Jeg kunne ikke snakke…

Jeg har ikke blogget på en god stund, jeg har ikke hatt noen inspirasjon og nå i helgen var jeg også syk. Jeg tenker å fortelle litt om noe som har skjedd og kommer til å skje.

Som sakt jeg har vært syk i helga. Jeg fikk halsbetennelse for første gangen. Ole Marius fikk det først, så jeg ble smittet veldig lett. Jeg har aldri hatt det før så det ble ekstra ille for meg, for kroppen kjenner ikke til sykdommen. Begynte å kjenne det fredag. Jeg var dum å tenkte at det bare var litt feber og vondt i hodet først. Lørdag var mandlene mine helt hovene. Tenkte at det kanskje kunne gå over snart, men natt til søndag slo det virkelig inn. Jeg klarte så vidt å svelge, og hadde vansker med å puste hvis jeg lå med hodet for lavt. Fikk Ole Marius til å ringe til legevakten som heldigvis var åpne på søndager. Fikk en time der og fikk tabletter. Nå er formen så mye bedre! Har enda vondt i halsen og får vondt av å snakke og nesten bare puste tungt, men det går fremover! Går på en 10 dagers kur, så jeg får det helt bort. Glad for at de tablettene tar det bort så fort! Merka nesten forskjell etter første tabletten.

Den andre tingen jeg skal fortelle er enda en betennelse. Jeg får bare betennelse, hva er greia tro? Jeg skal begynne fra starten. I sommer jobbet jeg på cafe, og det er ofte mye man må bære, alt er ikke let som en fjær for å si det sånn. Jeg begynte å kjenne smerter øverst i høyre arm, så jeg snakket med mamma om det. Hun sa det kunne være en strekk fordi jeg har løftet tungt og brukt den mye. Det virker jo logisk! Så jeg bare ventet til det gikk over, men en strekk sitter ikke i et halvt år.Så jeg bestemte meg for å gå ned til helsesøster for å høre med henne. Hun sa at jeg skulle prøver en gel i en uke, gikk det ikke over så skulle jeg kontakte lege. Uken gikk, og ingen forskjell. Fikk en legetime og fikk beskjed om at jeg har betennelse i skulderen. Siden den har vært der såpass lenge så fant hun ikke hvor nøyaktig den var så jeg må på sykehuset for å sjekke det. Og jeg fikk time i April.. Lenge å vente, men kunne ha vært verre og alt vil ordne seg til slutt. Så nå venter jeg egentlig bare til den dagen kommer. Vil oppdatere dere senere etter det, men jeg får bare gjøre mitt beste ut av det. Dette går mye utover gymmen da, siden jeg få ekstremt vondt med å ha armen i mye bevegelse. Men karakteren er jeg fornøyd med uansett, hehe!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg