er jeg ikke fornøyd med det, er jeg ikke fornøyd med noe.

Det som hjalp på som mest, var å flytte ned til Lillehammer igjen. Jeg visste ikke hvor mye godt jeg hadde i vente.

Ett år etter:

Jeg har fått opp minner fra et år siden på snap, det er litt vondt å se. Vite hvordan jeg hadde det, men igjen så lærer det meg mye. Hadde jeg gitt opp for et år siden, hadde jeg ikke oppnådd det jeg har i år. Jeg har møtt utrolige fine mennesker, jeg har fullført 13 år med skole, jeg har møtt min bestevenn, jeg har fått lærlingsplass og vært på praksis som gjorde dagen min så mye bedre og ikke minst mye lærdom! Jeg har lært mye gjennom dette året, noe jeg setter pris på. Det å ikke vite hva som skjer, gir meg mer og mer håp. Det er som å lese en bok, man vil vite hva som skjer videre og derfor leser videre.

Jeg traff veggen.. men jeg har funnet lykke et år senere. Ikke gi opp! <3