Dette vil jeg gjøre i Juli!

Tenk at vi er over halvveis i 2021… herregud! Nå er det uansett sommer og det skal nytes!

🌸 Spise is: er det noe jeg elsker og kan spise hele tiden er det is! Vi har en isbar her i Lom (sentralen, tips tips!) som jeg vet det vil gå litt penger hos hehe. Men ingenting slår is på en fin sommerdag 🍦

🌸 Shopping: vi reiser på ferie i morgen så det kommer til å bli en god del shopping, som jeg gleder meg masse til! Vi pleier alltid å være i Lyngdal og Farsund på shopping. Men det blir forhåpenesvis en tur til Sørlandssenteret også!

🌸 Sole meg: jeg er ikke den som gjør så masse om dagene om sommeren, men det gjør meg ikke så mye egentlig. Fordi jeg elsker å bare ligge på verandaen og sole meg hele dagen! Det er bare om sommeren man får den muligheten så da tar jeg den også.

🌸 Lese bok: fått helt dilla, og vet jeg kommer til å lese ut et par bøker i skumringstid serien! Jeg låner de bøkene hos Ayla, og vi må stoppe innom hos henne for å hente flere i morgen når vi reiser nedover, haha!

🌸 Bruke mye tid med familien min: Jeg ser familien min nede i sør en gang i året, og jeg gleder meg like mye hver gang! Savner de utrolig mye og det blir godt å se dem igjen. Så vi har fine dager sammen i vente!

🌸 Bruke mange fine antrekk: sommeren er den beste tiden å være kreativ med antrekk! Selv elsker jeg å bruke kjoler, så det kommer til å gå mye av det, som jeg gleder meg!

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg