Følg drømmene

Nå sitter jeg klar til å gjøre noe skole arbeid. Skrive søknad på norsk å engelsk for å kunne ha to praksis uker på Island! Jeg har så lyst til å bli valg en av dem som kan bli med, fordi jeg får jobbe på et hotell som jeg synes virker spennende og jeg har så lyst å reise dit for opplevelsen! Jeg har et mål om å kunne reise når jeg blir eldre, og det er et mål jeg skal ha hele livet. Og hvis jeg lykkes med dette som også er et stort mål, vil jo jeg kunne legge det ut og vise dere og! Det er rett og slett min drøm. Reise rundt og vise dere hva verden har å by på! Jeg skal følge drømmene mine så godt jeg klarer!

Kjole – Cubus     Jeg har også en makeupvlog på snap! – Makeupvlog02

Men nok om målene mine, etter jeg har skrevet søknadene så skal jeg prøve å redigere videoen så godt jeg kan. Det kommer ikke til å bli kjempe bra, men jeg håper dere hvertfall liker den. Hugs at det er min aller første video! Nå får jeg komme i gang med arbeidet, ha en fin kveld!

 

 

Hei igjen!

Vet jeg ble borte igjen, men nå skal jeg satse for fult! I dag har jeg spilt inn en Youtube video, og laget en konto på Youtube. Har ikke lagt den ut ennå, fordi jeg må få redigert videoen som jeg skal prøve å gjøre i morgen. Det er en helt vanlig sminkevideo, men håper dere uansett kommer til å like den. Jeg legger den ut her når jeg har fått lagt den ut! Gleder meg til å få høre hva dere synes om den.

Torsdag skal jeg tilbake hudlegen igjen, så jeg tenkte jeg kunne vlogge den dagen. Jeg har aldri vlogga før så er spent på hvordan det blir! Jeg ser hvertfall fram mot å kunne gjøre noe mere med live mitt enn å bare sitte inne å se på film, haha! Og jeg drømmer jo om å blogge og drive med youtube så nå har jeg sakt til meg selv at nå skal jeg gjøre det fordi det ikke kommer av seg selv! Håper noen av dere vil følge meg videre!