Ny start

I morgen er første skoledag, og jeg gruer meg så mye. Det er jo normalt å grue seg til det og jeg er vertfall ikke alene med å gjøre det.

Er så rart å tenke på at det har allerde gått to måneder siden siste skoledag. Tiden går noen ganger veldig fort. Jeg føler hele tiden når sommerferien starter så har jeg så lang tid foran meg med fri også plutselig så er den over, flere som føler det? For meg var å “flytte på hyebl igjen” en framtid og bare en tanke nå er det virkelighet.

I dag har jeg egentlig bare slappet av og gjort meg klar for i morgen. Går mange tanker om det. Kommer jeg til i trives? Hvem skal jeg gå i klasse med? Kommer jeg til å få nye venner? osv. Men jeg kommer til å ta en dag om gangen og jeg har allerede sagt her på bloggen at jeg tror denne måneden blir bra. Skolen starter i morgen samtidig som en ny start for meg.

Nå skal jeg slappe av resten av dagen og forbrede meg godt til i morgen, har også laget en tiktok der dere får lov til å stemme på hvilket antrekk jeg skal bruke i morgen også, så gjør det om dere vil! Håper dere får en fin dag også ønsker jeg de som har en stor dag i morgen lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg