07.04.2018

Jeg har ikke fått blogget i de siste dagene, rett og slett pga skolen. Det er mye som skjer nå. Vi skal ha tentamen neste uke,og ikke lenge til er det eksamen. Vi fikk mye lekser etter ferien, så jeg måtte få gjort det unna. Men nå er jeg tilbake og skal prøve å være så flink som mulig å være aktiv her. Men nok om det. Jeg var på kino i går og så på utøya filmen. Den kan jeg anbefale å se, den er virkelig en tankevekker. Tenkte på den filmen resten av kvelden, om at dette faktisk har skjedd her i Norge, menst jeg har levd, og jeg har ikke levd så lenge. Så ble egentlig ganske redd. Men dette skjedde for 7 år siden, så tror nok det skal gå bra. Og jeg bor også et sted som er ganske trygt. 

Men i morgen skal jeg til Maren, lenge siden jeg har vært hos henne. Så da får jeg komme meg dit. Er ikke langt dit heller, så vet ikke hvorfor jeg ikke er der så ofte. Men sånn har det bare blitt. Ikke så veldig mye mere å fortelle nå, så kos dere med helg! 

Godt å komme på skolen

Var veldig rart å måtte stå opp tidlig igjen, jeg blir så fort vant til å bare kunne snu meg rundt og legger meg til å sove igjen! Så får håpe jeg blir vandt med å kunne stå opp tidlig igjen. Spør hvor sent jeg legger meg til å sove, kan fort bli litt sent, haha uff. Men jeg skal være ærlig med dere, og si at det var godt igjen å komme på skolen igjen. Blir fort veldig ensomt og kjedelig uten. Så får jeg møtt vennene mine igjen og vært mere sosial. Vi hadde gym i dag, og da skulle vi ha høydehopp. Jeg ikke flink i det hele tatt. Men vennina mi er så flink til det! Blir like overaska hver gang. Hun liker det så godt også, hun får det til og får så mye skryt av det. Kan si at jeg er litt sjalu på henne pga det! Men det skal hun ha, blir så glad av å se henne sånn, tror hun ikke har det så lett hun heller, så er bare så godt for henne!  Alle har sine telenter, så jeg må bare finne mitt.

Nå har jeg fått i meg noe mat, og tatt en god dusj. Så må jeg få gjort noen lesker. På skolen min er det egentlig ikke så mye lesker, og det er jeg veldig glad for. Men når det er noe, så kan det være ganske mye. Men dere får kose dere resten av kvelden, og håper dere har hatt en bra dag!