En måned til…

Tenk at nå er det bare en måned til skolen begynner igjen! Er helt sjukt å tenke på. Delte med dere at jeg hadde fått plass inn på den skolen jeg ville på, og kjenner at jeg gru gleder meg. Hvem gjør ikke det?

På torsdag var jeg og pappa på visning på hele 3 hybler! Jeg har slitt litt med å få meg hybel, men jeg klarte det til slutt! Den jeg fikk er seriøst helt perfekt. Det er et rom med seng, stue og kjøkken også må jeg dele bad med hun som bor der, men det er ikke noe problem. Det var også et rom der jeg kunne ha klær, som passer perfekt! Den ligger også 5 min unna skolen, med å gå! Kan si det at jeg er veldig glad for å ha fått den hybelen. Nå kommer jeg ikke til å bli like isolert som i fjor.

Alt begynner faktisk å falle på plass. Nå får jeg se hvordan dette skoleåret blir, er alltid skummelt når det kommer til ny skole. Jeg gikk på avd Nord i fjor og nå skal begynne på avd sør så det blir helt nytt. Har sett skolen fra utsiden og den er så fin! Trives også veldig godt på Nord.

Vet om ei som skal gå i samme klasse som meg, men ellers kjenner jeg ingen. Så håper at jeg blir kjent med noen nye. Takker aldri nei til å bli venner! Jeg trives veldig godt i Lillehammer og gleder meg til å flytte ned dit igjen. Lillehammer er en veldig fin og rolig by.

Hva skal dere gå neste år?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg