5 ting å gjøre i vinterferien

Nå er det vinterferie for mange av oss, det kan hende det ikke er alle som har noe å gjøre hver dag. Noen vil gjøre noe, og noen vil slappe av. Det kommer fra person til person. Men nå vil jeg dele 5 ting dere kan gjøre!

1. Dra på Shopping. Nå er snart våren her, her jeg bor kan man bare gå ut i en genser nå! Så rart, med tanke på hvor kaldt det har vært! Kjøp inn nye vårklær og bytt ut noe i skapet som du ikke vil ha lenger eller ikke bruker mer! Dra med noen venner, eller dra alene på shopping og ta litt tid for deg selv!

2. Dra på kafe. Det slår aldri feil å dra på kafe. Gå på kafe og drikk noe varmt. Dra med en venn og kos dere!


3. Ski tur. Ta på deg skiene og få med venner eller familie! Ta med noe godt å drikke og spise. Så koselig!

4. Filmkveld. Inviter noen venner og ha en skikkelig filmkveld! Sett på en bra film og ha noe godt å drikke å spise. Frister bare med tanken!

5. Hjemme spa. Når det er kaldt i luften. kan huden fort bli litt mer tørr en vanlig. Ta en dag der su skubber, renser, og har ansiktmaske og gir huden din mye fukt. Du vil ikke angre på det, og huden din vil takke deg!

Det er mine 5 tips til hva du kan gjøre i vinterferien! Håper dere har hatt en fin ferie så langt eller hadde en fin ferie forje uke.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg