Julegave som du kan gi til alle!

På tide med flere julegavetips! Selv er jeg snart ferdig med julegaver og er så digg og slappe av med det.

Gavekort- Hvem blir ikke glad for gavekort? Er kanskje ikke det mest spannede å få, men er ikke noe man blir skuffa over heller. Hvis du er usikker på hvilken butikk så kan du se om det går an på et helt senter. Vet at Strandtorget her på Lillehammer har det.

Snacks- Vet du om noe en venn liker godt? Gi det til dem! Er også kjempe enkelt å kombinere det sammen med noe annet: klær, smykker, gavekort osv.

Noe personlig- Det kan være alt fra et bilde, album, pute med egent trykk på osv. Er så utrolig gøy å få noe som er personlig! Uansett hva tingen er, så gjør det noe ekstra med det. Dere kan lage masse personlige ting her.

Noe man egentlig ikke gidder å bruke penger på – hahah, dere hørte rett. Noen ganger tenkt “80 kroner for et par kosesokker? 50kr for en scrunchi? Nei det gidder jeg ikke å bruke penger på”. Gi noe du vet noen ønsker seg eller kunne tenkt seg mer av i gave. Kombiner det også med noe, ellers blir det litt kjedelig gave hahah.

Tilbehør til telefon- Lader, telefondeksler, popsocket osv. Finnes så mye gøy å kjøpe!

Koseklær- Kjenner ikke en person som ikke liker koseklær og det er noe man virkelig ikke får for mye av. Det er å finne i nesten alle klesbutikker, mine favoritter er på H&M og cubus.

Produkter personen bruker- Herregud så digg å få noe man faktisk bruker ofte! Da slipper man å tenke å måtte kjøpe noe nytt, pluss at du setter mer pris på gaven fordi den du fikk den hos har fått med deg at du bruker det. (beautyblender, hudpleie, sminke, hårprodukter)

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg