Bilder som aldri kom på bloggen/ instagram

Jeg er ikke perfekt, langt ifra. Når jeg tar bilder kan det fort bli litt rart. Tenkte å dele noen bilder her med dere.

Fant ut at hestehalen begynte å bli slapp og bare tok en pose når bilde ble tatt uansett…

Jeg ser ut som jeg sitter i klasserommet og kjeder meg helt forferdelig mye..

Hva skjer med skuldrene? hahah uff! Er sånn man gjorde når man var liten og trodde man ble ekstra søt!

Der var tunga på vei ut ja.

Det typiske blunke bilde.

Sånn gikk det!

Jeg sa for litt siden at jeg skulle ta MR av armen min. Det gjorde jeg i går.

Mamma var så snill som ville være med meg, selvfølgelig er det skummelt når jeg aldri har gjort det før. Mamma kunne ikke være med inn i rommet, men tanken på at jeg ikke var alene hjalp mye.

Jeg ble hentet av en sykepleier og ble bent om å ta av ringer osv. Når jeg kom inn til rommet der maskinen var måtte jeg legge meg på sånn seng/benk. Så fikset han sånn at jeg lå sånn at bildene ble tatt best mulig. Så ble jeg sakte kjørt inn. Det var ikke så trangt som jeg trodde og det var rom rundt maskinen så jeg følte meg egentlig ganske trygg. Fikk musikk på ørene og klarte å slappe av. Det bråkte en del, men det visste jeg fra før av. Jeg lå å bare tenkte på mye rart så tiden gikk fort. Jeg grudde meg en del, men fant ut at det er ingenting å grue seg til.

Etter det gikk jeg og mamma på litt shopping, spiste mat og så reiste opp på hybelen. Måtte pakke litt ting så reiste vi til Lom. Så nå er jeg hjemme og koser meg masse her. Ønsker dere som har fått vinterferie nå en god ferie! Og alle andre en god kveld!

Hvorfor snakker jeg så rart?

I den lille tiden jeg har drevet med sosiale medier så har jeg nesten hørt hver dag “Hvorfor snakker du så rart?”…

Nå skal jeg fortelle det så det blir slutt på mas, hate og alt mulig.

Ja, det er lov å spørre om man liksom er ny på snap (f.eks). Men folk som skal sende hat, er jeg temmelig lei av. Men jeg skal prøve å fortelle en lang historie kort.

Mamma kommer fra sørlandet så hun snakker jo hennes dialekt (litt Lomver her og der), og pappa kommer fra Lom. Jeg har alltid vært en mammadalt og var mye med mamma når jeg var mindre, var vi med familien på sørlandet var jeg oftest med Dina, søskenbanet mitt. Hjemme var det jo både lomver og sørlending som ble snakket, så er ikke så rart at jeg sankker som jeg gjør egentlig. Martin snakker rein Lomver, men han har ofte vært med mange flere fra Lom enn det jeg har.

Jeg har også alltid skrevet bokmål, eller når lærene prøvde å lære meg nynorsk så ble det bare rot haha. Men i 9. klasse fikk jeg lov å bytte og det er jeg evig glad for.

Så jeg snakker blanding mellom Lomver, sørlending og bokmål. Og noen sier jeg har aksangen til nordnorsk… aner ikke hvor det kommer fra. Er jeg med familien min fra sørlandet nå så snakker jeg rein sørlending (men får ikke til skarre r da hehe). Jeg har alltid snakket rart og det vil forbli sånn, gidder ikke å endre en ting som gjør meg til meg bare fordi noen bare må pirke. La oss bare si jeg snakker lapskaus.

Så nå vet dere hvorfor.

Ting jeg elsker

Siden jeg skrev om ting jeg hater her om dagen, så må jeg få noe positivt inn på bloggen også. Så her kommer det noen ting jeg elsker!

Fine kommentarer- Er det noen som kan gjøre dagen min bedre så er det fine kommentarer eller meldinger. Jeg har ofte dårlige dager pga stess osv, men så har jeg så flotte følgere som vil sende meg en liten beskjed som får meg til å smile. Sånne meldinger er noe av det beste jeg vet og setter så utrolig pris på.

Gode middager- Jeg skjenner så savn på gode middager når jeg bor her på hybelen fordi det blir ofte noe enkelt. Da er det så utrolig godt å komme hjem til en god middag hos mamma!

Folk som faktisk bryr seg- Når noen spør om dagen min og vil snakke om meg fordi de vet jeg har det vondt, og som faktisk bruke tiden sin på meg betyr mye. Jeg har hatt mange venner som har gjort det gjennom året og jeg er ennå så takknemlig at dere aner ikke.

Ole Marius- wow sjokk. Nei men seriøst, han er det beste som har skjedd meg. Ingen har brydd seg så mye om meg før, og ikke minst har vist det.

Gode dager- Nesten ingenting slår en god dag. Og nå begynner det å bli sommer snart og bli lysere ute så dagene mine blir bare bedre og bedre! Spørs selvfølgelig hvordan dagen på skolen har vært, men når skoledagen er slutt jeg kan gå ut i sola isteden for mørke så er det en selvfølge at dagen blir bedre. Hvem liker ikke å legge seg om kvelden og vet at den dagen har vært bra og man er fornøyd?

Sommer- Jupp, var også et sjokk. Jeg liker best sommeren siden det er godt og varmt, sol og lys osv. Også slipper man å holde på å falle for hvert skritt man tar og MÅ ha på seg en stor varm jakke siden det er så kladt… Gleder meg til varmen kommer hihi.

Buster- Komme hjem til mamma nå og møte Buster igjen er så utrolig godt. At noen kan bli så glad for å se meg igjen er så søtt. Pluss at nå som jeg er lenge borte så blir han nesten helt opptatt med å bare være med meg når jeg er hjemme, haha! Rett og slett en leves kosebamse.

Skrive- grunnen til jeg startet en blogg i utgangspunktet var fordi jeg elsker å skrive. Bare å spørre mamma hvor mange bøker jeg kjøpte før bare for å skrive i. Jeg skriver ofte i en bok der jeg deler tankene mine i. Den er ganske privat så ikke Ole Marius får lov til å lese den en gang. Men det er også min måte å få ut følelser på, og det hjelper. Men ja skrive, jeg har alltid hatt en god karakter når det kommer til skjønnlitterært i norsk. Og får vi beskjed om å skrive en fortelling tar det ikke lang tid for meg å skrive en side.

Sminke- Ingen og ingenting får meg til å slutte med sminke nei. Sminke har blitt en del av meg, og mer er det ikke å si.

Haters- må må faktisk bare elske de, men tanke på at de bruker sin tid på deg fordi de tror de er bedre. Og må bare sende en stygg melding fordi de ikke liker deg. Kan man bare ikke holde tanken i hodet sitt og gjøre noe annet?

 

 

5 ting jeg hater

Okey, man kan ikke være et menneske uten å hate noe. Gjerne si ifra om det noe dere er enige med meg i!

Smatting- Jeg mister seriøst matlysten. Det er så irriterende og ekkelt på samme tid. Det er verste er når noen gaper menst de spiser også. I’m sorry men jeg klarer det bare ikke. Det er det noe av det verste jeg vet om. Hvist noen har tyggis og smatter, nei vet du hva det orker jeg bare ikke.

Sniker i køen- Flere ganger har jeg og Ole Marius vært på butkken og hatt liten tid fordi vi må rekke buss. (Selvfølgelig vet ikke andre det siden de ikke kan lese tanker) men det gjør det hele værre når noen bare absolutt skal før oss. Var til og med en gang vi sa “Ja vi kan stille oss mak Olea” menst vi så på henne 2 meter ifra og det stilte seg en mann mellom menst han så på oss. Unnskyld meg?

Stress- Dette har jeg snakket om på snapchat, at jeg sliter med stress nå i det siste. Jeg hater det, og ønsker jeg kunne roe meg ned litt. Men så snille følgere jeg har så har jeg fått noen tips som må testes ut, tusen takk til de <3

Folk som bare skal være slemme for å være slem- Når noen bare må si en liten ting for å irritere. Som f.eks at jeg sier mye “jeg” nå når jeg egentlig sier “e” samtidig når folk ber meg snakke bokmål. Hvor er meningen der? Også finnes det folk som bare må pirke på en miste ting av ALT.

Føle meg skitten- Etter vi har hatt gym på skolen så kan jeg nesten ikke vente med å komme meg i dusjen. Jeg klarer ikke tanken på å trene og bare vaske svetten under armen med en klut. Nope, hele kroppen er svett og håret blir fett. Alt skal bort.

 

Men jeg prøve å smile uansett og prøver så godt jeg kan å gjøre dagen så god som mulig. Jeg elsker noen ting her i verden også, det må man ikke glemme. Jeg ønsker dere en god kveld og en fin uke!

 

 

 

Begynne å bli voksen?

Jeg blogget ikke siden mandag, men jeg er alltid å finne på snapchat. Jeg sitter vertfall hjemme nå i Lom etter en lang uke. Mandag som sakt var en veldig fin dag og jeg gleder meg til mandag som kommer nå for å forsette med kjolen jeg driver med. Vi har hatt en oppgave i pogramfag som ikke er like gøy. Noen synes det er gøy, men den personen er ikke meg. Jeg liker mye bedre å sy klær og finne på nye designer.

Uansett, så tenker jeg mye på neste år. Hva skal jeg bli? Jeg har bare noen få dager igjen til å ta et valg som kommer til å være der resten av livet mitt. Tar jeg feil nå har jeg ingen vei å gå tilbake. Jeg liker godt å jobbe i klesbutikker, men samtidig så elsker jeg å sy! Jeg synes det er gøy å bare skisse et antrekk som kan komme til virkelighet. Dette er vanskelig. Mamma gidde meg et råd og sa jeg måtte tenke på jobbmuligheter. Nå vet jeg ikke hvor man kan få jobb som klesdesigner for jeg har ikke gravd så langt ennå, men man kan vertfall ikke bo i Lom. Jeg er en person som trives i Lillehammer. Når vi var i Oslo fant jeg ut at Oslo ikke er et sted for meg heller, det ble for stort og bare alt for mye. Lillehammer passer perfekt, og det ikke alt for langt fra hjemme heller.

Jeg har utrolig mye å tenke på, jeg blir også 18 dette året og tror ikke det blir mindre å tenke på da heller. Jeg må bare ta en ting om gangen. Billappen orker jeg ikke å tenke så mye på ennå, jeg blir ikke 18 før om 10 mnd. Jeg må først finne ut hvilken skole jeg skal gå neste år og finne et sted å bo. Det er det jeg trenger. Også selvfølgelig fokusere på det jeg liker aller mest: å drive med sosiale medier.

Husker når jeg var mindre så trodde jeg å bli eldre kom til å være mye bedre, jeg ville bare vokse opp fordi jeg orket ikke å være et barn. nå sitter jeg her og ønsker jeg ikke tenkt sånn, nå vil jeg bli et barn igjen. Nå er ikke jeg voksen helt enda, men jeg skjenner det at man begynner å bli eldre å må tenke mer på framtiden.

i dag har vært en bra dag

I dag har vært en bra dag, og den vil jeg dele med dere.

(Gammelt bilde men så skittent speil! 🙁 )

Jeg har hatt vondt i hodet i dag, men det har ikke stoppet meg. Jeg kom meg på skolen uten stress, og dagen der var så koselig. I dag hadde vi YFF som er en av de gøyeste fagene i design. I denne perioden så lager jeg en ny kjole ut ifra en gammel. Okey, det hørtest ikke så kreativt ut, men tro meg. Kanskje jeg skal vise resultatet her på bloggen? Tenker å snakke litt mer om linjene jeg har gått på for å hjelpe andre, kunne dere ha tenkt dere det?

Etter skolen i dag så reiste jeg og Ole Marius på en pizza date. Vi finner sjelden på ting sammen pga vi ikke har råd og busstidene her er dårlige. Men jeg hadde fått gavekort og det var “tidelig” på dagen så buss gikk det. Når vi kom hjem så så vi litt på serie. Og jeg føler at jeg har fått vlogget en del på snap (makeupvlog02) også i dag så det blir jeg glad av! Nå skal jeg slappe av resten av dagen og lade opp til dagen i morgen. God kveld!

Begynne å male igjen

Jeg kjeder meg veldig ofte i helgene. Jeg finner nesten aldri ut hva jeg kan gjøre, blir kjedelig å bare se på Netflix hele dagen hver helg også. Så i dag reiste jeg ned på søstrene grene og kjøpte ting til jeg kan male!

Jeg har tenkt lenge på om å begynne å male igjen. Jeg gjorde det ofte når jeg var yngre, men har mistet mye motivasjon til det. Jeg hadde ingenting til det på hybelen så hadde egentlig tenk å ta med meg noe fra hjemme, men jeg kjente i dag at jeg ikke orker å bare sitte å kjede meg så jeg kjøpte inn noe. Det meste jeg har hjemme av maling er også gammelt så tror ikke det er så bra lenger uansett. Jeg skal begynne å male noe enkelt for å komme inn i det igjen. Så får jeg se hvordan det går etterhvert.

Nå klør det i fingrene for å starte! Savner virkelig å drive på med noe sånt, jeg elsker å skape ting. Jeg har tenkt mye på å begynne med flere hobbyer, men det tar vi senere. Nå skal jeg starte med å male!