Hvordan jeg gjør eyeliner!

Jeg har fått masse skryt av eyelineren min og spørsmål hvordan jeg klarer å lage den. Jeg er har vært avhengig av å bruke eyeliner siden 8 klasse. Så jeg har gjort det i 5 år, tiden flyr! Jeg skal også si at jeg har gjort mange forskjellige eyelinere gjennom tiden, noen har vært mega store og noen helt skeive, haha! Men man må trene på det for å bli god til det. Jeg tenkte å vise dere hvordan jeg lager den!

Et lite ekstra tips: Å bruke falske vipper med eyeliner gjør alt mye bedre! Jeg føler selv at vippene nesten forsvinner i eyelineren, og jeg har ikke korte ekte vipper heller. Men det er selvfølgelig hver sin smak!

Jeg anbefaler også å gjøre øyene før resten av sminken. Dette har jeg gjort hele tiden. Er du uheldig å har en dårlig eyeliner dag så kommer du til å måtte ta av resten å sminka også når du egentlig bare trengte å ta bort eyelineren.

Dette er min favoritt eyeliner, den koster rundt 100 kroner og holder lenge! Jeg har hatt kraftige stunder der tårene har bare fosset ut, men den har vært like fin så det sier hvor mye den tåler! Jeg måtte ha kjøpt en ny nå etter et år med å bruke den! Den finnes i denne modellen, men også en slaga pensel, men jeg liker å bruke den som er som en tusj.

Første steg- Det jeg begynner med å ta en strek fra øye og ut. Denne streken er den nederste delen av eyelineren. Jeg synes den hjelper med å finne den øverste linjen også.

 

Andre steg- Da tar jeg en strek fra kanten på den nederste linjen og inn mot øyet. Ofte stopper jeg på “halvveien” og så tar jeg en strek fra øyekroken til midten der den streken møtes.

 

Tredje steg- Så fyller jeg den inn! Ser jeg at den kanskje ikke ble så fin jeg ville så retter jeg på den litt etter litt.

 

Fjerde steg- Så tar jeg på maskara og falske vipper så er jeg klar for dagen!

Håper dette kunne hjelpe noen som kanskje sliter litt med eyeliner, men husk at det kan ta tid!

 

Uken som gikk

Ukens tanke- Den tanken vil jeg ikke dele, siden den er så tung og privat.

Ukens positive- At jeg klarte å komme meg inn på snapkontoen min makeupvlog02, jeg ble så glad at man kunne se det helt til månen, haha.

Ukens favoritt plagg- Denne genseren! Kjøpte den på tilbud på Hm for en stund siden. Den er så utrolig god og varm!

Ukens tips- Ha respekt for andre med tankte på korona. Hold avstand og ta hensyn, man vet aldri hva som kan skje.

Ukens irritasjon- Det hadde jeg faktisk ikke! Uka som var gikk så lett som den kunne bli, utenom de tankene som har plaget meg veldig.

Mål for uken som kommer- Jobbe masse med blogg og youtube!

Ukens favoritt bilde- Jeg ville gjøre tiktok trenden med å ta med et speil ut og ta bilder, og det synes Buster virket interessant og skjønte ingenting når han så seg selv. Se så søt!

Mine favoritt hudpleie produkter!

Jeg har lenge drevet med hudpleie og jeg skal vise dere noen av mine! Nå i det siste har jeg forelsket meg i produkter som ikke koster alt for mye, da jeg har bodd/bor på hybel. Jeg kommer uansett til å bruke de her når jeg flytter hjem igjen, fordi de er så gode!

Fuktighetskrem- Jeg har prøvd mange, men jeg går alltid tilbake til denne. Den koster under 100 kroner og man får også kjøpt de på vanlig matbutikker. Den gir masse fukt, lett å smøre ut og den har aloe vera i seg! Det kan hjelpe på å dempe rødheten i ansiktet, noe jeg sliter med og denne hjelper! Jeg bruker denne nå bare på morgen siden jeg har en natt krem, men når den er tom kommer jeg til å bruke denne morgen og kveld.

Serum- Jeg tror mange har hørt om denne, og jeg skal si at man skal tro på de ryktene! Denne har hjulpet meg mye med kviser! Denne tar jeg på etter å ha renset og vasket ansiktet og før fuktighetskrem. Når jeg har tatt den på pleier jeg å vente litt, også ta på fuktighetskrem for at den skal rekke å “synke” ned i huden. Jeg bruker denne både morgen og kveld! Man blir ikke klissete!

Ansiktmaske- Denne er jeg så glad for at jeg kjøpte og testet, og skal si at den virker! Det er kjempe lurt å huske at man bare skal bruke den max 10 min max 2 ganger i uken! Jeg har skrevet mer om denne HER: https://elisabethzs.blogg.no/resultat-etter-en-maned.html

Ansiktmaske- Denne kan jeg ikke leve uten! Jeg bruker den ca 1 gang i uken og den holder seg lenge. Den rensker huden og gir glød! Det jeg gjør når jeg bruker denne er å ta den på i hele ansiktet og så sitte med den til den er helt tørr. Når jeg skal ta den av må jeg bruke en klut siden den er veldig tykk og kan være litt vanskelig å ta av, men det er virkelig verdt det siden huden føles helt fantastisk ut etterpå! Denne får dere bare kjøpt på Lyko forresten!

 

 

Kommer skolen til åpne igjen?

Nå har jeg hatt hjemme skole en stund og det går ofte i tankene mine om skolen skal starte igjen…Jeg vet at Erna har sakt at det et mål om at alle elever skal komme på skolen igjen før påske. Det er igjen 8 uker av skolen til vi får sommerferie og skal jeg være ærlig så kommer de ukene til å gå kjempe fort. Jeg tror at hvis de ser at flere blir smittet etter de har åpnet de skolene som skal åpnes nå, så kommer de til å stenge igjen.

Barnehagen, barneskolen (1 til 4 klasse), vg2 og vg3 skal åpne igjen, men hva skjer med ungdomskole elver og vg1 elever? Skal vi ha hjemme skolen eller vil vi komme på skolen igjen før skolen? Jeg vet ikke helt hva jeg håper på egentlig. Jeg liker å være på skolen, men jeg kjenner også det at jeg blir ikke like stresset og at jeg klarer å slappe av mer. Så min psykiske helse har blitt bedre av å være hjemme og ikke reise på skolen. Men jeg savner også skolen, fordi jeg savner å være sosial med venner og klassen. Jeg føler jeg ikke helt får frem til det jeg egentlig kan når jeg nesten må gjøre det samme hver uke. Vi får ikke akkurat sydd mye nå.

Men er det sånn at skolen ikke åpner igjen før sommeren så er det ikke det verste. Det kan faktisk redde liv, og ingenting er bedre enn det. Tror både meg og deg må bare se hva som kommer til å skje. Jeg håper også at denne perioden er snart over, fordi de fleste savner det vanlige livet. Hva tror dere og hva håper dere på?

Er dette mobbing?

Fredags kveld la jeg ut en video om angående mobbingen jeg har fått på nett. Jeg sier også at jeg har blitt utsatt for mobbing på barneskolen og på videregående i fjor.

Når jeg har sagt at jeg har blitt mobbet, så blir jeg angripet med en gang. Folk har sagt til meg at jeg ikke har det, men hvordan kan de vite det? De er ikke meg. Nå skal jeg forklare hva mobbing er. Når en person gjør noe uhyggelig mot en annen flere gange over en peroide er mobbing. Når man blir utestengt fra felleskapet, med viten og vilje så kalles det mobbing. Jeg tror nesten at man må bli mobbet selv for å faktisk vite hva det er. Jeg blir rett og slett sint når folk kødder at noen har mobbet en eller at man mobber noen, mobbing er en alvorlig sak! Jeg ble aldri utsett for grov fysisk mobbing, men jeg ble utsatt for psykisk mobbing som er like ille.

Ikke mange vet hvordan det er å bli mobbet, men dessverre så er det for mange for det. En dag i dag sliter jeg, og skal forklare dere hva konsekvenser mobbing skaper og hvilke konsekvenser jeg måtte ha taklet i livet mitt og hva jeg må takle helt til siste dag.

Jeg hater meg selv, jeg hater hvem jeg er og jeg hater hvordan jeg ser ut. Det er så utrolig vanskelig å kunne snu på det. Jeg føler hele tiden at jeg må bli et bedre menneske fordi jeg er ikke er god nok, fordi folk sa det til meg. Folk fikk meg til å føle at jeg var den største taperen, teiteste, styggeste menneske i hele verden. Jeg har ikke troen på meg selv, jeg klarer ikke å gjøre det bra i fag fordi jeg har ikke troen. Jeg sliter mye når det kommer til gym. Gymmen på barneskolen og ungdomskolen var det værste jeg har vært borti. Jeg var aldri bra nok. Selvom jeg prøvde ble det aldri bra, så jeg ga opp og siden det har jeg aldri klart å prøve igjen. En dag i dag kan jeg grine meg i søvn bare fordi jeg har gym dagen etterpå. Helga mi blir ødelagt fordi jeg vet at jeg må komme meg igjennom en gym time til for å få helg igjen. Jeg har aldri vært en den jenta som har likt sport, men jeg hater det bare mer og mer.

Jeg er bare bra nok til å bli utestengt. Jeg klarer ikke å få venner eller bare å snakke med noen. Jeg har nesten ikke venner en dag i dag fordi jeg klarer ikke å ta kontakt. Jeg ble bare utestengt på barneskolen, uansett hvem det var. Og sånn har det blitt, jeg er den utestengte personen. Når venninna mi på barneskolen eller ungdomskolen ikke var der, og vi fikk beskjed om å sitte i grupper ble jeg enten sittende alene eller med noen andre som ikke ville ha meg der. Når jeg ble satt i grupper, først prøvde jeg å hjelpe til, men ingenting var bra nok der heller så jeg ga opp. Jeg fikk klager av andre elver at jeg ikke gjorde noe og at de sa det til læreren. Jeg sto der å tenkte på hva er det de forventer da? Ingenting er bra nok, jeg er ikke bra nok uansett.

Folk har kalt meg hore, prostituert og alt. Fordi jeg har gått med sommerklær når det har vært sommervær. Jeg sa i videoen at jeg har et sinneproblem, og blir jeg alt for varm sprekker det. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men begynner kroppen min å koke pga varme så er det ikke så lett å ha meg å gjøre. Jeg gikk med shorts på skolen når jeg så at det skulle bli kjempe fint vær fordi jeg var redd at sinne mitt skulle sprekke. Jeg har gått til psykolog om sinne mitt, men det hjelper lite når folk skal provosere eller jeg bare blir alt for varm. Jeg klarer ikke å tenke da.

Jeg skal gi dere noen eksempler på hva som skjedde på barneskolen som gjør meg sint og trist en dag i dag. Dere husker sikkert når Justin Bieber ble kjent. Jeg som mange andre små jenter ble jo fan av han. Vi var nede på sørlandet den sommeren og der solgte de genser av han, fordi den butikken fikk klær fra England. Jeg fikk den genseren og var så stolt. Jeg brukte den max 2 ganger. Jeg kom med den på skolen for første gang og folk baksnakket med en gang. Folk ertet meg for den. Mamma kontaktet skolen og fikk meg til å gå med den genseren en gang til, men det var aller siste gang jeg brukte den. Det samme skjedde og jeg brukte den aldri igjen.

Det samme skjedde med en t-shorte jeg hadde. Favoritten min også. Det hadde kommet et lite hull nederst på den. Jeg tenkte ikke så mye over det og brukte den på skolen. Folk sa at jeg gikk med ødelagt klær og at jeg ikke klarte å kle meg fordi jeg brukte ødelagte klær. Jeg brukte aldri den igjen heller.

Jeg kunne finne invitasjon med navnet mitt til bursdags fester i søppelet. En gang fant pappa ut at noen hadde en bursdags fest på gang. Pappa ble rasende og kjørte meg dit. Hva han gjorde etter vi hadde gått ut av bilen husker jeg ikke. Men jeg kommer aldri til å glemme de blikkene jeg fikk, jeg var ikke velkommen.

Jeg nevnte også i videoen at jeg ble baksnakket og dette har jeg også nevnt flere ganger på snap, og folk angriper meg  med en gang. Nei, jeg tror ikke at alle baksnakket meg de jeg gikk forbi, men når noen kvisker, ler, peker og kaster blikk. Hvordan er ikke det symboler på baksnakking? Ja, jeg hørte navnet mitt flere ganger.

Dette var bare noen få små eksempler, og jeg håper det kan hjelpe noen å vite at de ikke er alene. jeg bruker dette som er destruktive tanker som jeg bearbeider på denne måten med åpenhet.

 

 

 

Nyt det når du kan

Denne dagen har vært så fin! Himmelen har vært helt blå og solen har varmet så mye! Når det skal være sånn vær får jeg sommerferie føleslen, haha! Må venter et par måneder til det, men det kommer til å gå fort!

Sist gang det var så fint vær ble jeg solbrent i fjeset! Så nå har jeg vært flink til å smøre meg, men det kommer ikke til å stoppe fregnene mine å komme frem. Jeg har allerde fått en haug med fregner. Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har alltid vært like glad i dem, men nå elsker jeg dem! Alle vil ha fregner nå, og jeg har mine for å beholde de!

Ser desverre at været for fredag ikke kommer til å være like bra, men da er det best at vi nyter det menst det er så fint vær! Gå tur, grill, lek ute og kanskje det er nå du skal begynne med hagen? Eller kanskje planlegge hvordan du vil gjøre hagen til sommeren. Det finnes mye! Selv tok jeg meg en jogge tur. Elsker når det begynner å bli sent så solen er ikke stekene med varmer forsatt.

Nå håper jeg at dagen i morgen blir like bra som i dag. Været skal ikke være dårligere vertfall! I morgen begynner skolen igjen etter helgen og vet ikke om jeg er helt klar for det, frister egentlig å bare sitte ute å sole meg, hehe. Det er sjukt å tenke på at det er bare 9 uker igjen til sommerferien! Skal minst ha 2 uker til med skole hjemme, så det vil gå så utrolig fort. Håper dere koser dere i fin været og har hatt en fin dag!

Netthat og politi

Jeg la ut en video i går som nå har blitt sett mer en 1000 ganger under et døyn. Der står jeg opp mot netthat. Jeg sier også at jeg skal gå til politiet.

Jeg skal gå til politiet, men jeg må vente til mandag. Så er det bare å se hva som skjer. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å finne ut hvem som absolutt skal sende meg hat anonymt.

Jeg skal også si tusen takk til de som har sendt og kommentert fine ting til meg! Jeg blir så utrolig rørt og motivasjonen bare flyr oppover. Jeg skal ikke la de haterne ta knekken på meg, og det har de aldri gjort! Jeg skal gjøre det som er best for meg og følge drømmene mine. Jeg skal gjøre 10 år gamle meg stolt. Jeg skal komme meg bort fra her så fort jeg kan. Men Lom kommer alltid til å være mitt hjem fordi det er her jeg er oppvokst og jeg vil alltid ha familie her. Jeg har mine barndomsminner her også, ikke bare de vonde, men noen gode også. Hvor langt jeg kommer til å flytte, aner jeg ikke.

Om du vil se videoen er det bare å se her!

Resultat etter en måned!

For ca en måned siden la jeg ut her at jeg hadde kjøpt aniktmaske fra ordinary. Jeg lovet dere et resultat!

Etter første gang jeg prøvde den fikk jeg det kvise utbruddet! Jeg hadde ikke hatt et sånn kviseutbrudd på et par år! Men, jeg ville ikke gi opp og tenkte kanskje at det blir verre får det blir bedre og jeg hadde rett. Jeg tror kanskje det at den var så sterk at huden min fikk det utbruddet, men det gikk over etter ca en uke. Jeg tok på masken ca en uke etter og da fikk jeg ikke utbrudd i det hele tatt. Nå har huden min bare blitt bedre og bedre. Det samme med serumet, huden min har blitt mye finere og er sjelden det kommer opp noe!

Jeg bruker forresten denne (bildet under) til å påføre masken med. Jeg tar noen dråper på silikon børsten og smører det ut. Det kan stikke litt i huden, men det varer ikke lenge, det var mest de første gangene jeg brukte masken, husk å bare bruke den max 2 ganger i uken og max 10 min for hver gang! Ellers vil den bare gjøre huden din dårligere en bedre, fordi den er så sterk!

Det er oversaksene at disse billige produktene er et mirakel produkt! Nå kan man spare litt penger og ikke bruke masse penger på et produkt. Det finnes også masse andre produkter fra Ordinary! Jeg har brukt masken en gang i uken, og serumet om morgen og kveld.

Dere kan finne prduktene her:

Serum: https://www.lyko.no/hudpleie/ansikte/serum/the-ordinary-niacinamide-10–zinc-1

Ansiktmaske: https://www.lyko.no/hudpleie/ansikte/peeling/the-ordinary-aha-30–bha-2-peeling-so

Det er viktig å ta vare på seg selv!

Kos dere

Jeg har et mål i livet, det er å nå mine drømmer. Jeg jobber hver dag for dette, men likevel er det noen som absolutt skal ødelegge for meg. Jeg hadde da laget en ny snapchat konto for å vlogge på, den varte i få dager og er nå sperret. Jeg har ikke noen andre grunner som jeg kan komme på enn at noen rapporterer. Er det virkelig så kjedelig i disse tindene at det er det beste dere kommer på å gjøre?

Jeg er 17 år. Jeg vil bare oppnå en drøm som jeg har drømt om hele livet mitt. Det må bare være noen der ute som ikke vil at det skal skje. Bare la meg leve mitt liv. Jeg har bare dette livet. Jeg vil gjøre det jeg kan for å få dette livet til å være et perfekt liv for meg. La meg oppnå drømmene mine, la meg være i fred og bare ikke ødelegg for andre!

Jeg sa på min forje snapkonto at jeg ikke liker meg her oppi Lom pga folks om skriver stygge ting til meg, og nå dette? Jeg har alltid vært den personen som få liker, og tror det er noe gøy å leve med? Jeg ble bare dømt på utsende. Håper dere koser dere med at jeg sliter med å venner, drømmene mine blir knust. Hvis noen kommer og spør meg hvordan denne bygda er, kan jeg si mildt her at det kommer ikke til å bli et fint svar PGA HVORDAN ANDRE FOLK HAR BEHANDLET MEG HER. Jeg vet også dette fordi når jeg har lagt ut en YOLO link, så har det bare kommet hat til meg på dialekt. Kanskje ikke bar feolk fra Lom, men ett eller annet sted fra her og det er nok.

La meg i det minste å prøve å oppnå en drøm. Er du ikke interessert i å følge med, så bare blokk meg og ikke gjør noe stort ut av det. Takk for å ødelegge alt.

 

UKEN SOM GIKK

Ukens tanke- Det samme som sist, hvordan vil det bli framover? jeg vet nå at vi må ha hjemme skole minst 2 uker til. Jeg tror egentlig at vi må ha hjemme skole en stund til, men det får vi bare se på. Det er også bare 10 uker igjen av skolen! Det er helt sykt å tenke på, tiden går så fort!

Ukens positive- Mandagen denne uken var det så utrolig fint vær! Jeg fikk klippet Buster mye så nå er han klar for sommeren! Ser også at det er spådd kjempe fint vær de første dagene neste uke, så jeg gleder meg kjempe masse til å sitte ute enn å bare sitte inne!

Ukens favoritt plagg- Joggebukse igjen det…

Ukens tips- Det vil gå bra! Vi må bare vente tålmodig og håpe på det beste. Vi er sammen i dette.

Ukens irritasjon- Jeg mistet snapchat kontoen min som jeg hadde jobbet med i et år, men jeg lagde ny og har lagt det bak meg! Dere kan lese mer om det her: https://elisabethzs.blogg.no/folte-jeg-mistet-alt.html

Ukens høydepunkt- Å ha kommet meg litt ut! Det blir ikke så mye man er ute i disse tider så var kjempe godt å komme ut på en liten tur sammen med mamma og Buster.

Mål for uken som kommer- Prøve mitt beste når det kommer til skole.

Ukens favoritt bilde: