Liten Q&A!

La ut en yolo link der dere kunne komme med noen spørsmål!

Hvor mange unger ønsker du, og evt hvor gammel vil du være når du får dem? Jeg vil hvertfall ha 2 barn! Men hadde ikke sagt nei takk til 3. Jeg vil vente et par år til jeg får barn haha. Utdanning må være i boks, og jeg måtte ha funnet meg et sted å bo der jeg vet jeg vil trives. Er enda bare 18, men jeg har alltid hatt lyst til å være en “ung” mor. Så kanskje i 23 års alderen?

Hvor ser du deg selv om 10 år? Jeg aner ikke! Men jeg håper at jeg har funnet noen som elsker meg for den jeg er, og har fått et barn eller to.

Hvor ønsker du å bo om 5 år? Det var det.. jeg skal bo på lillehammer i 2 år til. Og om jeg blir der eller reiser ned til sørlandet kan bare tiden vise.. Skrev om dette i går også faktisk!

Trives du best i forhold eller singel? Både og. Trives med begge. Jeg elsker å ha noen å alltid kunne snakke med og ha den kommunikasjon man har med en man er sammen med. Men igjen så er det digg å være singel, for man slipper bekymringer osv. Nå har jeg ikke vært så heldig heller med forhold tidligere, for vet jo at man ikke skal gå rundt å bekymre seg 24/7 for å miste personen osv… men skal jo være lykkelig. Men hadde jeg funnet en person jeg vet jeg ville hatt det godt med, og det var et som om å bli sammen eller ikke ville jeg sagt ja.

Driver du med noen nå? Nope! Tenker å være singel en stund også haha, men time will show.

Hvordan har du det? Akkurat nå har jeg det egentlig veldig bra! I det siste har jeg klart å få fler venner og blitt mer åpen med det. Jeg har blitt en bedre verson av meg i det siste, og jeg er glad for det!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg