En dag igjen!

Jeg har ikke fått bloggen noe på en god stund. Det har vært jul og så flink som jeg er så klarte jeg å glemme laderen til pc’en min. Fant ut at jeg kan blogge fra telefonen også! Så det er det jeg gjør nå. Ikke prøvd det før.

Jeg har uansett hatt en kjempe fin jul! Har vært så koselig å vært med familien min fra Sørlandet også. Skal filme en video av hva jeg fikk til jul snart! Men får ikke lagt den ut før jeg har kommet meg på hybelen, pga laderen til pc’en.

Jeg gikk all in med rød i år! Til og med sokkene var røde, hehe. Rød skriker jul, og hjemme hos mamma har vi mye rød pynt så jeg matchet hele huset, hehe!

Håper dere har hatt en kjempe fin jul og får en bra kveld i morgen. Tenk at det bare er en dag igjen av 2019! Kommer ikke til å bli vant med å skrive 2020 med det første!

 

 

 

Helt dilla!

Jeg har en personlig almanakk, og jeg kan lett si at jeg elsker den! Jeg kjøpte den for å ha nå i dette skole året, men jeg vurderer nesten å ha en til for å skrive litt og planlegge hverdagen, men vi får se. Det har jo kommet mye annet man kan ha inni boken sin nå også, så har så lyst på en! Får se om jeg kjøper en etter jul for 2020 siden nå har jeg bare halve 2020 i den boken jeg har nå. Når jeg designet den så tok jeg med suduko. jeg lærte meg det når jeg var yngre, og nå synes jeg det er så gøy!

Her kan dere se at jeg har løst noen og driver på med en. Det jeg liker så godt med disse er at det er easy, medium og hard. Så man kan bestemme hvor vanskelig man vil ha det. Jeg tar en side av gangen. Kan også se at jeg ikke har den fineste skriften, meeen sånn er det. Jeg har også mye annet i denne boken, som f.eks tegning. Jeg synes det er så utrolig avslappende å sitte å tegne noen ganger, og jeg som ikke er så flink til det er det fint å ha noe man bare kan fargelegge!

Håper dere får en fin dag! Etter skolen skal jeg hjem å pakke til jeg skal hjem i helga, som jeg gleder meg!

 

Julestemning og en liten lære penge

Tenk at det allerede er 8 Desember og andre advent! Det er igjen 2 uker på skolen til det er juleferie, helt sjukt å tenke på! Dessverre skal jeg hjem den 19 isteden for den 20. Jeg skal til legen med en arm som har gjort vondt siden sommern, begynner å bli lei av det nå. Kan vel ikke være normalt at det skal gjøre vondt i flere måneder?

Uansett, vi har pyntet litt til jul på hybelen fordi jeg orker ikke tanken på å komme hjem etter skolen til en kjedelig hybel uten julepynt. Skulle ønske vi hadde plass til mye mer, men sånn er det. Jeg er ikke helt ferdig siden vi skal prøve å finne noen løsninger inne her på hybelen siden det er veldig trangt. Men man kan ikke forvente en stor leilighet når det kalles hybel, hehe.

Skal si en liten ting som var litt skuffene men også min egen skyld. Den kalenderen dere ser på bildet kjøpte jeg på søstrene grene. Mitt første tanke var jo at det var noe inni den fra før. 1. Desember kom og jeg åpnet luke nr 1 og det var ingenting i den. Så jeg bestemme meg for å åpne hele greie og alle lukene var tomme. Jeg ble så utrolig skuffet. Kom på igjen at den var i en DIY avdelig, men jeg har aldri sett en sånn kalender man kan lage selv. Så det var min lære penge! Den er uansett fin til pynt, og den gir meg julestemning så den får stå der så lenge, hehe!

Snakk om julestemning så har skolen pyntet et STORT juletre på skolen, så det første vi ser når vi kommer inn der det. Altså, hvor koselig er ikke det?

Det er tilogmed gaver under treet! Tror ikke det så mye i dem, men likevel frister det å åpne de. Jeg er litt for glad i gaver, men jeg synes igjen at når man gir en gave til en person så viser at man er glad i noen også og det er derfor jeg liker gaver så godt! Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem neste helg, og helga etter der. Ha en fin dag!

Mye som skjer

Tenk at det er 3. Desember i dag. Synes at bursdagen min var i går. I dag hadde jeg en engelsk presentasjon, får håpe at det gikk greit. I morgen har vi en norsk presentasjon, heldigvis så kan vi snakk om det vi vil, så den blir ikke vanskelig. Fredag har vi matte prøve å… det skjer mye denne uka, håper det ikke blir så mye neste uke.

Kjenner mer og mer på hjemmelegnselen, men skal prøve å få kommet meg hjem i helga. Vis ikke, så neste helg der igjen. Da må jeg også siden vi har solgt kakebokser på skolen og de må jeg få levert ut til de som har kjøpt! Jeg er glad at jeg fikk solgt så mange jeg har gjort fordi de pengene går til et juleball! Det pleier vist ikke at vgs har skoleball, noe jeg synes er utrolig trist. Vi hadde det på ungdomskolen og jeg kjenner at jeg savner det utrolig mye. Man får vært sosial med andre og kanskje man begynner å kjenne noen noen nye, her på denne skolen kjenner vi ikke alle så får jo bare håpe! Nå skal jeg sette meg å se på netflix og drikke en god varm solbærtoddy kopp. God kveld!