Styler klær fra Haulen!

Jeg laget en video her om dagen med masse fine nye klær jeg hadde bestilt hjem, så nå tenkte jeg å style de fleste klærne!

Topp her SLETTOM20 over 500kr! Går ut 1.april!

Genser her

Bukse her ELISABETHZSLETTOM-20 for 20%!

Sett her

Bukse her

Topp her

Skjørt her

Genseren var ikke med i Haulen fordi hadde den fra før, men den er fra HM. Fant den dessverre ikke på nettsiden 😔

Uken som gikk

God søndags kveld alle sammen, håper helga deres var fin! Selv har jeg egentlig bare sett på film og trent.

Akkurat nå:

Skriver til dere <3 Skal snart gå i dusjen for å skylle av selvbruningen og legge meg.

Ukens negative:

at jeg nesten ikke fikk vært på praksis fordi jeg ble sendt hjem, men også for at jeg fant ut at en korona test måtte til. Jeg hadde ventet 5 dager og jeg hadde vært av og på sjuk, om dere skjønner. Så da ble det karantene på meg.

Ukens positive:

Testen var negativ! Så jeg hadde bare en vanlig liten forkjølelse og jeg har ikke satt andre i fare. Jeg har også bestilt en del nye klær, som jeg ser fram i mot å lage en haul til dere når jeg har kommet hjem i påska!

Ukens cravings:

is og chips! Siden jeg har hatt vondt i halsen frista is meg noe veldig, spesielt sjokaldeis for en eller annen grunn haha. Men det har jeg ikke kjøpt, men jeg kjøpte meg chips i går med en gang jeg fikk vite at testen var negativ.

Ukens favoritt antrekk:

Ukens mest leste blogginnlegg:

ET BREV TIL 14 ÅR GAMLE MEG, SOM 18 ÅRING

SETTET ALLE SPØR OM

JEG ER ET MENNESKE, OG DETTE ER MITT LIV

 

Mål for uken som kommer:

Kose meg max på de siste 3 dagene på praksis. Er så synd at det er siste uken, og jeg kommer til å savne så utrolig mye å være der. Så denne uken skal jeg nyte hver sekund jeg er der, haha.

Til neste uke for dere:

Håper dere får en fin uke, og tenk at denne uken er siste uke før påske! Er så mange som ikke tror de vil klare det, men plis å hold ut og kos deg max i påska og gi deg selv en belønning at du har klart deg så langt! Nå er det snart sommerferie, men det er også lysere dager NÅ. Jeg har troen på hver enkelt av dere <3

Tanker fremover

Kan dere tro det snart er sommerferie? Etter påskeferien er det bare 3,5 måneder igjen! Det skjer også mye til da, og har selvfølgelig tanker rundt det.

Russetiden- Dette året er jeg også russ! Tenker mye på hvordan det blir… med tanke på at jeg ikke er helt et festmenneske og corona. Jeg kan love dere at jeg ikke reiser på en fest om det allerede er for mange til stede der, da vil jeg heller sitte hjemme og ikke risikere å bli smitta. Jeg skal snart gjøre klar russedressen! Hadde tenkt å gjøre det i dag, men fikk helt hjerneteppe og ikke vet ikke hvordan jeg vil ha den. Så jeg skal få en venninne å gjøre den sammen med meg! Siden det er vi to som går sammen, og det liksom er oss to skal vi også gjøre noe på russedressen som symbolisererer det! Det blir gøy, gleder meg masse! Og dere skal selvfølgelig få se den når jeg er ferdig med den. Jeg har også en video ute på YouTube der jeg visere der ALT jeg fikk!

Skole- Neste uke, er siste uken i praksis.. og jeg gruer meg masse til å ikke ha praksis! Helt ærlig, så er jeg drit lei skole og kan ikke bli mer skolelei.. Så jeg håper så mye at det ikke blir alt for vanskelig de siste månedene og at eksamen vil gå greit. Men igjen er det veldig rart å tenke på at dette er mine siste måneder på skolebenken, før det kapitelet er over. Men jeg kan si jeg er klar for å avslutte det og begynne på et nytt, som er ute i arbeid.

Antrekk- hahah, jeg tenker så mye på hvilke antrekk jeg kan gå med igjen og sette sammen! Jeg elsker å sette sammen antrekk, men når det eneste du kan gå med er bukse og genser fordi det er kaldt er ikke inspirasjonen helt på topp. Men nå begynner det å bli varmere, og jeg får litt inspirasjon tilbake! Kan selvfølgelig ikke gå med kjole og skjørt enda uten stilongs, men jeg slipper vinterjakke og vintersko. Gleder meg masse til å vise dere antrekk framover!

Trening- Nå er det snart sommer, og jeg tenker at nå som jeg har tilgang til Treningsenter får jeg trene masse til da!

Jeg er et menneske, og dette er mitt liv

Okey, jeg trenger å ta en snakk.

For litt siden la jeg ut en Yolo link, og folk begynte å pirke på alt og ingenting igjen. Sånn har det vært hver gang jeg har lagt ut Yolo link siden jeg begynte å vlogge: det har gått 2-3 år siden. Før var jeg veldig mye på og av med det rett og slett pga all haten.

Ja, jeg er en offentlig person og jeg må tåle det, noe jeg egentlig gjør, men jeg er enda et menneske. Noen ganger blir det bare mye, og jeg har merket så mye på at jeg ikke tørr å gjøre det jeg vil pga all haten. Bare at jeg skrivet et ord feil, blander dialekt, bruker noe som noen aldri ville brukt osv så får jeg høre det. Mobbing gjør noe med en person, og jeg som har blitt mobba i 11 år kjenner på det. Men netthaten er liksom noe annet, spesielt for meg.

Mye har det med økonomien min å gjøre. Jeg sier jeg ikke har kjempe god råd, men det betyr ikke at jeg lever på havregrøt og kan unne meg små ting som godteri, monster eller være ute med venner på kino, cafe osv. Når jeg kjøpte maccen min, fikk jeg høre det “hvordan har du råd til Mac, når du sier du er blakk?” “hvor kom de pengene fra?” “du sier du er blakk, men kjøper likevel Mac”… At nå, tørr jeg nesten ikke å vise at jeg har kjøpt meg en monster.. “du burde ikke kjøpe det du som er så blakk”. Når jeg har kjøpt klær også “du burde spare de pengene” “de pengene burde du bruke på mat”.. At nå har jeg ikke vist noe når jeg har kjøpt noe heller, fordi jeg vet folk angriper meg som jeg skulle ha drept noen. Så nå.. i går kjøpte jeg en del klær, av penger som er SPART. Jeg spurte tilogmed mamma om å kunne kjøpe klær heh. Jeg skal ærlig si at jeg er redd når jeg skriver dette, og om jeg skulle laget haul eller ikke for jeg vet jeg vil få “hvordan har du råd til så mye klær?” osv. Det er bare MEG som har noe med min økonomi å gjøre, og det eneste jeg vil vise er ting jeg har kjøpt for egen penge og ikke hva som står på konto. Om det står 0kr eller flere tusen, kan ingen vite eller har noe med. Så den Haulen blir det, hvorfor? Fordi jeg vil, og jeg vet mange kommer til å like den videoen fordi det er gøy å se på.

Det andre: Det har også gått over er min åpenhet og ærlighet. Jeg tørr ikke lenger. “du bare klager” “slutt å synes synd i deg selv” “eneste du gjør er å klage” “du vil bare ha oppmerksomhet” osv. JEG ER ET MENNESKE! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt at dårlige dager og periode kommer og at det er normalt, men for andre som tror jeg skal være så “perfekt” er vist det galt. Jeg har gått gjennom så mye 11 år med mobbing, seksuelt misbrukt, ensomhet i alle år, nettmobba siden jeg startet med sosiale medier, selvskading, misbrukt osv. Alt jeg gjør er å dele hvordan et liv FAKTISK er, er ikke noe galt. Det som er galt er å vise det “perfekte” livet som ingen egentlig har. Eneste jeg prøver, er å hjelpe de som trenger det. Jeg er her for å snakke med de som trenger meg. Jeg prøver å bevise at alt vil gå bra til slutt, for det er så utrolig mange der ute som trenger det. Det er så mange som bare ser svart, det er så mange som ikke har noen tro på seg selv og fremtiden. Det er så mange som enda gråter seg selv til søvne hver natt, det er så mange som ikke har det bra! Så si meg grunnen til at jeg som et menneske bare prøver å hjelpe andre? Når var å være omtenksom noe dårlig? For jeg vet jeg har hjulpet overraskende mange med det jeg har gjort på min måte, og jeg står faen med for det også er utrolig stolt over.

Å til dere bedre vitene, finn dere en ny hobby. Dere kommer ikke så langt med å rakke ned på andre, prøv å fokuser på deres liv og ikke mitt. Dette er mitt liv 🙂

 

Helgas planer

Okey, jeg har enda ikke fått svar på testen.. og tenker at jeg kanskje ikke får det heller før i morgen. Men om den er positiv eller negativ kommer jeg uansett bare til å være hjemme.

Se på film- Nå har jeg fått helt dilla på å se på Marvel! Så blir nok å sitte å se på det hele helga. Gleder meg, elsker de filmene!

Ha selfcare- hver helg pleier jeg å ta en dag der jeg pleier meg selv litt ekstra, tar en god dusj og tar på selvbruning osv. Ansiktsmaske kan man heller ikke glemme!

Planlegge blogg- siden jeg får mye tid, så synes jeg det er perfekt til å planlegge litt innlegg osv.

Trene- om det blir hjemme eller på Treningsenter vet jeg ikke enda, men trening blir det uansett!

Ellers er det ikke så mye å gjøre hehe!

Tanker på en fredag: corona og karantene

God fredag og god helg! Jeg er selv satt i karantene etter å ikke følt meg helt på toppen i de siste dagene og bestemte meg for å være på den sikre siden i går og ta en test.

Jeg har ikke følt meg helt på topp siden lørdag, men ikke vært noe direkte syk: ikke feber osv. Bare litt tørr i halsen. Men siden det ikke gikk over, og jeg fikk et hosteanfall på praksis onsdag så tenkte at jeg orker ikke å gå å tenke på det mer og tar en test. Har ikke fått noe beskjed at jeg har vært på områder eller vært med noen som har påvist smitte, men sjansen er jo der enda å bli smitta, kan jo like så godt ha blitt smitta på butikken liksom. Men i dag, er jeg egentlig tilbake på topp form.

Men tanken er sterk at jeg ikke er smitta, men det betyr ikke at jeg ikke tror jeg er påvist så nå venter jeg bare på testsvaret. Det har gått nå 24 timer, men det er bare å være tålmodig. Er jeg påvist, får jeg noen venner av meg til å kjøpe inn mat og det blir å se på masse filmer og serier hehe.

Er jeg ikke, får jeg en venninne over i kveld og det blir skikkelig jentekveld. Kan ikke huske sist jeg hadde jentekveld! Så det er virkelig lenge siden, og jeg vet jeg trenger å få snakk ut også. Så det gleder jeg meg veldig til!

Tenk også at for et år siden satt jeg hjemme i Lom og hadde hjemmeskole… tiden var liksom så annerledes da. Corona var noe nytt og vi trodde det ikke kom til å vare så alt for lenge, og at de skulle komme tilbake til normalen til sommeren. Men her sitter vi, med flere som sliter økonomisk, hjemmeskole, steder som er stengt ned, deperisjon, ensomhet osv bare pga corona. Det er seriøst en så syk tanke! Men jeg gir ikke opp håpet at en dag vil det bli mest mulig “normalt” igjen. Håper egentlig bare at hele Norge kunne stengt ned i en liten periode og ikke bare noen plasser her og der. Som Australia gjorde!

Et brev til 14 år gamle meg, som 18 åring

4 år har føltes som en evighet, men det er jo bare en liiiten del av livet. Meg som 14 åring gikk jeg gjennom utrolig mye, og dette ville jeg sagt til meg selv nå om jeg hadde sjansen til å gå tilbake i tid og snakke med meg som 14 åring.

Når jeg var 14 hadde jeg allerede gått igjennom mange år med mobbing, seksuelt trakassert (eldre menn på snap f.eks), foreldre som skilte seg osv. Var også i en av mine tøffeste perioder med min første kjæreste som nå er ex. Dere kan lese mer om det her

“Kjære deg Elisabeth du er så ung, og enda et barn. Jeg vet at du ser helt svart på alt. Du har tanker som du ikke burde ha. Du har gjort ting mot deg selv som du ikke fortjener. Du har blitt satt ut for så mye. Du har mange folk i livet ditt, som er enten eller. Enten er de noen som ikke fortjener deg, også har du de som gjør det som familien din. Du kan spre så mye kjærlighet, for du kan elske en person så mye at du glemmer deg selv. Men du har de som ikke fortjener deg, som bare har deg for å ikke være alene. Du tenker at livet må snart ta en slutt, eller at du må snart finne deg noe glede. Det kommer til å ta fire år, og du vil gå igjennom en tøffere tid. Men, du kommer til å klare det fordi for hver vond ting som skjer, lærere du deg hva du er verdt. Du lærer deg at du bare må bite tennene sammen. Du lærer deg å stå på to bein. Du lærer deg at du kan ha en framtid, men du må jobbe for det. Men det viktigste, du lærer deg å gi faen. Gi faen i andres meninger, gi faen i stygge kommentarer.

Hver så snill, og ikke gi opp, selvom tanken surrer i hodet hver dag, hver time, hvert minutt. Det er ikke verdt det, for du vet aldri hvor langt du kan komme. Du har en styrke som bare kommer til å bli sterke, og noe du må være stolt av. Du gir ikke ting så lett opp, så ikke gi deg selv opp heller. Jeg har troen på deg!

Livet vil aldri bli å fly på en sky, men du gir ikke opp så lett for det. Meg som 18-åring venter enda, men vi to… Er umulige å stoppe når det kommer til hva og hvem vi elsker. Er det en ting du kan: så er det å følge hjertet!”

Og jeg har det helt supert nå sånn at det ikke blir noen bekymringer <3