28.02.2018

Hei dere!

I dag har det egentlig bare vært en kosedag. Begynte dagen med å løpe en liten tur med hunden. Elles har jeg sittet i sofaen og kost meg med mat og youtube. Siden jeg har vinterferie nå så har jeg bare godt i koseklær hele dagen, ahah. Flere som har vinterferie nå?

Og før jeg glemmer å si det, så er dessverre pc’en min innstilt på nynorsk så hvist det blir mye blanding med bokmål og nynorsk så beklager jeg det.

Men resten av kvelden i dag så skal faktisk farge håret! Sist gang gikk det ikke så bra, siden fargen var veldig lik som den jeg allerde hadde. Så denne gangen skal jeg farge det mørkere. Jeg har rødt/orange skjær i håret så tror jeg skal begynne med lillashampoo etterhvert. Så da får vi bare se hvordan det blir! Jeg kan vise i morgon hvordan det ble, men nå har jeg ikke lillashampoo så det kan jeg vise senere. Siden jeg har brunt hår, vil det også hjelpe med å få et kaldere ressultat. Ahah nå gleder jeg meg!

Men nå ble det veldig mye rot her…igjen. Men ha en god kveld!

27.02.2018

Hei dere!

Dette er mitt første innlegg så jeg tenke å begynne veldig enkelt. Bare skrive litt om meg sjelv.

Jeg er en jente som har drevet på med sminke osv i 5 år. På fritiden prøver jeg å trene litt pga deprisjon, og det kommer jeg til å skrive mere om hvordan jeg kjemper mot den deprisjoen og hvordan det funker for meg.

Jeg hadde en tøff fortid, men alt er greit nå. Jeg vil også prøve å få ut mine meninger og prøve å hjelpe andre som sliter, for jeg har vært der selv. Så det er bare å spørre meg om det er noe dere lurer på. Jeg er ingen ekspert, men jeg vil så gjerne hjelpe. 

Og her er det et bilde av meg og hunden min, Buster. Og han behandler jeg som han skulle vært mitt egent barn, aha <3

Siden jeg går i 10. Klasse så skal jeg begynne på vidregående neste år. Og jeg håper på å komme inn på helse og oppvekst. For å så utdanne meg som hudlege. Jeg slet med huden min før, og nå har den blitt fin igjen. Jeg er ingen ekspert her heller, men jeg kan lære meg mere og mere oppgjeonnom årene. 

Det ble kanskje litt rotete i teksten min, men håper dere skjønte kva jeg mente! Skal prøve å blogge minst en gang hver dag.

byebye ses i morgon <3