Jeg er et menneske, og dette er mitt liv

Okey, jeg trenger å ta en snakk.

For litt siden la jeg ut en Yolo link, og folk begynte å pirke på alt og ingenting igjen. Sånn har det vært hver gang jeg har lagt ut Yolo link siden jeg begynte å vlogge: det har gått 2-3 år siden. Før var jeg veldig mye på og av med det rett og slett pga all haten.

Ja, jeg er en offentlig person og jeg må tåle det, noe jeg egentlig gjør, men jeg er enda et menneske. Noen ganger blir det bare mye, og jeg har merket så mye på at jeg ikke tørr å gjøre det jeg vil pga all haten. Bare at jeg skrivet et ord feil, blander dialekt, bruker noe som noen aldri ville brukt osv så får jeg høre det. Mobbing gjør noe med en person, og jeg som har blitt mobba i 11 år kjenner på det. Men netthaten er liksom noe annet, spesielt for meg.

Mye har det med økonomien min å gjøre. Jeg sier jeg ikke har kjempe god råd, men det betyr ikke at jeg lever på havregrøt og kan unne meg små ting som godteri, monster eller være ute med venner på kino, cafe osv. Når jeg kjøpte maccen min, fikk jeg høre det “hvordan har du råd til Mac, når du sier du er blakk?” “hvor kom de pengene fra?” “du sier du er blakk, men kjøper likevel Mac”… At nå, tørr jeg nesten ikke å vise at jeg har kjøpt meg en monster.. “du burde ikke kjøpe det du som er så blakk”. Når jeg har kjøpt klær også “du burde spare de pengene” “de pengene burde du bruke på mat”.. At nå har jeg ikke vist noe når jeg har kjøpt noe heller, fordi jeg vet folk angriper meg som jeg skulle ha drept noen. Så nå.. i går kjøpte jeg en del klær, av penger som er SPART. Jeg spurte tilogmed mamma om å kunne kjøpe klær heh. Jeg skal ærlig si at jeg er redd når jeg skriver dette, og om jeg skulle laget haul eller ikke for jeg vet jeg vil få “hvordan har du råd til så mye klær?” osv. Det er bare MEG som har noe med min økonomi å gjøre, og det eneste jeg vil vise er ting jeg har kjøpt for egen penge og ikke hva som står på konto. Om det står 0kr eller flere tusen, kan ingen vite eller har noe med. Så den Haulen blir det, hvorfor? Fordi jeg vil, og jeg vet mange kommer til å like den videoen fordi det er gøy å se på.

Det andre: Det har også gått over er min åpenhet og ærlighet. Jeg tørr ikke lenger. “du bare klager” “slutt å synes synd i deg selv” “eneste du gjør er å klage” “du vil bare ha oppmerksomhet” osv. JEG ER ET MENNESKE! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt at dårlige dager og periode kommer og at det er normalt, men for andre som tror jeg skal være så “perfekt” er vist det galt. Jeg har gått gjennom så mye 11 år med mobbing, seksuelt misbrukt, ensomhet i alle år, nettmobba siden jeg startet med sosiale medier, selvskading, misbrukt osv. Alt jeg gjør er å dele hvordan et liv FAKTISK er, er ikke noe galt. Det som er galt er å vise det “perfekte” livet som ingen egentlig har. Eneste jeg prøver, er å hjelpe de som trenger det. Jeg er her for å snakke med de som trenger meg. Jeg prøver å bevise at alt vil gå bra til slutt, for det er så utrolig mange der ute som trenger det. Det er så mange som bare ser svart, det er så mange som ikke har noen tro på seg selv og fremtiden. Det er så mange som enda gråter seg selv til søvne hver natt, det er så mange som ikke har det bra! Så si meg grunnen til at jeg som et menneske bare prøver å hjelpe andre? Når var å være omtenksom noe dårlig? For jeg vet jeg har hjulpet overraskende mange med det jeg har gjort på min måte, og jeg står faen med for det også er utrolig stolt over.

Å til dere bedre vitene, finn dere en ny hobby. Dere kommer ikke så langt med å rakke ned på andre, prøv å fokuser på deres liv og ikke mitt. Dette er mitt liv 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg