Hvordan huden min har forbedret seg

I det første blogginnlegget mitt skrev jeg om at huden min hadde ikke hadde vært helt bra, men at den hadde blitt mye bedre. Så jeg tenkte at jeg kunne vise dere før og etter bilder. (så det blir nærme bilder av urenheter) Det enste jeg har gjort med huden var å finne prudokter som passet til meg hud, og der jeg sier noen tips til god hudrutine (HER) har jeg gjort alle de tipsene selv. Det har godt lang tid, så man må være tålmodig. Men man kan se fort at det hjelper!

FØR

ETTER

Mellom bildene er det ca 6 mnd. Jeg kan ambefale å gå til legen hvis det er en stor palge. Der kan dere kanskje finne ut hvorfor huden din er sånn. Det gjorde jeg, og fikk hjelp. Og dere ser det er mye bedre ut nå!

Vet det er mange der ute som kan bli dømt av å ha urenhud, men ignorer dem og elsk deg selv!

Måndens Snapchat -1

Jeg tenkte å dele noen bilder med dere som jeg tar på snapchat, jeg elsker den appen og bruker den gangske ofte. Liker veldig godt å lese sånne innlegg selv.  Jeg håper at sånne innleg kan gjøre dere mere kjent med meg. Så får håpe dere liker det!

Så nå at det ble veldig mye av hunden min. haha! Men jeg tar som oftest videoer hvis det skjer noe morsom rundt meg, så ble en del av meg og hunden her, men dere får kose dere resten av dagen og god helg!

Gledes til sommeren

I går fikk ikke blogget, det skjedde noe jeg ikke hadde ventet meg, og da trengte jeg egentlig bare å sitte for meg slev og snakke med en vennine på telefonen. Det ikke noe alvolig sånn at dere vet det. Er bare en person som såret meg, og det er helt vanlig at det skjer. Og det går bra med meg nå! Men vi fikk besøk av en hund vi skal passre til mandag. Og de er alltid koslig! Hun og hunden vår er bestevnner. haha! De blir alltid så glade når de møtest, og buster sto med vinduet å ventet på henne nesten hele dagen, og var så glad når hun endelig kom.

I kveld så kommer bestefar også på besøk. Gleder meg så til sommeren nå å kunne reise ned til Sørlandet der jeg har halve familien min. Savner så mye søskenbanet mitt der nede! Men nå begynner det allerde å bli varmerne og mye av snøen her har smeltet, og jeg blir så glad! Jeg er den perosnen som elsker sommer, å kunne være ute i varmen og ikke ha på seg altfor mye klær. Lengter til jeg kan sole meg og. Herregud gleder meg bare mere og mere med å snakke om det! Drømmer meg nesten bort, men dere får ha en fin dag videre!

Har dere noen spørsmål til ukens spørsmål?

Tips til god hudrutine

Alle kan slite med huden, noen kan slite mere enn andre. Og det er helt normalt. Selv har jeg slitt veldig mye med huden, så jeg tenkte at jeg skulle gi dere noen av mine tips til at dere kan få bedre hudrutine!

Skrubb-  Skrubb 1-2 ganger i uka, da får du bort alt av død hud. Og huden blir silkemyk etterpå!

Rens- Rens huden hver dag, helst morgon og kveld, og bruk alltid en god fuktighetskrem etterpå! 

Fuktighet- Vet mange kan hoppe over fuktighetskremen for de har oljete hud, men det kan faktisk hjelpe! For huden din er tørr, og da pruduserer den olje for å gi fuktighet til huden. Og blir huden din tørr, kan flere kviser poppe opp.

Ansiktmaske- ta en ansiktmaske en gang i uken, eller fleire. Da kan gi godt med fuktighet, og hjelper huden veldig!

Det trengest faktisk ikke mere enn det! Bare at du har noen produkter som kan passe til din hud, for noen produkter kan virke bedre hos andre. Selv har dette hjelpet meg mye.

Håper det vil hjelpe!

 

 

 

Lillehammer tur

Nå er jeg på vei hjem igjen, vi måtte hvist til Lillehammer i stedenfor. Men jeg sier ikke noe til det! Fikk handlet litt, men ikke mere enn det jeg trengte. Må klare å spare noen penger til jeg skal på Oslo tur med klassen til skoleslutten. Gleder meg til det, og vil ha med meg mest mulig penger! For da kan jeg kose meg på shopping! Haha! Kan vise dere i morgen hva jeg kjøpte. Mamma kjøpte også noe til meg, så alt har jeg ikke kjøpt selv. Men kos dere videre med påskeferie!

Lillehammer tur

Nå er jeg på vei hjem igjen, vi måtte hvist til Lillehammer i stedenfor. Men jeg sier ikke noe til det! Fikk handlet litt, men ikke mere enn det jeg trengte. Må klare å spare noen penger til jeg skal på Oslo tur med klassen til skoleslutten. Gleder meg til det, og vil ha med meg mest mulig penger! For da kan jeg kose meg på shopping! Haha! Kan vise dere i morgen hva jeg kjøpte. Mamma kjøpte også noe til meg, så alt har jeg ikke kjøpt selv. Men kos dere videre med påskeferie!

Spørsmål?

Siden jeg ikke har fått noen spørsmål denne uka blir det ingen ukens spørsmål. Men nå er jeg hjemme hos pappa igjen, synes det er så koselig her. Henger mange bilder her siden jeg og broren min var små og synes det er så gøy å se på de igjen! Liker så godt å være her. Og i morgen skal vi til Otta, for pappa skal fikse noe, så får kanskje handlet noe jeg trenger. Haha jeg må lære meg å spare penger!

Men hvis dere har noen spørsmål så kan dere stille de nå, så kan jeg svare på de i morgen!

Ha en god helg!

2013-2018

Jeg fant plutselig ut at jeg skulle se på bilder siden jeg var liten, og synes det er helt utrolig hvor mye jeg har forandret meg! På det første bildet er jeg rundt 11 år og på andre er jeg 15 og skal bli 16. Det er så rart se på!

Og her hadde jeg blondt hår, og mange fregner. Har litt fregner igjen men ikke så mye. Før hadde jeg naturlig blondt hår men det har jeg ikke nå lenger. Vil dere ha flere sånne innlegg der jeg legge ut bilder siden jeg var liten??

Innkjøp fra den siste uken

Reklame |

Siden jeg ikke har hatt så mye stort å gjøre de siste dagene, så har bestilt noen greier. Ikke så mye men litt, og de tingene tenkte jeg å dele med dere!

Genser HER

Foundation HER

Foundatoin hvit HER

Genseren elsker jeg! Elsker å bruke rødt. Er ikke helt sikker hva jeg synes om foundaionet ennå, den hvite funker bra med å lysne opp fargen, men siden jeg har brukt de to sammen så vet jeg ikke. Jeg synes det fort blir litt tørt på meg, og går bort veldig fort. Jeg elsker MILANI sin foundatoin men den har oksidert så mye at jeg den er alt for mørk nå!

Men skal fortsette å teste de ut og jobbe litt med dem sånn at jeg kan finne en måte at de kan holde bra på. Ha en fin dag videre!

Ikke mere 2 innlegg

Jeg fikk ikke lagt ut noe i dag tidlig, ble for mye i dag. Nå har jeg prøvd å teste ut å legge ut antrekkesbilder hver dag, men funnet ut det ikke går helt. Tror det fort kan bli litt kjedelig for dere, så tror et innlegg som jeg jobber med kan duge. Pluss at jeg må være klar til skolen.

Men hva vil dere lese om? Og har dere noen spørsmål? Så er det bare å si det i kommentarfeltet. Har kost meg mye i dag, og håper dere ha gjort det samme!