DU ER IKKE FIN NOK

Når noen sier til deg at du ikke er fin, vet du hvorfor? Fordi du er vakker. Mange tenker at de ikke kan gjøre ting fordi de ikke er fine nok. Har du et crush, tenker du ofte “det vil ikke gå uansett fordi jeg er ikke fin nok”. Flere jenter (og gutter) får slengt i fjeset at de ikke er fine nok. Alle er perfekte på sin egen måte. Flere ser på Instagram og tenker på nesten hvert bilde “jeg kommer aldri til å bli så fin”. Men, fleste bildene på Instagram er redigerte, så det er umulig! Utsende ditt ble helt tilfeldig. Det var ingen som satt å lage en liste på hvordan du skal se ut. Folk kan prøve å tråkke ned noen så mye de vil, men den som vinner er den som blir tråkka ned. Du har ikke gjort noe galt, det har de. Du vil bli sterkere psykisk og de blir svakere selv om de tror de blir sterke av det. Den dagen det er noen som tråkker dem ned, de vil tenke på det i en lang periode og det kan ødelegge mye med livet demmes, menst du vil tenke litt over det i en liten periode så er det over.

Men husk, alle er som en blomst. Klemmer du blomsten i hånden vil den aldri bli like hel som den var før du klemte den sammen.

Her er meg, etter en lang dag. Helt sminkefri. Meg som har blitt tråkka ned år etter år for så mange grunner. Men jeg lever ennå, har en drøm jeg vil oppfylle. jeg har vært gjennom mye, men jeg er ikke alene om det og det er ikke de andre som har det vondt heller. Vi er aldri alene om noe. Jeg heier på deg, og du skal leve dette livet fordi det er ditt liv og INGEN andre bestemmer hva DU skal gjøre med DITT liv! Alt som ikke er verdt noe av livet ditt, kast det i søppelet!

Vær DEG selv, gå med det DU vil, LEV livet. DU bestemmer!

2 kommentarer
  1. Det med å være FIN er så individuelt. Noen er fin for NOEN og andre for andre. Jeg synes overhode ikke insta-utseendet er FINT 🙂 Folk med menneskelige trekk er de beste, og aller best er de på utsiden om de er fine på innsiden 🙂

  2. Sterk er den som overvinner andre, men mektig er den som overvinner seg selv.
   Stå på Elisabeth 😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg