Dagen i dag

Flinke meg skulle klare å bli syk en uke etter skolen begynte. Livet er nå sånn, noen ganger blir man syk og det må man bare leve med så lenge det varer. I dag har jeg bare tatt det med ro. Har spilt litt sims og spist litt frukt. Stakkar Ole Marius er også syk, så nå er alle i huset syke, haha uff. Det verste med å være syk nå er jo at jeg må gå på skolen uansett for fraværgrensa er jo helt sjukt. Skjønner ikke hvorfor den er så streng. Den skal jo gjøre at vi ungdommer ikke skal skulke osv, men vi kan ikke noe for å bli syke heller. Jeg er heldigvis heldig som ikke blir syk så ofte, som noen kan bli, men likevel…

Nå må jeg begynne på noe middag til meg og Ole Marius. Har latt han få sove litt for lenge siden han ikke er i form, stakkar golle mitt! Heldigvis er ikke matlysten helt borte, så vi får i oss lit næring. Ha en fin dag!

Ta tak i livet

Før jeg flyttet ned hit, bestemte jeg meg for at jeg skulle ta tak i livet mitt. Jeg er lei av å ha dårlig selvtillit og føle at alle hater meg. Dette året har ikke vært noe særlig bra for meg, og nå må jeg snu på det før det går galt. Jeg har akkurat vært gjennom tøffe tider som jeg ikke kommer til å snakke om en stund, men jeg har heldigvis vennene mine og kjæresten min som jeg aldri vil miste og som er glad i meg fordi jeg er den jeg er.

I dag tidlig var jeg ute å jogget. Begynte å kjenne nesten med en gang at det var lenge siden jeg hadde trent, men jeg må begynne en gang igjen. Kanskje en liten ting dere ikke visste om meg som er at jeg trente mye i 8.klasse. Da var jeg lei å føle meg feit, og ubrukelig i gymmen osv. Jeg sluttet å drikke brus, og bare spiste godteri i helgene. Var ute å jogget også flere ganger i uken. Jeg var litt bollete før, men jeg fikk faktisk en drit fin kropp bare etter et år… Også skjedde noe som gjorde at jeg stoppet, men det er litt privat så vil ikke snakke om det ennå. Skulle ønske jeg var like flink ennå, men jeg må bare bygge meg opp til det. Jeg har klart det før.

Det er helt vanlig å ha dårlig seilvilt nå i 2019, og hvert i flere år. Så ikke angrip meg her. Jeg er bare ærlig. Men det skader ikke å passe på kroppen heller, resultatet blir bare bedre fysisk og psykisk. En ting jeg kan si er at jeg er glad for at jeg er meg. At jeg klarer å vise hvem jeg er uten å bry meg om andres meninger, fordi alle kan ikke like alle. Men alle har noen som er glad i og elsker deg akkurat for hvem du er.

Første skoledag

I går var det min første skoledag etter sommeren. Litt rart å komme tilbake til hverdagen, men det blir jeg fort vandt til. Jeg var veldig nervøs for å møte nye folk osv. Det jeg var mest nervøs for var å vite hvilken klasse jeg skulle gå i. Jeg går på design, og den klassen blir delt opp i A og B. Jeg var veldig redd for at jeg måtte gå i klasse uten Olea og Ole Marius. Læreren ropte opp demmes navn og da tenkte jeg med en gang “okey, nå blir jeg alene”, men læreren sa mitt navn også! Jeg bare lyste opp og smilte og sprang til dem. Det redda hele året! Er ennå så utrolig glad for det. Nå må jeg bare bli kjent med de andre. Jeg synes det er så vanskelig å bli kjent med nye folk, men nå er jeg veldig sjenert, men det er jeg sikkert ikke alene om. Jeg kan vertfall si at alle i klassen virker kjempe hyggelige og at jeg vil trives.

I dag var andre dagen, og det gikk like fint. Den forskjellen jeg kjenner veldig på er at vi begynner kl 08 istdenfor 09. Så det blir en time ekstra før mat siden det er samme tid. Vi blir ferdige en time tidligere da, som er jo selvfølgelig godt. Men vi er ikke heeelt inne i tidene osv. Vi er jo vandt med helt andre faste tider. Jeg skal være ærlig å si at jeg står der bare som et spørsmåltegn, haha! Skolen er så utrolig stor og jeg vet så vidt hvor inngangen er!

Jeg gleder meg til å bli kjent med de andre, og jeg har så utrolig stor tro på at dette året vil bli et bra år. Ønsk meg lykke til videre!

Sørlandet

Nå er jeg på Sørlandet, er kjempe godt å komme ned hit igjen! Synes det er så utrolig trivelig å kunne se familien min. Er ikke så mange ganger jeg får muligheten til det. Vi har vært både i Lyngdal og Farsund i de siste dagene. Og jeg bare nyter vært eneste sekund! Har så lyst til å flytte ned hit når jeg kan. Er så fint her! Blir forelsket i de gamle husene som er rundt om kring. Jeg elsker å se på gamle ting, og lære litt mer historie! Så dette er virkelig en rett plass for meg.

(får ikke lagt ut bilde siden jeg må blogge fra telefonen)

Vi var ute på fyret i stad, og er så fint å bare se ut mot havet! Tenke å ta en bilde foran fyret, men måtte bare droppe det siden jeg fikk sola øynene og håret var overalt for det blåser jo så mye der! Haha, sånn er det her nede på Sørlandet. Ole Marius er også med nedover, som jeg setter så mye pris på! Er ikke den korteste kjøreturen akkurat 😅 Men vi koser oss hvertfall!

Når jeg kommer hjem, så er der bare å begynne med flytting nesten med en gang. Jeg har endelig fått kjøpt meg kamera, og er kjempe gira å få spilt så mange videoer inn! Kommer også til å ha en stor haul når jeg komme hjem, så da har dere noe å glede dere til!

Ha fortsatt en fin sommer!