5 beauty hacks!

Hvem trenger ikke litt ekstra triks i sminken sin? Tror vi fleste har våre små triks vi gjør hele tiden! Men kanskje du trenger litt flere triks her og der? Så har jeg 5 hacks nå, som du kanskje kan bruke!

1.Vil du at leppestiften skal holde lenger utover dagen? Ta pudder på leppene først, ta på leppeproduktet du vil bruke så ta på pudder igjen! Da får du mattet det ned også, så det ikke blir så klissete osv.

2. Rens huden morgen og kveld, og gå over nøye når du tar bort sminken om kvelden! Det er viktig å få bort all sminke sånn at huden din ikke får noe utbrudd, og er ikke noe særlig bra for huden at det er sminke på den hele tiden!

3. Denne sa jeg får også, men det er så smart og er et hack som har reddet meg så mange ganger! Når du søler mascara og du vil ta det bort, er det fort at du tar det bort med en gang og det vil ofte bare gjøre det verre, men! Om du lar det tørke, så vil det gå mye fortere og enklere å ta det bort!

4. Jente parfymer går bort fort, da kan du på vaselin der du vil spraye parfymen. Da holder den enda lenger!

5. Menst vi snakker om parfyme, kan du også kjøpe sånne små parfyme flasker som du kan ha med deg, sånn at du bare kan ta på litt ekstra når du føler for det! Også slipper du å ta med deg hele flasken!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg