“Jeg klarte det”

Jeg er en jente som har gått igjennom så utrolig mye. Noen dager kan jeg være helt nede, og andre dager helt på toppen og vet du hva? Sånn er det med alle. Vi har gode og dårlige dager.

For en måned siden falt jeg helt ned til bunns. Jeg fant faktisk bunnen, men jeg sa til meg selv “Dette klarer jeg, det vil bare gjøre meg sterkere”. Kan si at jeg følte meg brukt opp. Jeg driver enda å bygger meg opp igjen, det tar bare litt tid. En ting som er med meg, er at jeg så sårbar, men igjen så sterk. En person kan ødelegg meg så utrolig mye, men igjen så er det jeg som reiser meg opp igjen uten hjelp, fordi jeg er sterk. Jeg vet jeg er så mye mer verdt. Den siste måned har jeg hatt mange anfall det jeg måtte bare ha gråtet, jeg har ikke klart å sove, jeg har våknet og hodet dunker. Jeg har tenkt og tenkt til jeg begynte å kjenne smerter i nakken. Stakkars mamma, har blitt livredd for meg. (Skal putte inn med en gang her at jeg får hjelp, så er ingenting å bekymre seg om!)

Jeg er ikke alene med dette, det finnes så mange av oss. Selv om vi går igjennom noen utrolig vonde perioder, vi finner bunnen, vi føler oss brukt opp og aldri føler oss bra nok. VI KLARER DET! Både meg og deg skal bygge oss selv opp, vi skal rocke hele denne jævla verden. Og til alle som vet at de får noen til å føle seg dritt eller ikke behandler noen med respekt: Fuck deg. Vi alle er menneske med følelser, liker du ikke en person så ikke sår dem uansett. De har et liv de også. Alle kan ikke like alle, sånn er det bare. Ikke gjør noe stort ut av det.

Jeg er en av dem som ikke har så mange å gå til, og nå er også tilliten min brukt opp. Nesten alle jeg har gitt den til har bare misbrukt den, og nå orker jeg det ikke mer. Jeg orker ikke å bli såra igjen. Så den neste jeg gir tilliten min til må være veldig spesiell. Eller så vil jeg ha klart å bygge meg opp igjen.

En ting til dere jenter: Vi er prinsesser, finn deg noen som får deg til å føle deg som en dronning fordi det er det du fortjener! Snakker for mange nå tror jeg: Ja det er kanskje vanskelig å bli kjent med meg og forstå meg, men jeg har gått igjennom så utrolig mye at jeg er livredd. Jeg er livredd. Men, lar jeg deg komme inn i mitt liv og du får meg på en så spesiell måte. Jeg er en av de som kan lett gi noen hele verden om du bare får meg til å se glede.

Men uansett. Vi vil bare se tilbake på den vonde tiden og si. “Jeg klarte det”. Vi vil alltid gå gjennom perioder, om det er gode eller ikke. Noen vondere enn andre. Bare lov meg at du skal bygge deg selv opp, fordi du vet hva du er verdt. Du vet hvordan andre skal behandle deg. Det er faktisk bedre å være alene enn å bare ha falske venner. Du klarer det!

Jeg kan faktisk si at jeg klarte det. Jeg klarte å bygge meg opp atter igjen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg