Ønskeliste! 💖 WeAreFit + rabattkode

Reklame | WeAreFit

Skroller flere ganger gjennom WeAreFit siden og drømmer meg litt bort! Er så utrolig mye fint, og alt har en god kvalitet også! Jeg er også supert fornøyd så langt med det jeg har fått!

30ELISABETHZSLETTOM GIR DERE 30% RABATT PÅ HELE SIDEN!

Flow Lux Rib Bikershorts

 Vintage Beige Lux Rib Bikershorts

Har den blå bare i tights og har sååå lyst på den i shorts! Er også 2 gensere til dette settet, der den eneste stopper i midja og den andre er lenger.

3D Cobalt Cheetah Longsleeve

3D Cobalt Cheetah Tights

Tie Dye Ribbed Seamless Tights

Vintage Beige Tights Lux Rib Seamless

Vintage Beige Lux Seamless Bra

Har ca dette settet i blått! Og jeg elsker det!

Den er også i beige! 😍

Black Midi Dress

Black Teddy Jacket

Jeg har så langt prøvd 4 klesplagg fra WeAreFit, og jeg er kjempe fornøyd!

Her er noen grunner

  • De sitter som de skal
  • Glir ikke ned
  • Komfortable, så bruker de mer enn bare trening
  • De er ikke gjennomsiktige
  • “krøller” seg ikke
  • De ser bra ut på

 

Husk koden min! 

30ELISABETHZSLETTOM

Uken som gikk!

Tirsdag igjen, og klar for en ny uke! Denne uka blir d på igjen med jobbing etter litt fri forje uke. Er godt med fri, men jeg er den som også liker å ha noe å gå til💞 Hvertfall når jeg trives så godt!

Ukens tanke- At det stressnivået mitt mååå roe seg… hehe. Tankene spinner i 100 hele tiden og at jeg må klare å slappe av mer og ikke bekymre meg over alt.

Ukens positive- Å reise hjem og IKEA turen! Hadde asså så fin dag på tirsdag💞 Og resten av uka også selvfølgelig. Var godt med litt fri og kunne være hjemme litt. Blir lenge til neste gang 🙁

Ukens mest leste innlegg-

IKEA HAUL

SUPER FIN DAG MED MAMMA: IKEA

FULL VAKSINERT

Ukens irritasjon- Hodepine. Hatt det så og si hele uka..

Mål for uken som kommer- Jobbe og jobbe med meg selv. Så «enkelt» som det.

Ukens cravings- Sjokolade. Det er bare godt.

Ukens favorittbilde-

Se på de ørene! Og labbene hans som er i full fart Hahah.

IKEA HAUL

På tide med en IKEA haul!

Hadde en liten handleliste jeg hadde skrevet ned, og jeg fikk med meg alt jeg skulle ha! Ble selvfølgelig litt til hehe. Dere kan lese litt mer om dagen HER

De her skålene var på salg til 7kr hver! Noe som passa meg helt supert, for var en av tingene jeg trengte!

Bare litt smått til kjøkkenet 💖

Bare litt div: skojern siden det har blitt etterspurt hehe. Knagger til badet og en blomsterpotte!

Var det en ting jeg ikke trodde jeg ville kjøpe så var det planter, men jeg var med mamma og hun elsker orkideer. Så hun klarte lett å overtale meg med å få med meg noen. Angrer ikke! Gjør så mye med å få litt farge🌸

Denne er genial! Jeg har ikke noe spisebord osv her jeg bor, så sitter som oftes i sofaen. Og lei og måtte bruke pute som støtte, og søle overalt… Denne var et must!

Man reiser ikke på IKEA uten å kjøpe telys… hehe

September! 🌻

September er her, og jeg kjenner at jeg er klar for høsten!

Bare det at vi er i den 9 ende måneden i 2021 og jeg kan enda huske når corona kom ut i starten av 2020…

Jeg har ikke noe spesielle planer for september, utenom å jobbe. Så tror ukene vil gå fort. Men! Jeg skal ta et lite innkjøp når det kommer til kakao og te. Når det er kaldt om morgen er det så godt å bare koke noe vann og drikke noe varmt sammen med frokosten.

Men alt i alt, tror jeg denne måneden vil bli veldig fin! 😍 Gleder meg til å se hva den vil bringe. Blir nok mye kvelder med en kopp kakao og film, nå som temperaturen synker. Også kommer det til å bli så fint ute! Masse farger, gjett om jeg skal ta bilder! Kan jeg bare nevne at om 3 måneder er det Desember…? Får begynne å planlegge litt julegaver hahah. Eller har jeg noen allerede planlagt? Hehe kanskje.

Full vaksinert!

Nå er jeg endelig fullvaksinert!

Som jeg skrev søndag, skulle jeg ta vaksine i dag. Og nå det gjort! Hadde time 13:30 og kom inn litt før, og venta 20 min etterpå. Men syntes faktisk at tiden gikk fort, og jeg kunne plutselig gå.

Har jeg hatt bivirkninger? Njaaa, ble litt kald i ca en 30 min tid, og tenkte at nå kom feberen. Hodet begynte også å bli litt tungt, men det gikk over og har ikke kjent noe etter det. Føler at enten så blir man veldig syk, eller så blir man ikke det i det hele tatt. På første dose fikk jeg bare litt ekstra vondt i armen og i hodet. Ikke noe mer enn det!

Vi får se hvordan formen er i morgen når jeg våkner opp, men nå har jeg gjort hvertfall litt for å få en mer normal verden igjen! 💖

Super fin dag med mamma: IKEA

I går hadde jeg en så fin dag sammen med mamma! En av de beste dagene jeg har hatt i år faktisk!

Herregud så gøy det var å bare gå å se på utstillingene de har laget! Jeg falt veldig for dette kjøkkenet: fargene og alle løsninger osv. Håper en dag jeg kan bygge mitt egent kjøkken!

Jeg fant det jeg skulle ha, og litt til hehe. Skjer alltid på IKEA. Fant også mye annet jeg kunne tenkt meg, men ikke noe jeg trenger akkurat nå. Men en dag! En haul kommer etterhvert! 😍

Jeg var innom cc også, og fant litt klær! Hahah jeg må fortelle: dere som har fulgt meg på bloggen, husker kanskje at i sommer klarte jeg å miste favoritt genseren min? Jeg var på H&M nå, og fant en hettegenser som var så lik som mulig! Lik farge på genseren og på skriften. Står ikke det samme osv, men den er veldig lik! Har ikke funnet en genser som har vært lik heller, så den ble med! Var en igjen også hahah, så den var ment til meg 😆

Så var det selvfølgelig litt middag, vi hadde buffe der man også fikk dessert! Assåååå denne var så god at allerede min gode dag ble bedre.

En gang må det ta slutt: og det var på tide å reise hjem. Men da var jeg egentlig veldig klar for det også! Henta Buster hos de han var hos, også var det rett i sofaen hjemme.

Kjempe fin dag 💖