Komme hjem til dette! :D

I dag når jeg kom hjem, var jeg utslitt etter dagen. Også lå det et par pakker til meg på benken og jeg ble så glad når jeg åpna de. Har venta på de så lenge! Det var et par vipper, et par som jeg kjøpte på wish (hehe) for jeg hadde fått linken til noen som var bra. Og de ser ikke så verst ut, så ble glad for det! Også er det par jeg kjøpte på beauty bay. Og ble glad når jeg så dem!

Jeg elsker vipper. Synes de gjør alt man trenger. haha! Finner ikke linkene dessverre, men jeg skal lete etter dem og legge de ut senere!

Første skoledag

I dag var første skoledag. Og jeg grudde meg litt, men også gleda meg. Synes det var skummelt å begynne på en ny skole med folk jeg ikke hadde sett før.  Men håper jeg blir mere kjent med de andre som går der! Jeg trivdes hvertfall første dagen. Er mye bedre å gå på vidregående enn på ungdomskolen, haha! Jeg hadde det ikke fælt på ungdomskolen, men det er mye friere å gå på vidregående. Og det var godt å få et nytt sted å være på! Så min første dag var super!

(Maren som tok bildet)

Får bare smile til de andre og håper de får et fin tanke om meg. Synes det er litt vannskelig å komme kontakt med nye folk. Er litt redd for å snakke, men det håper jeg går over. Synes det er litt dumt å gå på en skole der man nesten ikke kjenner noen, eller bare ikke vet hvem de er osv. Men dette var bare første dagen, så det går vel seg til etterhvert. Håper dere som går på skole har hatt en fin dag!

Sånn ble det!

Har akkurat blitt ferdig med rommet, og tatt noen bilder hvordan det ble. Det er ikke 100% ferdig, men er ikke mye igjen. Vi mangler å ha inn en seng her og noen småting. Men jeg hvertfall fornøyd med hvordan det ble! Og håper dette kan inspirere andre å ta tak i ting som ikke er helt ferdig. Eller bare noe som burde få en forandring.

Litt rosa måtte det bli! Synes det burde komme inn en lett farge inn i rommet og ikke bare grå, svart og hvit. Og det gidde virkelig den effekten jeg ville ha! Ble så fint!

Litt mere rosa på bordet, haha! Og er ikke den bamsen såååå søt! Mangler bare en liten blomst oppi den vasen, men får klare seg uten til jeg får tak i det, haha.

og sånn ble det! Før sto bare den sofaen som er her nå også, så er mye bedre! Det meste av tingene jeg har brukt til å pynte med er frå nille. Lyset på kommoden er frå Jysk. Og noe fant jeg i huset som ikke ble brukt likevel. Så er glad over at jeg kunne bruke det! Håper dere er enige med meg, haha!

Midt inni malingen

Nå stoppa jeg opp med malingen for å komme innom her litt. Driver å maler gammle møbler sånn at vi kan få bruk for de igjen! Elsker å bruke gamle møbler. Og bare gjøre de om! Synes det er så kjipt å bare kaste et bord for at det er feil farge når man bare kan male det. Så har man noe å gjøre! Også blir man litt stolt over det når du har gjort det slev og det ble fint! Er så gira med å bli ferdig med dette rommet sånn at eg kan bruke det. Rommet er broren min sitt gamle rom, nå har han flytta ut. Og vi skal bruke det som gjesterom og tv-stue. Så jeg kommer til å bruke det en del. Også er det mye bedre plass her enn på rommet mitt. Så det blir gøy!

 

Og har gjort så mye i dag at jeg allerde er slitt ut. Vi reiste til Otta for å kjøpe ting inn til rommet. Også kjøpte vi et bord på en butikk med gamle ting som andre har sendt inn til butikken for de ikke bruker de mere. Så ble glad for det! Også fant vi litt ting til å pynte med der og.  Kommer til å legge ut bilder hvordan det ble til slutt. Gleder meg!

Rydde prosjekt

Nå sitter jeg i rotet. Har rydda i hele dag. Vi flytte til det huset vi bor i nå for en år siden og vi er ennå ikke helt ferdige, men vi har vært litt sløve med å fikse på det. Så nå har vi bestemt oss at vi skal rydde og fikse. Og jeg synes det er så gøy å gå inn i sånne prosjekter. Det blir så stor forandring når man er ferdig. Vi har tenkt å gå igjennom alt og kanskje flytte litt på møbler for at det skal bli finere. Og jeg har fått oppdraget å pynte med gjenstander. Synes det er så gøy å både kjøpe og pynte med! Og jeg setter alltid opp et farge tema i et rom før jeg begynner å fikse på rommet. For da ser det så mye finere ut! Synes jeg da.

Men nok om ryddingen haha. Nå er det jo snart skole start og er jo noen som har begynt i dag. Søskenbarnet mitt begynte i dag, og lurer på hvordan det gikk. Siden hun begynte på ny skole. Hun var vel like spent som jeg er. Alltid skummelt med ny skole, men det går som regel fint. Så jeg har allerede sakt hade til sommeren. Merker at vi begynner å gå mot høsten. Og jeg har allerde begynt å glede meg til jul, haha! Er så glad i julen. Vet ikkje om noen andre som er like glad i julen som jeg er. Allrede begynt å tenkte på hvor juletreet skal stå og julegaver! haha!

Nå får jeg runde av og rydde mere. Ha en fin dag!

Husker dere meg??

Heihei.Det er meg igjen. En jente som slet med huden og psykisk. Og nå er det så mye bedre. Vi kan snakke om huden min først.

Bare for noen dager siden var jeg hos hudlegen og jeg skulle begynne med noen tabetter mot kviser osv. Og jeg ble så glad for det! Har bare tatt de i 3 dager nå så de har ikke rekket å funke så mye enda, men kan allerde se at det hjelper litt. Legen sa at det kunne bli litt verre først på pga at huden rensa seg, men det har jeg ikke sett noe til. Og jeg er så glad for det! For nå kan jeg bruke mye sminke en dag og slippe at huden skriker dagen etterpå. Og det er så godt!

Og så var det til den psykiske siden. Først av alt. Har jeg fått meg kjæreste som hjelper meg utolig mye. For han vet akkurat hvordan jeg har det. Så vi hjelper hvernadre. Men jeg skal nå på Mandag begynne på skolen igjen. Som er vidregående for meg. Og det blir så spennende! Skal gå i samme klasse som bestevennen min. Så det er jo godt! Slipper å komme dit utan å kjenne noen, haha uff. Skal bli spennede å komme til et nytt miljø med nye mennesker. Som også kommer til å hjelpe meg så mye. Og jeg har ikke slitt så mye i det siste. Har gått sakte men sikker oppover.