Spørsmålrunde #1

Hvilken by bor du i?
Jeg bor ikke i en by, men en liten bygd oppi Gudbrandsdalen som kalles Lom. Men til sommeren skal jeg flytte til Lillehammer og der skal jeg bli boende i ca 3 år fremover! Det gleder jeg meg til, men det vil bli en stor overgang.

Hvor gammel er du?
Jeg var født i 2002. Jeg er 16 år og jeg fyller 17 den 28. November.

Har du tips til hudpleieprodukter?
Har ikke tips til noen spesielle produkter. Men jeg vil anbefale å rense huden var morgen og kveld. og bruk alltid fuktighetskrem! Om du har oljete hud, vil det hjelpe mye og samme med de som har tørr hud. Og skrubb huden bare 2 ganger i uka. Jeg kan lag et innlegg der jeg forklarer hvorfor.

Hvor mange kjærester har du hatt? De fra barnehage og barneskolen følger også med.
Jeg har 2 exer og er sammen med en nå. så 3 til sammen. Jeg hadde aldri sånn “barndoms” kjærester. Ingen likte meg, haha.

Hva bruker du til sminke?
Uff, jeg bruker for mye.

Snuser du?
Nope, jeg snuser ikke og har ikke tenkt å begynne heller. Har ikke imot snus, men har bare ikke lyst til å begynne selv med det.

Ny video!

Sist uke filmet jeg en video. Jeg filmet en sminkevideo siden det var mange som likte den andre. Nå er det mer en look man kan bruke og ikke en som er “crazy”. Siden det var kjempe gøy å lage noe som ikke er så vanlig. Men, håper dere liker den!