Ønskeliste 2019

Nå er det snart jul, og ikke minst nærmer det seg bursdagen min! Jeg har bursdag 28 November så det er bare litt over en måned til! Så det er sikkert noen som lurer på hva de skal kjøpe til meg til bursdag eller jul, så nå skal jeg være snill og komme med noen forslag!

Rengjøringsmatte til sminkekoster-  Er den en ting jeg hater så er det å vaske sminkekoster. Det tar sååå lang tid og mye jobb. MEN en sånn matte så vil det bli så mye enklere! Dette noe jeg har ønsket meg litt for lenger, hehe.

Øredobber- Jeg har hull i ørene, men bruker nesten aldri øredobber. Jeg synes det er så fint å bruke det, men de øredobbene jeg har nå passere ikke helt inn lenger. Har noen jeg liker, men blir så lite motivert når jeg bare kan bruke et par hele tiden…

Lange halskjeder- Jeg synes det er så utrolig fint med litt lange kjeder! Jeg har en del av det også men… jeg bruker det ikke fordi det ikke passer meg lenger. De jeg har nå kjøpte jeg for sånn 5 år siden så det sier litt.

Sminke- Dette var kanskje ikke så rart. Det jeg ønsker meg mest er øyenskygge palett, glitter og leppeprodukter. Er litt vanskelig å finne foudation  og sånn i rett farge, men dette er noe som kan passe alle!

Sminkekoster og beautyblenders- Dette er noe man aldri kan få nok av. Har jeg en kost fra før av gjør det jo ikke noe, for en kost kan bli brukt til mye forskjellig! Beautyblender er noe jeg prøver å bytte ut litt. De blir fort skrittene og er vanskelige å gjøre helt rene, så det vil aldri bli for mye!

Hudpleie- Jeg bruker INDY BEAUTY serien til hudpleie og jeg elsker den! Dette er også noe jeg aldri kan få nok av, det går jo tomt etterhvert og da er det digg å ha en ekstra i hylla isteden for å måtte bestille nytt.

Hårpynt- Jeg elsker hårbøyler! Men har nesten ingen, og har ikke penger til å bruke på det, for det er overraskende dyrt for en hårbøyle..hehe. Og ja, i alle farger!

Klær – Jeg har igjen blitt lei av klærne jeg har, jeg føler jeg aldri har klær som passer meg. Jeg liker både å gå med søte klær men også “trash” stilen!

Gavekort- Jeg elsker å få gavekort! Det er noe av det mest enkle gaven man kan gi, men også en av de beste!

Dette noe jeg ønsker meg! Hvis du ikke skal kjøpe gave til meg så er helt sikker noen andre jenter du skal kjøpe til som dette vil passe perfekt!

Uken som gikk

Denne uken har jeg hatt høstferie. Tenk at neste ferie er juleferien! Tenkte jeg skulle si litt mer om denne uken og hvordan den har vært for meg.

Nytt header bilde –  Jeg var veldig lei det jeg hadde før, det bilde tok jeg for å ha den midlertidig. Det bilde ble tatt 25. Desember 2018.. så er snart et år siden haha. Nå har jeg et bilde som ikke er like rotete og ikke har julepynt i bakgrunnen.

Vært hjemme – Jeg reiste hjem en tur mandag til onsdag. Jeg ville egentlig være litt lenger, men mamma skulle jobbe og jeg er ikke så veldig glad i å være alene så da reiste jeg heller nedover igjen. Men det er jo kjempe godt å møte familien min igjen og ikke minst lille Buster! Uff som jeg savner å komme hjem fra skolen til en litt for glad logrende hale.

Redigeringspogram – Ole Marius fikk fikset et redigeringspgram på pc’en min så nå håper jeg at det vil komme nye videoer ute på YouTube snart!

Shopping –  I går var jeg Ole Marius på litt shopping. Vi kjøpte ikke så mye, men jeg trengte litt ting. Kjøpte meg en genser på hm som er kommer til å bli god og varm til vinteren! Hårolje, balsam og lillashampoo.

Håper dere får en kjempe fin dag! Husk at jeg vlogger på thebeautgang på snap i dag!

Hva betydde egentlig denne sminkelooken?

For litt siden lagde jeg en sminkelook. Jeg la bilde ut på instagram og skrev under “what I feel and what people see”. I dette innlegget vil jeg forklare bakgrunnen til den looken,

På ene siden (venstre) ser jeg ganske så sliten ut, og litt banka opp. Dette er selvfølgelig sminke det også. Den siden viser hvordan jeg føler meg psykisk. De som har lest bloggen min en stund vet det meste jeg har vært igjennom. Man føler seg rett og slett slått ned.

Den andre siden (høyre) er det da folk ser. Det er ikke så lett å se hvordan et menneske egentlig har det, og det ville jeg komme frem til med denne looken.

Men for å få litt positivt inn i dette innelgget så har jeg det ganske bra nå for tider, bakgrunnen er der, men det er den som gjør meg til den jeg er i dag. Jeg er stolt over at jeg er meg og det jeg har fått til.