DU ER IKKE FIN NOK

Når noen sier til deg at du ikke er fin, vet du hvorfor? Fordi du er vakker. Mange tenker at de ikke kan gjøre ting fordi de ikke er fine nok. Har du et crush, tenker du ofte “det vil ikke gå uansett fordi jeg er ikke fin nok”. Flere jenter (og gutter) får slengt i fjeset at de ikke er fine nok. Alle er perfekte på sin egen måte. Flere ser på Instagram og tenker på nesten hvert bilde “jeg kommer aldri til å bli så fin”. Men, fleste bildene på Instagram er redigerte, så det er umulig! Utsende ditt ble helt tilfeldig. Det var ingen som satt å lage en liste på hvordan du skal se ut. Folk kan prøve å tråkke ned noen så mye de vil, men den som vinner er den som blir tråkka ned. Du har ikke gjort noe galt, det har de. Du vil bli sterkere psykisk og de blir svakere selv om de tror de blir sterke av det. Den dagen det er noen som tråkker dem ned, de vil tenke på det i en lang periode og det kan ødelegge mye med livet demmes, menst du vil tenke litt over det i en liten periode så er det over.

Men husk, alle er som en blomst. Klemmer du blomsten i hånden vil den aldri bli like hel som den var før du klemte den sammen.

Her er meg, etter en lang dag. Helt sminkefri. Meg som har blitt tråkka ned år etter år for så mange grunner. Men jeg lever ennå, har en drøm jeg vil oppfylle. jeg har vært gjennom mye, men jeg er ikke alene om det og det er ikke de andre som har det vondt heller. Vi er aldri alene om noe. Jeg heier på deg, og du skal leve dette livet fordi det er ditt liv og INGEN andre bestemmer hva DU skal gjøre med DITT liv! Alt som ikke er verdt noe av livet ditt, kast det i søppelet!

Vær DEG selv, gå med det DU vil, LEV livet. DU bestemmer!

Min 17. Mai

I går var det 17. Mai. Hvem har ikke fått med seg det? hehe. Familien min har egentlig aldri gjort noe spesielt den dagen, men jeg var med Ole Marius ned til presthaugen der det bli feira. Vi var der ikke så veldig lenge. Ingen av oss er ikke så glade i mange folk, selv om jeg har blitt mye mer vandt med det. Vi kom hjem og da kom også pappa og broren min å skulle grille. VI kan vertfall være fornøyde med været! Jeg er glad i jeg ikke tok på meg bunad, for de som har det vet hvordan det er! Jeg synes selvfølgelig at bunad er kjempe fint og skulle ønske jeg hadde flere muligheter til å bruke min. Jeg har forresten arvet min etter bestemor som gjør den mer verdt for meg.
Senere på dagen måtte Ole Marius reise og da tok jeg og mamma en tur på Sentralen. Altså en isbar som er her i Lom, og isen der er så god! Hvis dere skal til Lom så anbefaler jeg dere å stikke innom der!

Etter vi hadde kost oss masse med is. Altså, ser den ikke god ut?! Men ja, vi tok en tur ned på stranda igjen. Buster elsker bare å være der og vi kan se at han koser seg! Han også blitt mye modigere å gå ut i vannet nå. Jeg er litt redd da, for at han skal bli tatt av strømmen. Men det er ikke så mye der nede. Hehe, litt redd for bebbien min. Etter han hadde svømt litt så sprang han oppå land og rullet seg i sanden og han ble en liten svarteper! Haha, men han er jo så søt! Enste han må er å ta en dusj hjemme, men han overlever det. Håper dere hadde en fin 17. Mai!

Søppelryddig på stranda

I går så var vi nede på stranden, planen var å få Buster til å få ut litt energi. Han elsker å være der nede å løpe. Noen ganger går han ut i vannet for å hente en kvist eller to. Haha, han er så søt når han kommer opp fra vannet! Men den delen han ikke liker å være nede på stranda, er at han må skylles på føttene etterpå. Men, han er flink da også. Sitter helt rolig til han er ferdig. Men, uansett. Vi fant ut at vi skulle plukke noe søppel også menst vi var der nede. Vi hadde først bare en liten pose, men det var så mye at mamma måtte kjøre hjem å hente flere! Vi tenkte jo at det ikke var så mye der siden de har allerede noen skoleklasser som har vært der å ryddet. Men det måtte ha kommet med elva. Vi fant så mye rart! Vi fant et par sko, altså? Jeg fant en fiskekrok også! Men den har slitt, som vi så på snøre. Men da slipper andre dyr å mennesker å skade seg på den!

Det er egentlig alltid godt å komme ned dit. Det er rolig og man får slappet av litt. Bare gå der, plukke søppel og leke med Buster. Liker veldig godt at det er så mange som har gjort en god innsats med å rydde søppel og redde jorden! Jeg kan se videoer å bilder av det overalt. Men, det skal mye til før alt søppelet blir bort og jeg tror aldri at det blir helt borte heller. Men man redder uansett så mange dyr!

Innkjøp!

Nå har jeg handlet litt igjen, hehe. Jeg er litt for glad i å bruke penger. Men nå begynner det å gå mot sommeren, så får lyst på noe nytt. Været har ikke vært noe bra i det siste, men håpet er der!

Okey, hvor søt er ikke dette til sammen? Skjørtet er fra Cubus og det finner dere her: https://cubus.com/no/p/skjort/calli-skjort-i-kordfloyel/7231952_F924 Jeg har skjørtet i str. 34.

Bodyen er fra Bikbok og den finner dere her: https://bikbok.com/no/p/tops/various/diana-bodysuit/7232407_F816 Den har jeg i str. S.

Hvor fin er ikke denne bøylen? Jeg synes den var så fin og synes det er fint å bruke det også. Så da måtte jeg bare ha den. Den er på tilbud også nå! Her finner dere den: https://bikbok.com/no/p/accessories/harprodukter/classic-hairband/7235049_F319


Så var det 5 produkter for 150kr + frakt. Altså, det er jeg et kjempe bra tilbud! Er veldig glad i makeupmekka for å si det sånn.

Pandamaske: https://www.makeupmekka.no/makeup-pre-party—moisture-boost-vegan-sheet-mask.html
Lip balm: https://www.makeupmekka.no/premium-organic-lip-balm-spf15-raspberry.html
LIQUID LIPSTICK: https://www.makeupmekka.no/soft-velvet-liquid-lipstick—random.html
Powder puff: https://www.makeupmekka.no/powder-puff.html
Hello pretty powder: https://www.makeupmekka.no/hello-pretty-powder-foundation.html

Jeg var jo på Sørlandet i helga som dere vet, og da var vi innom Lyngdal. Der har de rusta, og jeg måtte bare inn der å se litt. Og der fant jeg disse søte glassene! Angrer på at jeg ikke kjøpte de andre 2. Det var 4 forskjellige glass til sammen, men det får gå.

Det var mine siste innkjøp! Jeg er vertfall fornøyd med det jeg har kjøpt!

Har dere kjøpt noe dere er fornøyd med i det siste?

En ting som hjelper meg mye

Jeg har en veldig tøff tid nå for tiden. Jeg har ikke fått langt ut noe som helst. Jeg er veldig nedenfor pga skole. Jeg skal være helt ærlig med dere, den skolen jeg går på er et helvete. Jeg kan begrunne det mer til sommeren. Men uansett, jeg har prøvd så godt jeg kan med å ikke falle helt ned. Noe som er veldig vanskelig. Når man er et sted man ikke føler seg velkommen i det hele tatt. Det har skjedd mye på denne tiden, og jeg føler at det skal bli godt med ferie og komme på en ny skole. Om det blir like jævlig der, sier jeg byebye og tar friår. Jeg må tenkte på det psykiske også. Men heldigvis har jeg noe som hjelper meg så utrolig mye!

Som dere vet ble jeg sammen med Ole Marius den 17. Mars. Det er noe av det beste som har skjedd meg. Jeg har blitt så mye gladere bare pga det. Jeg er aldri alene, og har noen som forstår meg 100% uansett hva. Altså, jeg visste ikke at man kunne ha det så bra i et forhold som vi har. Kan være litt diskusjoner litt her og der, men det er bare en liten smule fra hva jeg har vært borti før.

Jeg har lyst til å fortelle en liten fun fact om oss. Vi har hatt idrettsdag sammen siden 5. klasse! Haha, helt sjukt å tenke på. For Lom og Skjåk har idrettsdag sammen fra 5. klasse. Så kom vi inn på samme linje på videregående. Jeg var jo sammen med noen andre når vi begynte der (la ut når det ble slutt), så tenkte ikke så mye over det. Men vi ble mer kjent litt før jul. Og det gikk ikke lenge før vi ble bestevenner, og så endte det med at vi ble sammen. Har funnet ut at det er så viktig å kunne være bestevenn med den man er sammen med. Forholdet blir så mye bedre!

Disse bildene ble tatt av mamma på konfirmasjonen til Dina (søskenbarnet mitt) på Sørlandet. Betyr så mye for meg at han ville være med dit. Er ikke bare bare å kjøre i 11 timer i bil en vei! Jeg kan si høyt at jeg er så utrolig stolt av å ha han i livet mitt <3