Shopping på Black Friday

Som dere vet så var jeg og mamma på shopping i går etter skolen. Det var black friday så det passet så bra! Jeg fikk kjøpte meg nye klær som jeg lenge har hatt lyst til, og litt ekstra. Kjøpte litt til Ole Marius også, siden han nesten alltid kjøper noe til meg når han er nede i byen med venner.

Etter en liten stund ble vi selvfølgelig sulten så vi gikk på kafeen i 2.etasje på strandtorget og bestilte mat. Jeg bestilte Pasta Carbonara og mamma bestilte en kyllingsalat. Ser ikke pastaen god ut? Den anbefaler jeg virkelig! Det ser ikke så mye ut, men jeg kan love dere at jeg ble god og mett.

Vi gikk litt mer på butikker etterpå også, så kom vi hjem ca i 18 tiden, så tiden fløy!

Må også legge til hvor mye jeg elsker dette antrekket! Genseren er fra bikbok, skjørtet fra hm. Beltet kjøpte jeg på fretex. Jeg elsker å gå med skjørt uansett om det er vinter eller sommer. Jeg bruker stillongs i flis om vinteren, vil helst ikke fryse hehe. Jeg har allerede filmet en haul med tingene jeg kjøpte, også bestilte jeg litt også som jeg kommer til å vise her på bloggen når jeg har fått det!

I dag er det….

Som alle andre torsdager så tilbringer jeg starten med å sitte på skole til kl 09:30. Men i dag er litt mer spennende enn andre, fordi i dag er det bursdagen min! I dag fyller jeg endelig 17 år!

Planen i dag er å bli ferdig på skolen, dra på Mcdonals med noen venner for å ferie og reise hjem igjen og ferie litt mer med Ole Marius. Kommer til å vise alle gaver jeg fikk til bursdagen min i en YouTube video som jeg gjorde i fjor! Har allerede fått gaven min fra Ole Marius, har avslørt den på snap (makeupvlog02) siden jeg ble så glad! Nå tror jeg skal runde av og finne noe annet å drive med, kanskje finne på ider til videoer eller blogginnlegg? Jeg får se hva jeg finner på!

 

Hehe, øredobbene dere ser fikk jeg som en tidlig gave fra Ole Marius også, så fine!

Sånn ble håret!

Så i går tok jeg og skulle prøve å få mer ut av fargen. Jeg brukte c vitamin pulver og head & shoulders shampoo. Fikk det tipset av ei i klassen, og det har redda meg så mye! Jeg måtte gjøre det to ganger fordi det ikke gikk helt bort første gangen, men tror det er fordi at fargen var så “fersk”. Jeg prøvde igjen i går som sakt og nå er det borte! Eller nesten, jeg synes selv at det er igjen rødt i det, men det kommer helt sikkert til å gå helt bort etterhvert. Nå er jeg vertfall komfortabel med å gå med håret ned igjen.

Som dere ser så hjalp det så utrolig mye! Ønsker jeg hadde tatt bilde av det når det var helt ferskt, men jeg hatet den fargen så mye at jeg ikke ville se på det, hehe. Typiske meg så prøver jeg å tenke positivt på det, jeg lærer av mine feil. Ikke tale om noe rødt skal i håret mitt igjen. Nå skal jeg runda av og kose meg med en kopp solbærtoddy, har fått helt dilla på det!

 

(Bare sånn at noen ikke blir truffet eller noe, jeg synes rødfarge er fint på andre, men på meg så det bare helt forferdelig ut!)

Tanker i November

Igjennom denne måneden har jeg hatt mange forskjellige tanker, alt fra ting som har skjedd før, ting som skjer og ting som vil skje.

Bursdagen min- Siden oktober har jeg tenkt veldig mye på hvordan jeg skal feire bursdagen min. Jeg føler at jeg kanskje begynner å bli for gammel for sånt, eller det er vertfall det andre sier. Jeg tenkte mye på dette og ville egentlig bare ha en rolig dag med Ole Marius. Meeeen, så ville jeg ha det litt gøy også. Jeg er jo vant med å feire bursdagen min på den rette dagen sammen med mamma og pappa. Skjenner at jeg kommer til å savne de veldig mye på denne dagen, men heldig vis skal jeg hjem i helga! Men uansett, jeg ville invitere noen venner også. Fant til slutt ut at jeg bare vil kose meg med vennnene mine på mcdonals den dagen. Hybelen er veldig liten, og blir bare trangt å være mange her at noen må sitte på gulvet… Så da gjør jeg det enkelt, men også koselig! Nå er det bare tre dager igjen, jippi!

Reise hjem- Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har hatt så mye hjemmelengsel denne måneden. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sakt til Ole Marius at jeg vil hjem. Jeg liker meg godt her og alt det, men jeg tror kanskje det er fordi at hybelen er veldig liten, og føler den blir mindre og mindre for hver dag som går. Savner å se mamma og pappa hverdag og våkne opp til en kjempe glad hale og bare få masse kos om morgen av lille Buster. Jeg har alltid levd med dyr i huset, og savner det så ekstremt mye! Har tenkt mange ganger at jeg kanskje skal skaffe meg marsvin, men er ikke lov med dyr i hybelen så det kan jeg bare glemme… Ser jeg på det positive så tror jeg at mamma er glad for å slippe maset om hvor mange dager det er igjen til bursdagen min. Jeg har vært sånn siden jeg var liten, så klarer ikke å legge det fra meg så fort. Å ja, det samme er det med jul hehe.

Julegaver- Jeg elsker å kjøpe julegaver, pakke de inn og dele de ut! Men, hva skal man kjøpe? Heldigvis er jeg snart ferdig!

8 måneder- 17 november så hadde jeg og Ole Marius 8 måneder sammen! Kan virkelig ikke tro at det har gått så fort! Er helt urolig at vi ennå er like glad i hverandre og alt når vi er med hverandre nesten 24/7 haha. Vi er som sakt mye med hverandre, men sånn som i dag når han reiste ned på strandtorget og jeg hjem, så ble jeg så glad når han kom hjem igjen at jeg holdt på å løpe ut i sokkene for å få en klem hehe.

Skuffa- Denne måneden vet jeg ikke hvor mange ganger jeg har blitt skuffet. Men, hvem unngår det? Føler at noen folk må bare tråkke ned på andre fordi de synes synd i seg selv, eller bare ikke har noe bedre å gjøre.

Mamma og pappa var på besøk- Onsdag forje uke kom mamma og pappa på besøk, og selvfølgelig Buster var med! De hadde en sånn samtale med kontaktlæren min om hvordan det gikk for meg på skolen osv. Etter det gikk vi litt på juleshopping, så kunne hjelpe hverandre om hva skulle kjøpe til den å den. Julegaveshopping er egentlig en ting som jeg synes er så koselig!

 

Det var litt av mine tanker, ha en fin kveld!

 

 

JEG GJØR EN STOR FEIL

Dere som har fulgt meg på makeupvlog02 på snapchat, vet med en gang hva denne videoen handler om… Jeg skulle da altså farge håret med en fargekur, jeg ante fred og ingen fare til jeg så resultatet, da brøyt jeg meg sammen for å si det mildt. Hvis dere bli mer nysgjerrige på denne feilen så er det egentlig å bare klikke på videoen!

Q&A/ Tror du virkelig at du kommer til å bli kjent?

Nå har jeg endelig fått lagt ut Q&A’en! Dere som følger meg på snap (makeupvlog02) har blitt oppdatert med at jeg hadde litt problemer med å få lagt den ut, men som jeg er vil jeg ikke gi opp så lett. Nå har jeg fått lagt den ut og håper dere vil ta deres tid med å se på!

Beklager også at jeg ikke har fått lagt ut video de to siste ukene, men det er en ny video ute nå vertfall! Love u all!

Ønskeliste del 2

Sist gang jeg skrev om ønskelista mi, så ble den veldig godt likt! Så jeg tenkte å skrive en til. Som jeg sa sist så er dette min ønskeliste, men også tips til hva du kan gi til noen andre!

Led lys- Det er en stooor (eller var hehe) trend på tik tok at man skulle ha ledlys. Jeg er for blakk til å kjøpe selv så da får jeg ønske meg det. Dette er noe man kan gi til alle ungdommer!

Penger- Når slår det feil? Aldri. Hvis du ikke vet hvor du kan kjøpe gavekort eller butikken du hadde tenkt å kjøpe ikke selger (om du hadde tenkt det) så er det fint å bare gi penger! Da kan du heller gi det i kort og skrive f.eks “Kjøp deg noe du har ønsket deg!”

Godteri- Okey, hvem blir ikke glad når de får favoritt godteriet sitt? Jeg selv har gitt bort noe jeg vet noen elsker når jeg har stått helt tom av ideer. Det er kanskje ikke det gøyeste å få, men man vet at de liker det vertfall hehe.

Høytaler- Okey, dette er ikke noe jeg øsnker meg så mye. Fordi jeg har, men det er en fin gave å gi!

Gavekort til matbutikk- Nå tenker jeg mest på til studenter. Selv vet jeg hadde blitt glad for det, for da kan man spare litt ekstra en uke eller flere og kjøpe seg noe man vil ha eller bare spare dem til senere!

Sko- Alle trenger sko, og det er en fin gave. Så lett er det.

Koseklær- Jeg elsker koseklær! Er så godt å ta på seg en myk, god og varm genser og bokse. Sette seg ned å se på en julefilm å drikke noe varmt. Åååå nå gleder jeg meg mer til jul.

Telys- Hvem vil ikke at det skal lukte godt i rommet? Hvis noen ikke liker telys så finnes det andre ting som får det til å lukte godt! Husker ikke helt hva det heter.

Håper dette var til hjelp. Ønsker dere en fin kveld videre og en fin ny uke!

 

 

Helgevlogg?

Nå sitter jeg på skolen, og venter til klokka skal bli 09:30. Jeg har fritak fra naturfag, men følger enda med på skolen med Ole Marius siden han må ha det. Synes det egentlig er greit å sitte her å vente for da får jeg gjort unna noe. Tenkte å redigere videoen som jeg spilte inn i går, der jeg testet selv bruning, men har for lite strøm på pc’en og er ikke kontakt i nærheten her.. men begynte å tenke på om det hadde vært gøyere med en helge vlogg. Jeg skal resie hjem i morgen, så at dere kan få se litt av hvor mitt “hjem” egentlig er! jeg la ut på instagram stroy så dere kan stemme der hva dere vil se.

Jeg gleder meg vertfall til å reise hjem! Fikk melding av mamma i går om jeg ville ha taco på fredag, og det sier jeg ikke nei til! Haha, jeg er ganske glad i taco og det er synd at det skal koste så mye for vi ikke har råd til det på hybelen, eller vi har råd. Vi vil bare spare mest mulig, hehe.

Nå får jeg runde av og ønsker dere en fin dag!

Søndag

Nå er det søndag, og en ny uke er bare noen timer unna med å begynne. Jeg synes selv at søndager kan være veldig kjedelige. Så derfor har jeg begynt å gjort søndag en dag der jeg tar hånd om meg selv. Alle trenger sånne dager!

Så, i dag gikk jeg og Ole Marius en tur, ikke veldig langt, men sånn at vi ble mer kjent med stedet vi bor. Når vi kom hjem lagde vi oss lunsj. Når kvelden kom lagde vi middag, også hoppet jeg inn i dusjen. Er det en ting jeg elsker å gjøre er det å dusje. Jeg får får ut tanker og bare kan leve i min egen verden til musikken. Haha ja, jeg MÅ ha musikk når jeg dusjer. Fikk vasket håret, skrubbet og renset huden. Når jeg kom ut av dusjen så var det på med ansiktmaske.

Først, hvor søt er ikke denne pysjen? Haha, elsker den! Men tilbake til ansiktmasken. Jeg har blitt så forelska i denne masken at jeg ikke har noen ord. Jeg kan se tydelig forskjell før og etter jeg har brukt den, og den rensker huden så godt! Nå sliter jeg ikke så mye med huden som jeg gjorde før, men kan komme litt urenheter her og der noen ganger, men denne masken tar de bort med en gang!

Nå skal jeg snart ta av meg masken og få på en god fuktighets krem, la håret tørke menst jeg ser på serie og så plutselig har klokka blitt så mye at vi må legge oss. Ha en fin kveld!

Flere vlogger? (ny video!)

Her om dagen beste jeg meg for at jeg skulle vlogge. Jeg har blitt spurt flere ganger om jeg kan gjøre det, og jeg har lovd dere det så nå kommer det vlogger!

Denne vloggen er kanskje ikke den mest spennende, men den viser hva jeg gjør på en vanlig dag hos meg. Jeg gjorde to do listen min som jeg gjør et par ganger i uka så er litt mer enn en vanlig dag. Jeg håper dere liker vloggen og gjerne si noe jeg kan gjøre i en vlogg for at det skal bli mer gøy å se på!

Vil dere ha fler vlogger?