Dette vil jeg gjøre i Desember!

Siste måned i året har kommet og jeg er så og si veldig klar for å gå over til nytt år. Hva kan bli værre en 2020 liksom? Jeg har selvfølgelig noe jeg vil gjøre i desember og det vil jeg dele med dere!

Gjøre ferdig alle gaver- Jeg har vært tidlig ute med å kjøpe de fleste at nå mangler jeg bare en! Har laget en video også der jeg pakker inn gaver med dere, men jeg må pakke inn resten siden noen er hjemme i Lom og levere de ut til de som skal ha. Gleder meg!

Finne antrekk til juleaften- Min familie pleier alltid å pynte oss litt til jul. I fjor hadde jeg så enkelt som en rød kjole, men i år tror jeg vil gå inn med en topp og et skjørt. Jeg har allerede skjørt som jeg kan bruke, men må finne en topp! Så får se om jeg kan gå på en liten shopping hahah. Har også allerede funnet klær til nyttår, gleder meg til å få den!

Reise hjem til Lom- Selvfølgelig skal jeg reise hjem til jul! Har gledet meg til det siden jeg reise fra hjemme sist. Blir godt å kunne være med familien min igjen, og kunne slappe helt av i en stund.

Juleaften- Først av alt, tenk at det bare er noen dager til! Gleder meg til å være med familien og ha det hyggelig med hverandre, spise goood mat, gi gaver og få gaver.

Nyttår- I år skal mamma jobbe på kvelden, og det har hun aldri gjort før så det blir litt uvandt, men det kommer til å gå helt fint. Simen skal komme til meg sånn at jeg har noen å være med og kunne ferie med noen andre. Vet ikke hvordan den dagen blir, men det blir sikkert en fin kveld <3

Finne mål for neste år- Neste år begynner en helt ny fase i livet mitt, jeg blir ferdig med 13 år med skole. Jeg begynner som lærling og jeg får sikkert et nytt sted å bo, hvor vet jeg ikke enda. Livet mitt blir helt nytt etter sommeren. Jeg tenker også at jeg burde sette noen mål for neste år og være streng med meg selv. Kommer til å lage et egent innlegg om det senere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg