Oppdatering på livet rett og slett

Her sitter jeg kl 22 og bare “nei nå vil jeg skrive”, hva jeg skal skrive om ser vi hahah.

(har ikke bilde av meg, så da ble dette fine buster jeg har med uhell fått inn i galleriet mitt her på bloggen 😂❤️)

Jeg har nå begynt som lærling og flytta ned til Lillehammer igjen. Kjenner det at det er godt å ha hverdag igjen og et sted å gå til. Lærlingtiden går fremover! Jeg stor trives og har lært mye de siste par ukene. Kan også si at jeg “tjuvstartet” med å lære meg hvordan ting skulle gjøres da jeg var i praksis i sånn 4-5 måneder og sto i kassen andre dagen hahah.

Jeg er så heldig og er lærling i Vita! En butikk som egentlig er det beste jeg kunne ha fått lærlingplass i! Kan både drive med salgslaget jeg interisserer meg i og utdype meg når det kommer til sminke og hudpleie. Kan det bli bedre? Neeeh, tror ikke det. Jeg må faktisk skryte på meg at jeg er svin heldig når det kommer til lærlingplass, både at bedriften passer meg, men også at jeg ble tilbudt lærlingplass og ikke måtte streve med å få det. (tips tips: til dere som går siste året nå, gå i praksis der dere vil jobbe! Større sjanse for at dere får bli der da).

Ellers hvordan går livet? Så har jeg det egentlig veldig greit. Det er godt å ha noe å gå til. Også har jeg selvfølgelig begynt å trene igjen, og gleder meg til å forsette. Måtte flytte til et nytt sted å bo her i Lillehammer så er ikke 100% flytta inn enda, da jeg har noen ting som mangler. Men det fikser vi snart! En IKEA tur er i vente og det gleder jeg meg til!

Jeg har også fått første dose av vaksina, og jeg skal ta andre dose igjen allerde 1. September! Håper bare jeg ikke blir syk da, hadde så og si ingen bivirkninger sist bare at armen var litt vond (som er normalt). Gleder meg til å gjøre litt mer i framtiden, og at verden kan bli litt mer normal igjen. Tror ikke den blir som den var 100%, men vi kommer nærme nok.

Håper å kunne blogge litt igjen her på bloggen, men vi får se hva jeg får til! Er noe med å få en rutine på ting også, som jeg hadde her i vinter. Da la jeg ut to innlegg, var på skole og trente på en dag! Håper egentlig å komme i ca samme rutine igjen, for det var egentlig ganske digg.

💖Det går også veldig fint med meg Arne Kristian, men har valgt å holde det litt mer “hemmelig” da jeg har dårlig erfaring med å dele så mye om et forhold på sosiale medier, men deler selvfølgelig noe! Tenker egentlig å lage et innlegg der jeg svarer på spm dere sender inn (jeg velger ut ofc de jeg svarer på), men venter litt! 💖

Men håper dere får en fin fin helg! Selv har jeg tre timer jobb i morgen, så er det helg for meg til tirsdag! ❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg