DETTE GLEDER JEG MEG TIL

Jeg prøver hele tiden å ha noe å glede meg til, hverdagen blir mye lettere. Tiden går også fortere når man vet at snart skjer det noe man har gledet seg til.

Sørlandet- Hvert år reiser vi nedover og møter familien igjen. Er det et sted som føles hjemme er det der. Jeg trives så utrolig mye og jeg har familien min rundt meg. Gleder meg til å se de igjen og finne på mye! Vi skal også være på en hytte vi ikke har vært på før, så det blir spennende! Kanskje jeg får meg noen nye venner i år også?

Flytte hjem- Jeg trives utrolig mye her på Lillehammer og det er en fin by uten tvil, men jeg gleder meg til å komme meg hjem igjen også og se familien min der igjen. Er ikke så gøy å sitte alene på hybelen, men er bare en telefon unna heldigvis! Tenkt at neste måned så kan jeg flytte hjem igjen, det er sjukt å tenkte på!

Sommer- Jeg er et sommer menneske. Å kunne være ute i varmen, grille osv er det beste som finnes! Håper jeg kan ta noen turer til Lillehammer i sommer også. Om ca en måned så får vi sommerferie!

Jobbe mer med bloggen- Dere merket sikkert at jeg jobbet mer med bloggen når jeg hadde hjemmeskole og når skolen startet igjen så ble det ikke like mye. Det er fordi jeg blir mer stresset og utslitt. Så å få fri fra skole til sommeren så kommer jeg til å klare å jobbe med det jeg egentlig vil!

Gi dere mer inspirasjon- Som nevnt over gleder jeg meg til å jobbe mer med det jeg vil, men også gi dere inspirasjon! Jeg kommer selv til å bla igjennom sider for å få inspirasjon til sommeren, så jeg kan gi dere god inspirasjon!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg