Uken som gikk!

Akkurat nå: Sitter på skolen og venter på at det skal bli min og Ayla sin tur til å ha fag samtale. Også planlegger vi å ta bilder og sånn etterpå!

Ukens positive: Fikk min første spons med gratis klær! Så gøy

Ukens negative: breakdown for første gang på leeenge.

Ukens favoritt bilde: Herregud finnes ikke noe søtere! <3

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Mål for uken som kommer: Trene og begynne insta på “nytt”.

Forje uke var ikke helt min uke for å si det sånn, jeg hadde dårlig humør nesten hele uken og alt gikk liksom galt. Denne uken derimot kommer til å bli bedre, også får vi vinterferie fredag! Gleder meg masse til å reise hjem, og være hjemme en stund og ikke bare en hel dag.. blir egentlig litt stress menmen.

Ikke så gode dager, men gledes til sommer

Jeg har ikke vært aktiv her i det siste, rett og slett fordi jeg måtte ha tid for meg selv: noe som er helt greit!

Humøret er ikke helt på topp for tiden, og det er lenge siden jeg har hatt det sånn og dermed bare gjør det vanskeligere for meg. Men i går reiste jeg hjem igjen hehe, 3 helga jeg er hjemme på rad og neste uke får vi vinterferie! Tiden går fort <3 Så  nå skal jeg bare kose meg hjemme med mamma og Buster. Planlegge litt til neste uke, for neste uke vil jeg få gjort ting. Denne uken her har jeg trent veldig lite.. så neste uke skal jeg være på trening fra mandag-torsdag. I morgen reiser jeg også litt tidlig.. så kanskje jeg rekker å trene litt da også? Hadde egentlig vært godt.

I tankene mine tenker jeg utrolig mye, men ting jeg tenker på mest er at jeg gleder meg så til sommeren! Helst å reise ned til sørlandet, for det finnes ikke finere sted! Pluss der har jeg familien min, så det blir liksom som å reise “hjem”. Men den dagen kommer den også, nå er det bare å vente til snøen blir borte, og det tror jeg ikke er lenge til! Spådd varme hver dag framover, og neste måned er jo Mars som er vårmåned! herregud, plutselig er sommeren her! Gleder meg!

Sånn lager jeg kylling salat! (Enkel)

Kylling salat er ganske godt! Og jeg har en enkel en som er lett å lage, men er kjempe god!

Det jeg bruker er:

 • Pasta
 • Kylling (ferdig)
 • Salat
 • Tomat
 • Agurk
 • Thousand Island dressing

Jeg har ikke noe bestemt mengde jeg lager i per porsjon, så er så enkel som å koke pasta og kutte opp så mye du vil ha.

Jeg lager også 4-5 porsjoner så jeg lett bare kan finne fram når jeg vil spise! Kjempe enkelt!

Også tar jeg på dressing, når jeg skal spise! Godt!

 

 

 

Ukas mathandel!

Nå var det en ny uke igjen, og selvfølgelig må man ha mat! Denne gangen ble det 400kr for mat og diverse.. men da bruker jeg heller bare 100kr på annet, noe jeg egentlig skjelden gjør. Handlet også noe som kommer til å bare mist 2 uker.

Dopapir og poser er jo noe man går til slutt tom for, men noe man virkelig trenger. Heldigvis varer en pakke lenge!

Må få i meg fisk på en måte… hehe.


Har fått helt dilla på kylling salat! Så da handlet jeg unn det jeg mangler. Tenker å vise dere hvordan jeg lager den i morgen!

 


Steke smør er jo noe man trenger, men ikke kjøper så ofte fordi det er drøy i bruk. Men nå var min tom, så trengte det en ny en!Etter jeg flyttet for meg selv, er jeg enda sjokka over hvor dyr osten er! 60kr for den lille her.. menmen. Ost er jo er must og noe man måå ha.

Gikk litt over budsjettet, men har også handlet inn ting som kommer til å vare lenge! Og som sjelden må fylle på.

 

 

Dagens outfit, Rosa!

God morgen! Hvordan har helga deres vært? Nå er det en ny uke, noe jeg vet kan være tøft for andre, men tenk også på at du er en uke nærmere ferie!

Både buksa og genseren er fra gina! Buksa er en slengbukse i bomull <3 Veldig digg og bruke når det er kaldt ute, og man ikke orker jeans.

Selv offentlige personer har følelser

Er det en ting jeg er lei, så er det å se meg og andre offentlige personer blir rakket ned på fordi vi gjør noe “feil”..

Det føles nesten ut som at andre personer ikke tror vi som er offentlige ikke har følelser, og ikke tar inn noe hat? Like wtf. Ja, vi må tåle litt kritikk, men noen ganger går man lei og det går inn til slutt i en periode. Jeg selv blir ofte rakken ned på skrive feil, nesten hver gang jeg legger ut Yolo.. og hvis jeg blir lei av det, da får jeg høre “du har valgt å være offentlig, så du må tåle litt”.. da tenker jeg egentlig hvor mye kritikk skal jeg liksom tåle? Om jeg ikke skulle tatt inn all ned haten og kritikk, burde jeg på en eller annen måte fjernet følelsene som en vampyr i the vampire diaries.. så skjønner dere?

Jeg ser andre offentlige personer som jeg følger, blir rakken ned på fordi de gjør noe “feil” når de ikke gjør noe i det hele tatt? Noen blir aldri fornøyd! Det er så utrolig mange som tror de vet mer om en enn den personene selv. Jeg selv har møtt på sånne, asså… nei bare nei. ikke gidd det en gang.

Når en offentlig person tenker nok er nok og vil si ifra, så får den personen bare enda mer kritikk for å snakke om noe så viktig? Hvorfor skal vi som snakker om mobbing bli så sett ned på? Vet dere hva det krever å bare klare å snakke om det og si ifra?! Mobbing er noe som skjer, men det er noe som ødelegger så utrolig mye. Jeg som er et mobbeoffer selv, vet hva mobbing er og de som sier jeg ikke blir mobba.. gå å legg deg tilbake under steinen. For å gi et eksempel: jeg kan også få sånn “skal bare si ifra, men du snakker en vanskelig dialekt”.. like u for real? Jeg har snakket sånn i 18 år, og fått høre det gjennom hele livet, noe jeg har sagt ifra flere ganger at jeg gjør. Man blir lei av sånne kommentarer…

Nei, det jeg vil oppnå med dette innlegget er at vi som er offentlige faktisk har følelser! Vi kan bli såra av hva folk skriver i kommentarfelter eller sender på meldinger. Jeg vet at de fleste av offentlige personer er så utrolig sterke psykisk, og det sier litt når de blir knekt hvor mye hat som blir sendt inn! Vi har følelser som alle andre. Jeg vet det skjer med mange, og at de må rett og slett ta en pause fra hva de elsker: blogge og drive med sosiale medier pga andre mennesker som bare skal være slemme. Og da blir de bare sett på som svake og sårbare.. Skal det virkelig være sånn? Vi som er offentlige blir sett ned på bare fordi vi liker å drive med sosiale medier. Fordi folk tror vi gjør det bare for oppmerksomhet. Villet vi bare hatt oppmerksomhet, ville ikke flere personer som driver med ha drevet med det i flere år! Hvem vil drive med noe de egentlig ikke liker?

Hver så snill.. tenk litt før du skriver… tipser faktisk om å lese dette

Dette motiverer meg til å trene!

Som dere vet, har jeg begynt å trent. Har vel gjort det snart i en måned? Vet det er mange som også vil begynne å trene, men sliter med å finne motivasjon. Så her er det som motiverer meg!

 • Det hjelper psykisk: Selvtilliten blir så mye bedre, og du blir mer selvsikker!
 • Når du får resultater: Følelsen når du klarer å løfte tyngre eller løpe lengre… herlig følelse! Og det er det som får deg til å føle deg mer selvsikker og selvtilliten øker!
 • Det er lette å sovne: Når kroppen får kjørt seg om dagen, er den helt utslitt og du sover fort, og du sover godt!
 • Mål: Sett noen mål du vil oppnå, og bygg på fra der!
 • Hverdag: jeg selv har merket at jeg får mer energi av å trene (også fordi jeg spiser sundt) og det er så godt! Før holdt jeg på å sone hver gang etter jeg hadde vært på skolen og var slapp resten av dagen.. det er jeg ikke nå lenger!

Jeg har kanskje ikke trent så lange, men jeg har allerde fått resulater. Ikke som er så veldig synlige, men de er likevel fysiske. Jeg har klart å løftet tyngre, og løpe lengre!