Tilbakeblikk fra året mitt

Nå er det et nytt år og det er jeg glad for. 2020 var ikke helt mitt år, men med så mye lærdom. Her er den en liten liste hvordan jeg hadde det i løpet av året og hva som skjedde. Jeg har slitt mye psykisk dette året, men kan si nå at det er bedre.

Januar- Det var ikke akkutar sånn kjempe masse som skjedde, men jeg var ikke helt i toppen når det kom til psyka. Jeg var egentlig med feil folk. Jeg elsket klassen min og linjet jeg gikk, men de jeg var med var folk jeg hadde kjent en stund og innerst inne visste jeg at de ikke var noe bra for meg, men jeg ville selvfølgelig ikke være helt alene heller. Hadde jeg kommet meg unna, vet jeg nå i etterkant at jeg kunne heller vært med en annen person som jeg enda er venn med i dag.

Februar- Jeg slet enda psykisk og ble utrolig skole lei. Jeg og exen bodde også på en hybel som var langt ifra sentrum og de dårlige busstidene så vi ble så og si isolert der, det gikk jo utover mye etter tid. Men, jeg bet tennene sammen fordi jeg visste dette skulle jeg klare.

Mars- Ja alle vet hva som skjedde i mars: korona. Vi fikk hjemmeskole og jeg valgte å reise hjem til Lom for å være der, mye bedre å være hjemme med familien min isteden for en isolert hybel. Hjemmeskolen gikk som den gikk, men det var ikke ille for min del. Jeg ble faktisk bedre psykisk fordi jeg kunne være litt mer sosiale med familien og kunne gå ut av døra.

April- Jeg og exen gjorde det slutt, noe som jeg var veldig beret på. Jeg visste at det ville skje og derfor var jeg veldig klar for det og gikk ikke mange dager jeg var over han. Men nå hadde jeg også visst det i minst 2 uker og hadde grått en del. Vi fant uansett ut at det var bedre at vi gikk vert for oss, og jeg er egentlig glad i det. Alle bekymringer gikk opp i luften og jeg kunne la tankene mine vile.

Mai- I mai kunne vi komme tilbake til skolen, og jeg bodde nå alene på hybelen. Vi hadde hjemme skole annen hver dag. Husker egentlig bare at jeg måtte være på hybelen 17 mai helt alene uten å kunne gå ned i byen… det var seriøst bare ille, håper det ikke blir sånn i 2021.

Juni- ja hva skal man si… fikk håret rødt, mista matlyst, hadde blitt lurt meg trill rund av en jævla drittsekk som utga seg for å være en bedre person enn det han egentlig var, sjukt at det finnes sånne folk! Enkelt og sagt: jeg fortale hva folk hadde gjort mot meg før, og han gjorde alt enda verre. Vist dere vil vite mer så finner dere det herJeg flytta uansett hjem til Lom igjen for nå var det sommerferie, tok 2-3 dager så kunne jeg fikse håret mitt første runde hos frisøren. Vi reiste også ned til Sørlandet ganske fort. Martin skulle til Kristiansand og ta en tatovering og vi reiste dit for han skulle snakke med dem først. Det var så gøy og noe jeg virkelig trengte!

Juli- Vi var enda på sørlandet og jeg var så utslitt pyskisk som jeg aldri hadde vært før: jeg var enda helt ødelagt av han, selvtilitt på bunnen, grudde meg til å reise til Lom pga hat, og fikk mye hat. Vi reise hjem til Lom og jeg var bare hjemme hele tiden. Den 25 derimot, var jeg med Martin på en biltur med Trollstigen og gjennom Geiranger, håper det blir en sånn til sommeren igjen, for herregud så gøy det var! Prøve også å jobbe med bloggen den del, og tok masse antrekks bilder og hadde det egentlig veldig gøy.

August- Jeg hadde enda ikke fått meg hybel, men jeg fikk skaffa meg en heldigvis og skolen begynte. Jeg var så nervøs første dagen, men det gikk egentlig ganske fint. Det gikk ikke lenge så hadde jeg blitt kjent med de andre jentene i klassen og hadde funnet min “gjeng”.

September- Skolen gikk egentlig veldig fint, og jeg har venner som gledet meg hver dag for å møte igjen. Psyken min var ikke helt med min side, men jeg var vertfall ikke ensom lenger og det er et stort steg! Begynte også å snakke med Simen <3

Oktober- Det var da jeg og Simen møttes første gang fordi vi skulle ta samme tog. Han kom også på besøk hos meg flere ganger etter. Kan si vi fant tonen egentlig veldig fort, noe som sjelden skjer med meg fordi jeg er en vanskelig person å bli kjent med.

November- Simen hadde vært hos meg hver helg i en måned, og han ble med hjem til Lom for å feire bursdagen min. Vi ble også sammen dagen før bursdagen min den 27.

Desember- Det har skjedd mye denne måneden: tentamen, korona, hjemmeskole, ny leilighet. Den dagen vi fikk vite tentamen oppgaven fikk vi også vite at det hadde blitt påvist smitte på skolen og en nærkonat var i klassen vår så i ble sent hjem samme dag. Vi ble satt i karantene noen dager etter, og jeg testa meg for korona for å være på den sikre siden selvom jeg ikke hadde noen symptomer. Jeg fikk svar dagen etter og den var negativ! Menst dette gikk på fikk jeg også en ny leilighet som jeg skal flytte inn i først i Januar, noe jeg er kjempe glad for. Så var de hjem til jul og nyttår.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg