Sånn ha jeg fått en bedre hverdag!

Jeg er en person som liker å få fint gjort under en dag, og ikke bare sitte å se på tv. Også å få en bedre hverdag, gjør mye med psyken! Du blir mer selvsikker!

 • Først av alt har jeg lagt planer om hva jeg skal gjøre den dagen. Det kan være alt fra å bare rydde kjøkkenet fort til å planlegge blogginnlegg i et par timer. Jeg er så heldig som har blogg og sosiale medier som hobby, og noe jeg kan jobbe meg opp mot. Jeg blir stolt av meg selv bare jeg får lagt ut minst to blogginnegg til dere om dagen. Jeg kan gjøre det når jeg vil og hvor jeg vil, har skrevet mange blogginnlegg på skolen f.eks. Vil jeg lage en YouTube video, er det ofte å bare ta fram kamerat.
 • Jeg har nå trent snart en måned, og jeg kjenner effekten det gjør på den psykiske delen. Føler jeg gjør noe som er bra mot meg selv. Det går selvfølgelig på selvtilliten, og det tar ikke lang tid! Bare du har gjort noe, så blir du stolt av det.
 • Spise sunt. Å spise pizza osv hver dag, kjennes fort på kroppen. Du blir veldig fort sliten og har null energi. Når man spiser sunt får du mer energi og du orker mer om dagen. Pluss at det er mange (inkludert meg) som kan føle meg dårlig hvis jeg spiser usunt i noen dager både på det fysiske og psykiske. Men selvfølgelig skal man spise litt digg mat også, sparer det hele tiden til Lørdag for da har jeg noe å glede meg til, og kan lønne meg selv med godteri at jeg har flink til å spise sunt. (kroppen trenger også usunt mat, det kalles balanse!)
 • Slappe av og kvelden etter en lang dag! Jeg legger ofte planer jeg skal gjøre, som dag var jeg ikke hjemme før kl 18! Da hadde jeg vært på praksis og etter det 2.5 timer på trening. Da var det hjem og lage middag for å så sette meg ned og se på noe menst jeg slappet helt av. Det har blitt en liten glede i hverdag, og noe jeg kan se fram til. Men det får bare samme effekt om man faktisk har gjort det man skulle!
 • Finn noe du kan glede deg til! Ha noe å se fram til, gjør bare noe jeg ikke kan sette ord på. Selv gleder jeg masse til å reise hjem til helga igjen og være mye med mamma denne helga! Også gleder jeg meg til vinterferie, for å reise hjem igjen og møte Simen igjen etter en måned!
0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg