5 beauty hacks!

Hvem trenger ikke litt ekstra triks i sminken sin? Tror vi fleste har våre små triks vi gjør hele tiden! Men kanskje du trenger litt flere triks her og der? Så har jeg 5 hacks nå, som du kanskje kan bruke!

1.Vil du at leppestiften skal holde lenger utover dagen? Ta pudder på leppene først, ta på leppeproduktet du vil bruke så ta på pudder igjen! Da får du mattet det ned også, så det ikke blir så klissete osv.

2. Rens huden morgen og kveld, og gå over nøye når du tar bort sminken om kvelden! Det er viktig å få bort all sminke sånn at huden din ikke får noe utbrudd, og er ikke noe særlig bra for huden at det er sminke på den hele tiden!

3. Denne sa jeg får også, men det er så smart og er et hack som har reddet meg så mange ganger! Når du søler mascara og du vil ta det bort, er det fort at du tar det bort med en gang og det vil ofte bare gjøre det verre, men! Om du lar det tørke, så vil det gå mye fortere og enklere å ta det bort!

4. Jente parfymer går bort fort, da kan du på vaselin der du vil spraye parfymen. Da holder den enda lenger!

5. Menst vi snakker om parfyme, kan du også kjøpe sånne små parfyme flasker som du kan ha med deg, sånn at du bare kan ta på litt ekstra når du føler for det! Også slipper du å ta med deg hele flasken!

Favoritt foundation!

Før lette jeg etter en foudation, som passet min hudtype og farge. Jeg er tørr i huden, så jeg er avhengig av en som ville gi meg fuktighet hele dagen og ikke minst satt fint hele dagen. Denne holder seg fin hele dagen! Jeg er veldig lys i huden, og har hatt store problemer med å finn en som har vært lyst nok. Jeg har kjøpt så mange som har sett lys nok, men er alt for mørk. Jeg bruker denne i farge #008 Beige Opale. Og den er helt perfekt for meg! Det finnes også mange andre farger, som er et pluss.

Jeg har falt helt for denne, klarer meg ikke uten. Bruker nå en annen siden jeg ikke har hatt råd til å kjøpe denne enda, men skal kjøpe den til uken og gleder meg til å bruke den igjen! Merker at jeg savner denne så mye, for det finnes virkelig ikke en bedre foundation!

Planer for neste skole år

Jeg hadde det så fint fredag! Var så godt å ha en kveld med vennen sine noen ganger. Får snakket sammen, og bare har det koselig! Men nå er det jo tiden igjen om å søke skole. Og jeg sliter dette året, som jeg gjorde i fjor. Men tror jeg har bestemt meg, at jeg skal gå på design på Lillehammer. Hadde tenkt å flytte til Gjøvik, men jeg gjør det ikke nå lenger. (det kan man lese om i et innelgg på bloggen). Så, da er det bare å finne hybel og håpe på at man får plass på skolen! 

Jeg gleder meg hvertfall! Blir veldig rart å ikke bo hjemme mer, å gå på skole et sted der jeg nesten ikke er kjent. Ser for meg at jeg kommer til å være veldig redd i begynnelsen, men det var jeg dette skoleåret også. Men det gikk jo fint! Tror alle gruer seg til første skoledag når det er på en ny skole. Så det er jo en trøst da, at alle rundt deg også er like spent. Men det er framtid nå, men plutselig er den der!

Skal du gå på videregående neste år?

Ekkel følelse

I dag er det den lengste dagen på skolen, der vi slutter 15:30 alle andre dager slutter vi tidligere. Tror alle har en dag på skolen som de liker minst, hehe! Men i morgen slutter vi veldig tidlig da, så det blir godt! Hadde en fin dag uansett, og dagen gikk egentlig fort. Gleder meg også veldig til helga, siden da skal jeg ha tacokveld med noen venner! Har hatt det før, og det er så gøy! 

Men herregud, må fortelle dere noe også som jeg opplevde i dag! Gikk på bussen hjem i dag og fant ut etterhvert at han jeg satte meg bak var drit full. Skjønner ikke hvorfor de lar fulle folk gå inn på bussen. Altså han var ikke litt men mye. Jeg vet ikke hvem han er, aldri sett han før. Men det skulle vært noe for å få de hjem på en annen måte. Men det var jo midt på dagen på en onsdag! Begynte å føle meg så utrygg, siden jeg har hatt dårlige opplevelser med folk som har drukket før og synes det bare er ekkelt! Tror det ikke bare var meg som følte meg utrygg, han jeg satt med også likte det heller ikke. Men det gikk jo fint, men håper jeg ikke opplever det igjen. Ellers var dagen bra!

Overraskelse når jeg kom hjem

Når jeg kom hjem i dag, lå det en pakke på benken, jeg hadde bestilt den selv, men uansett! Elsker å få pakke. Hvem gjør ikke det? Hehe. Jeg har hvertfall bestilt litt fra makeupmekka! Elsker å handle der, billig og bra sminke! Nesten for godt til å være sant. En side jeg andbefaler deg som ikke vil bruke for mye penger på sminke! Jeg bestilte litt leppeprodukter, har fått helt dilla på liplinere! Har prøvd lipliner før fra makeupmekka, og de holder hele dagen! De er en stor favoritt! 

Hadde egentlig tenk å bare kjøpe nr 8 siden det var den jeg hadde prøvd, men så at de hadde en sånn pakke med 5 i for kun 70 kr! Og de hadde nr 8 i den så passet jo fint, det var også nr 6, 7, 4 og 2. Gleder meg til å prøvde de mere ut!

Bestilte også disse, har aldri prøvd de før og ville prøve noe nytt! Så også ei som brukte den lilla på snappen til makeupmekka at noen prøvde den, og jeg ble helt forelsket og jeg måtte bare kjøpe den! Er lenge siden jeg så det nå, men hadde bestemt meg og nå var det jo tilbud på leppeprodukter så da måtte jeg bare ta sjansen. 

Har dere prøvd noe fra makeupmekka?

Ting jeg liker å gjøre om vinteren

Nå er det vinter, og det er noen ting jeg liker spesielt å gjøre da. Jeg er virkelig ikke en person som liker å være ute i kulden. Så da må jeg finne på andre ting! 

1. Drikke noe varmt- Det er så godt å bare sitte inne i et teppe og se på noe og drikke noe varmt! Har fått helt dilla på te i det siste, så blir mye te i nå!

2. Kino- Det er ikke  så ofte jeg går på kino, men jeg var jo det på fredag med noen venner. Og synes det er så gøy, og liker det godt når jeg er med venner da. Aldri feil å være med venner!

3. Filmkvelder med mamma- Liker godt når jeg og mamma har filmkvelder. Da tar vi å finner noe godt å drikke, popper popcorn og har chips osv. Det er så koselig! 

4. Handle på nett- Litt rar ting å like om vinteren, men om sommeren liker jeg best å gå i butikker og ha en skikkelig shopping dag, med venner eller familien!

Venner er det beste

Som jeg sa i går, slo kjæresten min opp. Jeg har egentlig klart meg ganske fint denne gangen, har hatt det mye værre. Men vil jo ha han tilbake osv, men denne gangen har jeg bestemt at jeg ikke vil gi han flere sjanser, og at jeg skal finne meg noen andre. Så får tiden vise. Så når kvelden kom, så jeg en film som skulle gå på kino i går kveld. Så da fikk jeg med meg noen venner og vi gikk på kino! Det er ikke ofte jeg er på kino, men jeg liker det så godt! Jeg lever meg så inn i filmen, og blir nesten lei meg når filmen er ferdig. hehe!

Vi så forresten Aquaman. Den filmen andbefaler jeg på det sterkeste! Den var utrolig bra, og jeg liker godt sånne filmer. Håper den kommer på netflix eller på viaplay! For den vil jeg se igjen! Men nå få jeg runda av her! Kos dere mase i kveld!

En del av livet

I dag, begynner jeg på noe som er en del av livet. Noe alle kommer til å gå igjennom. Uansett hvor hardt og sårene det er. I dag tidlig slo han jeg var sammen med opp. Vi hadde det egentlig ikke noe greit, og forholdet vårt var ikke så mye å skryte av. Han mista følelser, og jeg kan skal være ærlig å si at når jeg tenker meg om så har jeg det også. Bare at viljen min vil ikke vise at jeg har miste de, fordi det er vondt å miste noen, uansett. Jeg må bare være sterkt, og komme meg gjennom dette. Jeg kan ikke gi han flere sjanser nå, har gitt han to. Det er nok, ellers kan jeg bare ende opp med å bli mere såra. 

Nå skal jeg fokusere på bloggen og YouTube. Skolen også, men det er ikke så lenge igjen. Bare et par måneder igjen, og det er praksisuker og ferier. Jeg hadde egentlig tenk å søke på Gjøvik neste år, pga da fikk vi et bedre forhold, men det ikke noe vits nå. Så jeg kommer til å søke på Lillehammer, fordi det er det nærmeste her uansett. Vet ikke enda hva jeg skal søke på. Gå over på design eller gå videre på salg. Er litt bekymra over noen karakter som jeg har, har hatt det vannskelig nesten hele året, og er ikke alle lærene som klarer å lære bort sånn at jeg kan lære.

Jeg har jo lyst til å kunne leve av dette, men det vil ta noen år. Så det viktigste for meg er å jobbe så godt jeg kan med blogg og YouTube, men også ha en jobb til, sånn at jeg kan tjene litt penger.

Jeg håper at dere får en fin dag! Og har fine planer til helgen!

Stor forandring

Nå har vi kommet et lite stykke inn i 2019. Synes det er rart å tenke på at det er 2019 nå! Synes når det ble 2013 at det var mye, haha! Men, har sett mange legge ut bilder av seg selv før og nå og jeg synes det er så morsomt å se! Jeg tenke da å gjøre det samme. Det bildet til venstre er da fra begynnelsen av 2018, og det til høyre er begynnelsen av 2019. Hadde ikke noe bedre biler enn det, hehe. Men det får gå. Kan ikke reise tilbake til 2018 for å ta et bedre bilde akkurat!

Kan  jo si med en gang at jeg har en telefon nå med litt bedre kvalitet, hehe! men uansett, jeg synes det er stor forandring! Farget jo håret mitt, og det er virkelig ikke noe jeg angrer på! Syntes det forandret meg så mye, og passet det mye bedre! Har alltid hatt lyst på svart hår, så da gjorde jeg det bare! Hva synes dere da, har jeg forandret meg bare på et år? Og har dere forandret dere gjennom året som gikk?

Spm til Q&A

Tenkte å ha en Q&A! Det har jeg ikke hatt før, og tenkte det vil være en fin måte å bli kjent med meg! Dere kan stille spørsmål her, instgram (elisabethzslettom) der jeg har lagt ut på historien eller på snap (Makeupvlog02), men dere kan også spørre her om dere vil være anonyme! Kommer ikke til å si hvem som har spurt det uansett, men jeg vil jo se hvem som har spurt. Men det er deres valg! Spør hva du vil, jeg vil svare så godt og ærlig jeg kan!