Mitt mål neste år

Nå er siste dagen i året kommet, og jeg gleder meg til å finne ut hva som jeg har i vente. Har så mange planer for dette året! Og dere vil se hva det er når den tiden har kommer. Jeg skal jobbe hardt og få livet mitt mere på plass.

Har ikke så mange nyttårsforsetter, men målet er egentlig bare å få det bedre. Og det må jeg jobbe for. Har en tøff tid framfor meg. Gleder meg til sommerferien når jeg kan være med familien min i sør og få mere tid og sjanser til å møte kjæresten min. Siden vi har avstandsforhold, men det er bare noen måneder til så har vi ikke det lenger. Siden jeg skal flytte nærmere pga skole. Så det gleder jeg meg så til! Og vet at det vil hjelpe meg mye med å føle meg bedre og ha det bedre. Siden han er virkelig noen jeg kan være meg selv med og som støtter meg 100% uansett hva det er.

Håper alle får en fin kveld uansett hvor du er! Godt nyttår ❤

Til deg som sliter psykisk

Jeg vet det er mange der ute som sliter psykisk. Det kan være pga ting som har skjedd før og ting som skjer nå. Det kan være så mange grunner til det. Selv har jeg slitt i flere år. Og jeg vil fortelle hva jeg gjør for å minske det. Jeg vil aldri klare å få det helt bort. Fordi fortiden er der uansett og det går ikke an å endre på det, men man kan endre på fremtiden. 

Det jeg gjør, jeg skriver i en bok når jeg føler for det. Da skriver jeg hva jeg føler. Hvorfor jeg føler det. Det er ikke alltid jeg skriver ned. Men når jeg gjør er det så godt å fått det ut en plass. Boken er venn som holder på alle hemmeligheter. Det kan hende det ikke er alle som har venner å fortelle ting til eller ikke går eller bare ikke vil gå til psykolog. Jeg har selv gjort det, men for meg hjelper det ikke. Det er fordi det ikke hjelper meg å snakke med noen jeg ikke kjenner, og føler bare at de bryr seg fordi det er jobben demmes. Jeg liker å prate med venner og familie, fordi om jeg prater med de er det fordi de faktisk bryr seg og prater med deg fordi de vil hjelpe. 

Om sommeren er jeg mye ute å går. Har musikk i ørene og bare ser verden som den er. Prøver å finne litt ro. Det er så avslappene å bare gå ute og ha musikk i ørene. Jeg pleier å ha med meg hunden og. Alltid koselig å ha selskap av han og fordi jeg føler meg tryggere. Noen ganger løper jeg også, elsker å kjenne vinden i fjeset. Og etter jeg har løpt, tar jeg en dusj og er stolt av meg selv. 

En ting jeg har begynt med nå, er å finne mål jeg vil oppfylle. Mål kommer ikke av seg selv, det er noe man må jobbe for. Jeg har flere drømmer og mål som jeg skal oppfylle. Og jeg skal gjøre alt jeg kan for å kunne oppfylle det, uansett hvor lang tid det vil ta. Og den dagen den drømmen blir oppfylt, vil jeg bli så glad å få den mestring følelsen. 

Men jeg vil si en ting til, du er perfekt på din måte! Ikke la andre dra deg ned, men om de gjør det. Så kom lenger opp enn det du var sist. Vis dem at du er mye sterkere enn det de tror. Finn ditt indre sinn og vis dem hvem du er. 

 

2019

Nå er det snart et nytt år, og skal jeg være ærlig har ikke dette året vært det beste. Så jeg skal prøve å gjøre 2019 så bra jeg kan. Jeg har allerede planer som jeg gleder meg til å gjøre. Neste år vil det også bli lettere for meg og kjæresten min siden jeg flytter nærmere, og det skal bli så godt! Jeg skal søke på jobber, og tjene litt penger. Har en jobb nå, men har ikke fått jobbet de to siste månedene så tror jeg bare skal søke på en ny. Vet ikke hvorfor jeg ikke har fått jobbet siden de spør meg om jeg kan. 

Neste år tenker jeg at blogg og youtube er det meste jeg skal drive med og jobbe med. Jeg har jo et mål, så jeg må jobbe for å få til det målet. Kommer til å lage lister om ideer om blogginnlegg og videoer. 

Jeg gleder meg hvertfall til neste år! For føler at dette året vil gå bra for meg. Har store planer og de skal jeg gjøre. Håper dere har hatt en bra år, og vil få et bra år til!

Sånn pyntet jeg rommet mitt til jul!

Nå har vi kommet et stykke inn i juletiden, og dessverre er den snart over. Jeg har hatt det kjempe koselig med familien min, og det var en vellykka jul. Tenkte å vise dere hvordan jeg pynta rommet mitt til jul! Meste av pynten har jeg kjøpt i år, siden jeg nesten ikke hadde noe. Så der fløy bursdagspengene mine med en gang, hehe! 

Hvor søt er ikke den kulen?! Kjøpte den på Europris, måtte bare ha den når jeg så den! Den er så fin!

Dette er oppå kommoden jeg har med sminkebordet, Er så koselig å ha det rett med meg når jeg sminker meg!

 

Samme med dette reinsdyret! Kjøpte den på Europris, kjempe søt!

Elsker å ha et egent juletre på rommet! De pakkene er egentlig bare tomme esker, som jeg pakket inn. Det ble jo så fint! Og reinsdyret da!

Har dette på nattbordet, så koselig! Mye av det har lys i seg så da blir det jo fint når jeg slår på det!

Det meste av julepyntet er kjøpt på Europris og Nille, og noe hadde jeg fra før av. Sikkert mye salg nå, om noen så noe de kunne ha tenkt seg å hatt! Kos dere resten av kvelden!

                                                                                          

Ny video!

Nå har jeg lagt ut en video av mine julegaver! Og vet at begge videoene jeg har lagt ut nå er hva jeg har fått, men det er tilfeldig, rett og slett. Forklarer det litt mere i videoen. Men jeg liker hvertfall å se på sånne videoer, så da lagde jeg en selv. Og det var så gøy! Ser så frem til å filme mere i fremtiden. Håper dere har hatt en fin julekveld og koser dere i ferien! 

Youtube kanalen heter: Elisabeth Zahl Slettom

Sliter litt med å få lagt til en link som man bare kan trykke på for å komme til videoen, men skal prøve å fikse det!

Julaften 2018

Hei igjen! Har ikke fått blogget noe, siden jeg har hatt besøk og ville ta mest mulig tid med han, men jeg håper dere har hatt en fin julkveld! Det har jeg hatt hvertfall. Fikk så mye fint! Og maten var kjempegod. Så nå er det bare å vente et år til, hehe. Året går jo så fort, synes vi har bare kommet litt inn i 2018, men nå er det snart slutt. Jeg skal hvertfall bruke tiden min nå å filme en video av hva jeg fikk! Vet det blir mye av tingene jeghar fått, og det er ikke noe skryting. Rett og slett at der er tilfeldig at jeg beste meg for å begynne med dette nå på denne tiden av året. Nå har jeg 3 videoforslag som jeg skal prøve å gjøre ferdig til slutten av Januar. Da har jeg god tid! Selvfølgelig flere videoer, men vet ikke om hva enda. Men det vil ikke ta så lang tid til jeg vet. 

Hvor søt er ikke Buster her? Lille bamsen min!Som jeg sa i et annet innlegg der jeg skriver 10 fakta om Buster, var det ene at han elsker pakker. Så han koste seg i går når han fikk pakke! Han var så søt og følgte spent med når vi åpna pakka. Så jeg og Buster er glade i pakker, hehe! Dere får alle kose dere resten av julen, og nå kommer jo snart et nytt år! 

Julelgave tips!

Nå er det ikke mange dager igjen til jul, og kanskje det er noen som ikke har kjøpt gave enda, så da skal jeg komme med noen tips! 

1. En søt ting å gi er en kopp, kanskje en med søt skrift. Et par kosesokker og sjokolade eller godteri. Enkel men, en søt gave! Ikke så dyr heller. 

2. Vet du om noen som liker å se på filmer? Søt rundt på nettet og prøv å finn en god film som hadde passet dem!

3. Ingenting er som å gi bort ting man har laget selv. Er du flink til å male, hvorfor ikke bare lage et fint maleri? Eller noe annet du er flink på!

.4. Kjenner du noen som liker sminke, og spessielt øyeskygge? Da vil jeg anbefale øyeskygger fra NYX! Det er ikke det dyreste, og de er kjempe gode! Samme med makeupmekka! Der har de tilbud nå, og da er det bare å kjøpe inn gavver til venner! (ikke skadelig å kjøpte til seg selv heller!)

5. How we dew palletet! (fra makeupmekka) Selv elsker jeg det, og kjøper man det nå får man med mist sprayen også! Kjempe fin gave til en venninne!

6. Bak noen småkaker og legg det oppi en søt boks. Kanskje skrive en søt lapp også? Hvem liker ikke julekaker? Hehe!

7. Hvis du er veldig usikker på hva du skal gi til en person, så skader det aldri å gi en god parfyme. Nå er det jo så mange fine gavesett med det!

8. Gi en god og varm genser. Nå er det kaldt ute, og da passer det perfekt med en varm genser!

Det var mine gavetips! Også kjøp ting du vet du hadde blitt glad for selv, det kan være et lurt triks! 

 

 

Dagen i dag

Klokka er allerde snart 16, tiden går så fort! I dag har jeg fått rydde litt og vært med pappa å kjøpt gave til mamma, vi fant ikke alt vi ville, men det fikser vi. Tar ikke så lang tid, selv om det bare er 9 dager igjen til jul. Resten av dagen skal jeg bruke på å rydde mere, pakke inn de gavene jeg kan pakke inn og filme en video. Skal også planlegge litt framtid. Hvilken videoer jeg kan lage, og blogginnlegg. Jeg kommer til å lage en video om at jeg flytter til neste år. Fordi jeg skal gå på skole, som er nesten 3 timer unna fra Lom. Og det vil dere bli med på! Da skal jeg og Olea jobbe sammen med Youtube og bo sammen der.

Men nok om framtiden! Nå må jeg få satt meg selv i gang å rydde og en video lager seg ikke seg selv, hehe. Så kos dere resten av kvelden, og ha en forsatt god helg!

Helgens planer!

Tenker at jeg skal prøve å gjøre så mye som mulig i denne helgen, å få gjort med nesten ferdig til jul. Mangler noe for å gjøre julegavene ferdige, men tror jeg vet hva jeg skal kjøpe! Men det kan jeg ikke si her, for de som skal ha de må jo ikke vite hva det er, hehe. Gleder meg så til jul, tenk at det allerede er den 14 Desember i dag! Bare 10 dager igjen til julaften, tiden går så fort!

(Haha Olea!)

I morgen skal jeg rydde og vaske på, for det trenges! Skal også være med pappa å finne gave til mamma og broren min. Og da må ikke jeg kjøpe mere julepynt! Brukte nesten opp alle bursdags pengene jeg fikk på julepynt, haha! Da har jeg til neste år også da, så det er jo positivt. Også skal jeg filme en video! Og det ser jeg så fram til, var så gøy! Men hva den skal handle om, finner dere ut på Onsdag når jeg legger den ut!

Søndag håper jeg at jeg kunne ha klart å få pakket inn resten av gavene og laget julekaker med mamma, det er så koselig og får så julestemning av det! Og da er det ikke så lenge igjen til julaften! 

Nå må jeg runde av her, ha en god fredag, og håper dere får en fin helg!    

Olea har forresten en blogg som dere kan sjekke  ut. Den får dere i humør med en gang! 

http://weif.blogg.no/1543573364_the_power_of_sopp.html

Her kan dere følge meg!

Hvis dere har lyst til å bli mere kjent med meg, så kan dere følge meg flere steder enn bare her! Så kan jeg legge ut masse der om dagen min. Følger mange blogger og youtubere på snap, instagram osv, og synes jeg blir mere kjent med dem. Synes det er så koselig når jeg får meldinger av dere! Og til nå har jeg svart og hatt en liten samtale med de som følger meg, og blir så glad! 

 

Dette er brukeren jeg egentlig bruker minst, men tenker at jeg skal legge her når jeg har lagt ut nytt blogginnleg. Og bruke den brukeren mest til bloggen, youtube osv.

Dette er min vanlige bruker, den bruker jeg mest. Legge ikke ut så ofte, men prøver å legge ut litt av og til. 

samme som instagram brukren, så har jeg en vlogg der jeg snakker om sminke. Er ikke så aktiv der ennå, men kommer til å bruke den mere fram i tiden. Og denne brukeren vil jeg også ha med bloggen. Kommer kanskje til å legge ut på den vanlige snappen min (den som er under) når det kommer et nytt innlegg på bloggen og på youtube!

Her er da min vanlige snap, som jeg bruker mest. 

Også har jeg TikTok da, hehe. Der prøver jeg å være mest aktiv som mulig. Til nå så har jeg mest følgere der. Synes det er ganske gøy da! 

Det var mine sosiale medier, som dere kan følge. Kos dere videre i dag!