Tilbake blikk fra Januar 2021!

Herregud tenkt at det er februar og vi allerede er ferdig med en måned i 2021. Nå er det på tide med å se tilbake på den første måneden i det nye året <3

Hehe, vi startet året med å være på badet og høre på musikk, siden Buster blir stressa pga fyrverkeri. Har gjort det i de siste årene og det gjør ikke meg noe, fordi jeg ikke er så glad i dem selv.

Så var det på skolen igjen, og et nytt sted å bo! Kjempe glad for det, og trives godt! Bare enda mer kluss med forje leieboer… svarer ikke en gang på mld. Seriøst?

Hehe, jeg var ikke heeelt i humør en dag så simen lagde dette til meg. Var sååå godt!! Heldige meg.

Fikk også et til samarbeid, så gøy! Dere finner all info på bilde nedenfor.

Kjøpte også ring light! Ble først noe kluss, fordi det sto i et skriv som var med at de skulle ha med et stativ som kunne stå på gulvet med et høyt stativ, men etter litt hjelp fra dere fant jeg ut det ikke stemte. Egentlig litt rart menmen. Nå har jeg hvertfall lys!
Kjøpte meg også Mac book pro, fordi jeg har siden starten blogget fra en skole pc. Den er nå 3 år gammel, full av skolegreier og virker ikke helt. Så da tenkte jeg meg at et ny pc ikke skader. Veldig glad jeg gjorde det <3

Så har jeg steppet opp gamet med blogging og stanser enda mer med det. Og det gjorde raskt at jeg kom høyere opp på topplisten, men også fordi jeg tok opp viktige tema på bloggen. Dere kan lese den her:

Tenk før du skriver.. vil du ødelegge liv?

Derfor skal du ikke gi opp

I januar begynte jeg og Ayla og trene også, noe jeg er virkelig glad for. Nå i Februar skal jeg prøve å trene mandag- fredag. Med kanskje et par dager ekstra pause, det spørs hva jeg skal osv.

Før vinteren løp jeg annenhver dag, noe jeg fikk kjenne på senere da jeg fikk overbelastning, og måtte kutte ned på løpinga og derfor ble det ikke løping på 3 måneder. Kan si at det ikke var noe godt, og jeg tror jeg ikke har bannet så mye når vi hadde intervall i gymmen hahaha. Målet er å løpe 3 ganger i uka igjen, uten å få skade. Så skal selvfølgelig ikke begynne hardt. Skal begynne opp det i denne måneden!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg